Kiwa tilbyr nå sertifikatrettet opplæring innen automatiske slokkesystmer (sprinker) i henhold til nye FG-krav (FG-900).
Plan- og bygningsloven, Brann- og eksplosjonsvernloven med tilhørende forskrifter og veiledninger krever at slokketeknisk personell skal ha dokumentert kompetanse som grunnlag for å kunne utføre arbeidet fagmessig og betryggende.
Kiwa tilbyr alle som har gjennomført og bestått FG-900 Utførelse kurset å ta et dags tilleggskurs for å få kompetanse til å utføre service og vedlikehold på sprinkleranlegg. Denne dagen, i tillegg til FG-900 Utførelse kurset tilsvarer Blått kompetansebevis.
Kurs i kontroll av automatiske vannbaserte slokkeanlegg i henhold til FG-920 og bruk av systemløsningen FG-kontroll. Kurset ivaretar kompetansekravene gitt i FG-900.
Vi tilbyr resertifisering innen sprinkleranlegg FG-900. Kurset er for personell som har personellsertifisering fra FG som utløper / har utløpt. For resertifisering må det avlegges resertifiseringseksamen type A eller type B.
Vi tilbyr evakueringsøvelse for bedrifter. Sammen med ansvarlig i bedriften planlegges øvelsen slik at vi avdekker spesielle ting som skal ha fokus. Etter øvelse gjennomføres det en debrifing hvor det skrives rapport med de avvik som eventuelt er avdekket.
Vi tilbyr praktisk slokkeøvelse for bedrifter. Kurset består av kun siste del av grunnkurs brannvern. Dette kurset passer for deltakere som skal gjennomføre praksisdel på kurs i varme arbeider, i tillegg til andre bedrifter som ikke er klassifisert som særskilte brannobjekter.
Vi tilbyr kurs i søk og redning. Her lærer ikke-profesjonelle brannmenn å bekjempe brann, og blir gjennom praktiske øvelser rustet til å utføre beredskapsarbeid offshore.
Vi tilbyr repetisjonskurs i søk og redning av kunnskapene du lærte i søk og redningslag. Her lærer ikke-profesjonelle brannmenn å bekjempe brann, og blir gjennom praktiske øvelser rustet til å utføre beredskapsarbeid offshore.
Vi tilbyr brannvernkurs med brannteori og praktisk slokkeøvelse med VR-teknologi. Dette kurset gir ansatte lovpålagt teori med branninstruktør oppad 2 timer i klasserom. Etter teorien avslutter ansatte med praktisk brannslukking ved bruk av VR teknologi.
Vi tilbyr brannvernopplæring med praktisk slokkeøvelse og e-læringskurs. Brannvernopplæringen omfatter brannvernteori med bruk av mikrokurs på mobiltelefon og brannslokketrening med bruk av «Virtuell Realty» (VR) teknologi.
Vi tilbyr brannvernopplæring med praktisk slokkeøvelse. Programvaren kan simulere ulike branner for alle typer miljø som kontor, flykabin, storkjøkken, hotellrom, eller teknisk rom. Med VR-brillene på oppstår en brann i rommet, og oppgaven er å slukke brannen så korrekt og hurtig som mulig.
Vi tilbyr kurs om helikopterevakuering med H.A.B.D, inkludert brannslukning. Målsettingen med kurset er at deltakerne skal tilegne seg kunnskaper om forberedelser for nødlanding på sjø, og kunne evakuere effektivt og selvstendig ut av et helikopter både over og under vann.
Vi tilbyr kurs i helikopterevakuering med H.A.B.D, inkl. brannslukking og førstehjelp-sivile mannskaper. Formålet er at deltakerne skal tilegne seg kunnskaper om forberedelser for nødlanding på vann, og kunne evakuere effektivt og selvstendig ut av et helikopter både over og under vann.
Bedriftstilpasset brannvernkurs er kundetilpasset og som vi tilrettelegger for i det konkrete oppdrag. I forkant går vi inn i aktuell virksomhet og i samarbeide med kunden, planlegger hvilket forhold og temaer kurset skal inneholde. På denne måten tilpasses slike brannvernkurs kundens behov.
Vi tilbyr brannkurs for byggeier for bedrifter. Kurset gir gjennomgang av krav, ansvar og oppgaver i brannteknisk sammenheng som regelverket pålegger eiere av byggverk.
Vi tilbyr kurs i GWO Fire Awareness (vindmøller) basic. BST (Basic Safety Training) iht. GWO (Global Wind Organization) Nytt i år er at vi tilbyr hele GWO-kurspakken til vindkraft industrien. Kursets varighet er 4 timer og inkl. teori og praksis. Gyldighet i 2 år.
Vi tilbyr kurs med slokkeøvelse.