Matkurs og kokkekurs

Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.

Asiatiske smaker

Kurset er et deltakende kokkekurs som tar for seg teoretiske prinsipper fra det asiatiske kjøkken. Deltakerne blir veiledet gjennom kveldens meny som blant annet består av bla. Jianbing med and, spareribs og Tod mun pla(thai fiskekake).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 08.05.2024 (+12) 4 timer08.05.2024 (+12) 1750 kr

Biff og Bayer kveldstid

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 22.05.2024 (+11) 3 timer22.05.2024 (+11) 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 23.05.2024 3 timer 23.05.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 06.06.2024 3 timer 06.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 20.06.2024 3 timer 20.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 09.08.2024 3 timer 09.08.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 22.08.2024 3 timer 22.08.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 05.09.2024 3 timer 05.09.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 19.09.2024 3 timer 19.09.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 03.10.2024 3 timer 03.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 17.10.2024 3 timer 17.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 01.11.2024 3 timer 01.11.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 14.11.2024 3 timer 14.11.2024 1.750 kr

Boblende lunsj

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og musserende vin i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. På dette kurset får du lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 15.06.2024 15.06.2024 1.950 kr

Boblende middag

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter som man spiser underveis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 07.06.2024 (+6) 07.06.2024 (+6) 1.950 kr
Oslo, Grünerløkka 28.06.2024 28.06.2024 1.950 kr
Oslo, Grünerløkka 16.08.2024 16.08.2024 1.950 kr
Oslo, Grünerløkka 06.09.2024 06.09.2024 1.950 kr
Oslo, Grünerløkka 05.10.2024 05.10.2024 1.950 kr
Oslo, Grünerløkka 18.10.2024 18.10.2024 1.950 kr
Oslo, Grünerløkka 15.11.2024 15.11.2024 1.950 kr

Fiskekurs

Lær å tilberede fisk sammen med våre kokker. Vi tar for oss steking, baking og posjering samt ulike speketeknikker. Vi går gjennom rund og flat fisk, hva vi kan gjøre med de forskjellige stykningsdelene og hvilken kjernetemperaturer som gjelder for de ulike fiskeartene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 22.05.2024 (+3) 4 timer22.05.2024 (+3) 2100 kr

Fransk mat og vin i kombinasjon

Vi tilbyr matkurset fransk mat og vin i kombinasjon. Denne kvelden inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk fransk mat og vin. Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 08.05.2024 (+4) 4 timer08.05.2024 (+4) 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 21.06.2024 4 timer 21.06.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 23.08.2024 4 timer 23.08.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 20.09.2024 4 timer 20.09.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 01.11.2024 4 timer 01.11.2024 2100 kr

Franske smaker

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat. Med respekt for de beste råvarer og godt håndverk er med god grunn at det franske kjøkkenet er et av de klassiske verdenskjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 07.05.2024 (+10) 4 timer07.05.2024 (+10) 1.750 kr

Italiensk mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk italiensk mat og vin. Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 24.05.2024 (+8) 4 timer24.05.2024 (+8) 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 30.05.2024 4 timer 30.05.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 14.06.2024 4 timer 14.06.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 15.08.2024 4 timer 15.08.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 06.09.2024 4 timer 06.09.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 04.10.2024 4 timer 04.10.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 25.10.2024 4 timer 25.10.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 08.11.2024 4 timer 08.11.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 20.12.2024 4 timer 20.12.2024 2100 kr

Italienske smaker

Kvelden starter med en gjennomgang av den italienske matfilosofien og kveldens meny. Vi produserer cavatelli fra bunnen av og du vil bli godt kjent med hele prosessen slik at du lett kan gjøre det selv hjemme. Du lærer å lage en perfekt cavatelli, caponata, kalv piccata og egen biscotti.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 29.05.2024 (+4) 4 timer29.05.2024 (+4) 1.750 kr

Kjøttkurs

På dette kurset får du en inngående forklaring og demonstrasjon av sesongens beste kjøtt. Kurset lærer deg alle de profesjonelle triksene slik at du lager perfekte kjøttretter hver eneste gang.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 19.06.2024 (+4) 3 timer19.06.2024 (+4) 2100 kr

Mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden vil du lære om mat og vin i kombinasjon. Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 07.06.2024 (+3) 4 timer07.06.2024 (+3) 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 28.06.2024 4 timer 28.06.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 27.09.2024 4 timer 27.09.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 07.11.2024 4 timer 07.11.2024 2100 kr
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 4 timer 2100 kr

Mexicanske tacos

Lag taco som i Mexico! Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 08.05.2024 (+9) 3 timer08.05.2024 (+9) 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 28.05.2024 3 timer 28.05.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 11.06.2024 3 timer 11.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 26.06.2024 3 timer 26.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 22.08.2024 3 timer 22.08.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 11.09.2024 3 timer 11.09.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 04.10.2024 3 timer 04.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 15.10.2024 3 timer 15.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 25.10.2024 3 timer 25.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 13.11.2024 3 timer 13.11.2024 1.750 kr

Ost og Vin i Kombinasjon

Vår vinkelner og ostekjenner gir dere en innføring i produksjon og modning av ost, og i prinsippene rundt ost og vin i kombinasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 01.06.2024 (+3) 3 time01.06.2024 (+3) 1245 kr

Pastakurs

Vi tilbyr pastakurs. Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sagene Oslo, sagene 06.05.2024 (+12) 06.05.2024 (+12) 1750 kr

Pizzakurs

God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Våre kokker lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzabunn med forskjellige sauser og tilbehør.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 03.05.2024 (+13) 3 timer03.05.2024 (+13) 1.750 kr

Riesling & Dimsum

Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 04.05.2024 (+11) 3 time04.05.2024 (+11)
Oslo, Grünerløkka 25.05.2024 3 time 25.05.2024
Oslo, Grünerløkka 08.06.2024 3 time 08.06.2024
Oslo, Grünerløkka 22.06.2024 3 time 22.06.2024
Oslo, Grünerløkka 10.08.2024 3 time 10.08.2024
Oslo, Grünerløkka 07.09.2024 3 time 07.09.2024
Oslo, Grünerløkka 28.09.2024 3 time 28.09.2024
Oslo, Grünerløkka 19.10.2024 3 time 19.10.2024
Oslo, Grünerløkka 02.11.2024 3 time 02.11.2024
Oslo, Grünerløkka 16.11.2024 3 time 16.11.2024
Oslo, Grünerløkka 14.12.2024 3 time 14.12.2024
Oslo, Grünerløkka 21.12.2024 3 time 21.12.2024

Sauser til selskap

En god saus er noe av det viktigste i et måltid, det er den som løfter retten og råvarene mot himmelen. Våre kokker lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 21.05.2024 (+8) 21.05.2024 (+8) 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 14.06.2024 14.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 26.06.2024 26.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 13.08.2024 13.08.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 27.08.2024 27.08.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 10.09.2024 10.09.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 24.09.2024 24.09.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 15.10.2024 15.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 05.11.2024 05.11.2024 1.750 kr

Spanske Smaker

Vi begynner med å se litt på filosofien bak spansk matlaging og kveldens meny! På dette kurset jobber vi med retter og teknikker som har fått signaturstatus i Spansk mat som: Escabeche, grillet lam, bønnestuing og baskisk ostekake, for å neve noe.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 16.05.2024 (+11) 16.05.2024 (+11)

Sushikurs

Vi tilbyr sushikurs. Kulinarisk Akademis kokebok, Sushi på Norsk, er en rettesnor for den som ønsker å lage sushi hjemme. Vil du lære mer om å lage sushi selv, kom til oss i Mathallen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 08.05.2024 (+8) 3 timer08.05.2024 (+8) 1750 kr

To generasjoner - matkurs for store og små

2 generasjoner er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet. Vi tilbyr 3 versjoner av to generasjoner, sushi, tacos og asiatiske smaker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 25.05.2024 (+5) 2 timer25.05.2024 (+5) 2200 kr
Oslo, Grünerløkka 25.05.2024 2 timer 25.05.2024 2200 kr
Oslo, Grünerløkka 28.09.2024 2 timer 28.09.2024 2200 kr
Oslo, Grünerløkka 28.09.2024 2 timer 28.09.2024 2200 kr
Oslo, Grünerløkka 30.11.2024 2 timer 30.11.2024 2200 kr
Oslo, Grünerløkka 30.11.2024 2 timer 30.11.2024 2200 kr

Vegetar verden rundt

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Vi lager mettende retter og gir dere tips til alternative næringskilder. Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grûnerløkka Oslo, Grûnerløkka 15.05.2024 (+8) 3 timer15.05.2024 (+8) 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 04.06.2024 3 timer 04.06.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 25.06.2024 3 timer 25.06.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 14.08.2024 3 timer 14.08.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 28.08.2024 3 timer 28.08.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 12.09.2024 3 timer 12.09.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 09.10.2024 3 timer 09.10.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 22.10.2024 3 timer 22.10.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 12.11.2024 3 timer 12.11.2024 1500 kr

Vinkurs: Shades of rosé

Bli med på en vinsmaking og smak på en populær vinvariant elsket over hele verden!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grûnerløkka Oslo, Grûnerløkka 04.05.2024 (+2) 3 timer04.05.2024 (+2) 1350 kr
Oslo, Grûnerløkka 25.05.2024 3 timer 25.05.2024 1350 kr
Oslo, Grûnerløkka 22.06.2024 3 timer 22.06.2024 1350 kr

Bedre brød med surdeig - online

Vi tilbyr online surdeigsbakekurs på ditt eget kjøkken. Surdeig gir mer magevennlige brød, pizza og boller, i tillegg til at det smaker fantastisk. Du vil også få en kort innføring i ulike melsorter som spelt, emmermel, bygg og rug. Surdeig og boken Brødskiva (verdi 350 kr) blir sendt i posten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 550 kr

Den beste babymaten - online

Vi tilbyr onlinekurs om den beste babymaten. Kostholdet har stor betydning for barnets utvikling og helse. Margit Vea deler sine råd og om hvilke matvarer og hva som næring som er bra for barnet de første leveårene, samt gir tips og demonstrerer noen smakfulle og næringsrike retter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 350 kr

Fermentert mat og drikke - online

Vi tilbyr onlinekurs om fermentert mat og drikke. Fermentert mat og drikke er gull verdt for en velfungerende og god mage. Margit Vea deler historier, tips og vil demonstrere ulike måter å fermentere grønnsaker på, samt hvordan lage vannkefir og kombucha.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 420 kr

Fiks tarmen og resten fikser seg selv - online

Vi tilbyr onlinekurs om fiks tarmen og resten fikser seg selv. Dette kurset gir deg gode verktøy for hvordan du kan fikse tarmen, restituere tarmen din som igjen vil påvirke helsen din positivt. Kurset ligger i egen Facebookgruppe, og du kan stille spørsmål i gruppen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 550 kr

Hva påvirker tarmhelsen vår, og hvordan gjenopprette balansen

Vi tilbyr foredrag om hva påvirker tarmhelsen vår, og hvordan gjenopprette balansen. På hvilken måte påvirker vaksiner, antibiotika og sprøytemidler kroppen vår? Mikroorganismene i tarmen vår, vårt indre økosystem, påvirkes av alt vi får i kroppen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Karmøy Karmøy 1 kveld 600 kr

Julebakst med surdeig - online

Vi tilbyr onlinekurs om julebakst med surdeig. Det er tid for julebaking – med surdeig! Surdeigsbaking er spennende! Og så gjør det alt av bakverk lettere for kroppen å fordøye, også julebaksten!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 390 kr

Julens beste godteri og snacks - onlinekurs

Vi tilbyr onlinekurs om julens beste godteri og snacks. Julen kommer fortere enn du aner, og hva er vel bedre enn å møte den med det beste julegodtet? Bli med på kurs der du fyller opp med julens godteri og snacks fra eget kjøkken!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 490 kr

Kraftkokekurs - online

Vi tilbyr online kraftkokekurs. Høsten er tiden for å koke kraft. I fryseboksen min ligger det nå bein av lam og hjort, samt økologiske høner som utover vinteren skal bli til nydelig kraft som kan brukes i mange retter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 390 kr

Nybegynnerkurs i fermentert drikke - online

Vi tilbyr online nybegynnerkurs i fermentert drikke. Lære å lage sprudlende vannkefir og kombucha, sunne festdrikker som er gode for magen. Du får tilsendt kulturer i posten slik at du kommer raskt i gang.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 420 kr

Nybegynnerkurs i fermentert drikke og fermentert mat - online

Vi tilbyr online nybegynnerkurs i fermentert drikke og fermentert mat. Fermentert mat og drikke er gull verdt for mage og tarm. Margit Vea viser hvordan lage vannkefir og kombucha, deler historier, tips og demonstrere ulike måter å fermentere grønnsaker på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 490 kr

Lær deg permakultur for hagebruk

Lær deg permakultur for hagebruk. Besøk oss for å oppleve kunst, aktiviteter og steminingen på gården, men får du det ikke til så kan du kjøpe her. Sikre deg en morsom og kreativ sommer med et kurs på Eker gård. Maleri - Mosaikk - Hage - Ville vekster

Sted Neste kurs Varighet Pris
Øystre Slidre Øystre Slidre 15.06.2024 (+1) 1 dag15.06.2024 (+1) 950 kr

Spis mat fra naturen

Lær å spise det du finner i naturen. Vi har glemt det meste av hva vi viste om å spise det vi kunne finne i naturen. Oppdag spennende smaker og muligheter i det som finnes i grøftekanten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Øystre Slidre Øystre Slidre 16.06.2024 (+1) 1 dag16.06.2024 (+1) 950 kr

«Helaften med mat og sjokoladeaktivitet»

En helaften med rikelig tapas og sjokoladeaktiviteter på 4 timer+. Sosialt, smakfullt og lærerikt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eigersund / Egersund Eigersund / Egersund 1 kveld 945 kr
Sandnes Sandnes 1 kveld 945 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 945 kr

«Sjokoladeaktivitet 2 timer»

Et viktig innsteg for alle som er glad i sjokolade. Etter en gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eigersund / Egersund Eigersund / Egersund 2 timer 595 pr person kr
Sandnes Sandnes 2 timer 595 pr person kr
Stavanger Stavanger 2 timer 595 pr person kr

«Sjokoladeaktivitet 3 timer»

Et viktig innsteg for alle som er glad i sjokolade. Etter en gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eigersund / Egersund Eigersund / Egersund 3 timer 745 pr person kr
Sandnes Sandnes 3 timer 745 pr person kr
Stavanger Stavanger 3 timer 745 pr person kr

Familieverksted / Barnekurs - sjokoladekurs

På familieverksted har vi sjokoladekurs tilpasset store og små. Vi viser sjokoladens historie på storskjerm, alle lager sjokoladeskål med ballong, marsipankuler dyppet i sjokolade med striper, og sjokoladeslikkepinner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eigersund / Egersund Eigersund / Egersund 2 timer 195 pr person kr

Start med sjokolade

Vi tilbyr kurset start med sjokolade. Dette kurset er et must for alle som er interessert i sjokolade. Et viktig startkurs for alle som vil prøve selv. Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eigersund / Egersund Eigersund / Egersund 3,5 timer 850 kr
Sandnes Sandnes 3,5 timer 850 kr
Stavanger Stavanger 3,5 timer 850 kr

Teambuilding - Sjokoladekurs

Vi tilbyr sjokoladekurs som teambuilding for firmaer, foreninger, venner og grupper. Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv. Her lager dere 6 typer konfekt, samt deres egen skål av sjokolade.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eigersund / Egersund Eigersund / Egersund 3,5 time 650 pr person kr

Fermentering og sjølvhushald

Vi tilbyr kurs i fermentering, sjølvhushald Bli med tidligere Farmen mentor, Hedda Kortnes. Lær korleis du med enkle grep kan få ein mer berekraftig kvardag med fermentering og sjølvberging. Målsettinga er å lære korleis du kan komme deg igjennom vinteren med mykje sjølvprodusert mat

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 10.10.2024 4 dager10.10.2024 5400 kr

Takkebakst, flatbrød og lefser

Vi tilbyr bakekurs i takkebakst, flatbrød og lefser. På dette kurset lærar du å sette deig, kjevle, steike og smørje kling og brau. Vi skal også prøve oss på Tinnlefser. Målsettinga er å lære å bake på takke. Arbeidsformen blir som fellesundervisning og individuell opplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 4 dager 4995 kr

Matkurs - Show & tell - bedrifter eller større grupper

For større grupper tilbyr vi 45 minutter med en kokk som viser teknikker og retter, og dere står rundt og følger med og smaker. Egnet for ca. 20 personer før middag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1,700 kr

Sjømat-kveld

Vi fokus på SJØMAT, og er med på “sjømatfestivalen”, vi lagt opp til en eksklusiv sjømat-kveld i Kjøkkenet i Veita.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 kveld 1,700 kr

Temakurs - Kjøtt

Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.700 kr

Temakurs - Matsopp

Vi i kjører spesialmatkurs med tema MATSOPP i samarbeid med Jim André Stene fra Trøndelag Sankeri. Jim holder kurs i all den spennende matsoppene vi har i de trønderske skogene. Her vil du lære de relevante kjennetegnene og litt historie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.700 kr

Temakurs - Saus

Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.700 kr

Temakurs - sjømat

Vi tilbyr temakurs - sjømat. Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.600 kr

Temakurs - Vilt

Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.700 kr

Fermenteringskurs viderekommende

Vi tilbyr kurs i fermentering for viderekommende. På dette kurset går vi videre inn i fermenteringens verden. Utvikle dine ferdigheter med nye prinsipper, spennende oppskrifter og ikke minst god feilsøking.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 3 timer

Fermenteringskurs viderekommende - bedrifter eller større grupper

Vi tilbyr kurs i fermentering på viderekomne nivå for bedrifter eller større grupper. På dette kurset går vi videre inn i fermenteringens verden. Utvikle dine ferdigheter med nye prinsipper, spennende oppskrifter og ikke minst god feilsøking.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer fra 10.000 kr

Fermenteringskurs viderekommende - privatundervisning

Vi tilbyr kurs i fermentering på viderekomne nivå som privatundervisning. På dette kurset går vi videre inn i fermenteringens verden. Utvikle dine ferdigheter med nye prinsipper, spennende oppskrifter og ikke minst god feilsøking. Alle deltakerne lager egen grønnsaksmiks, eddik-syret drikk, honning

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 3 timer Avtales kr

Introkurs i fermentering - bedrifter eller større grupper

Vi tilbyr introkurs i fermentering for bedrifter eller større grupper. Lær deg fermentering i teori og praksis. Du får grundig innføring i metoden, historien og helsefordelene med fermentert mat. Ta i bruk en tradisjonell konservering for å dyrke frem spennende smaker og god fordøyelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer fra 9.500 kr

Introkurs i fermentering - privatundervisning

Vi tilbyr introkurs i fermentering som privatundervisning. Lær deg fermentering i teori og praksis. Du får grundig innføring i metoden, historien og helsefordelene med fermentert mat. Ta i bruk en tradisjonell konservering for å dyrke frem spennende smaker og god fordøyelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 3 timer Avtales kr

 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>