Fiskekurs



Kursarrangør: Kulinarisk Akademi
Sted: Kulinarisk Akademi avdeling Sagene,
          Oslo, Sagene
Kursadresse: Maridalsveien 87 bygg 7, 0489 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 17:00
Varighet: 4 timer
Pris: 2100
Neste kurs: 22.05.2024 | Vis alle kursdatoer

Lær å tilberede fisk sammen med våre kokker. Vi tar for oss steking, baking og posjering samt ulike speketeknikker. Vi går gjennom rund og flat fisk, hva vi kan gjøre med de forskjellige stykningsdelene og hvilken kjernetemperaturer som gjelder for de ulike fiskeartene.

Vi skal også lage noen gode sauser som passer perfekt til fisk. Det serveres rikelig med smaksprøver som dere lager underveis i kurset. Alle spiser det de selv har laget

Slik gjennomføres kurset:
• Kulinarisk Akademis kokker viser og demonstrerer teknikker
• Deltagerne deles i grupper
• Dere er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av rettene / smaksprøvene

Etter kurset har du lært:
• De forskjellige stykkningsdelene og kjernetempratuerer
• Sauser som passer til fisk
• Forskjellige tilberedingsmetoder

Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer. Det vil være mulighet for å kjøpe drikke før og etter kurset.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker å lær å lage fisk

Kursmateriell:
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Kursavgiften dekker følgende:
• Råvarene under kurset
• Deltagende matkurs
• Smaksprøver under kurset
• Kurskompendier
• Lån av utstyr under kurset
• Foredragsholdere
• Kurslokale