NSU - Norsk Sommelier Utdannelse

Norsk Sommelier Utdannelse er i dag en av Norges ledende utdannelser på drikkevarer. Skolen ble etablert i 2002 og er i dag drevet og eiet av Ken Canaiolo Engebretsen.

Norsk Sommelier Utdannelse ønsker først og fremst å utdanne vinkelnere som skal jobbe på gulvet i hotel- og restaurantbransjen. I annen rekke har vi ledere, vinmonopolansatte og folk fra vinimport og salg, eller de som har et ønske om å få en fot innenfor et av disse yrkene. Med et 20-talls dyktige og erfarne forelesere, vil du få førstehåndskunnskap som du vil bruke daglig i din jobb.


Entry level wine - Engelsk

Norwegian Sommelier Education (NSU) is a wine and beverage school based in Oslo, Norway. We offer various classes and services related to wine and the beverage trade. Classes and courses are primarily held in Norwegian. Contact us directly regarding possible language adjustments.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 4 dager 6.900 kr  

Grunnkurs vin

Vi tilbyr grunnkurs vin. For mange er det tilfredsstillende med et grunnkurs for å føle seg tryggere i sin arbeidshverdag. Noen velger derimot å bygge videre på kunnskapen fra grunnkurset og fortsetter videre med Grunnkurs fordypning eller Sommelierstudiet.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 4 dager 7.900 kr  

Sommelierstudiet

Vi tilbyr Sommelierstudiet. Sommelier eller vinkelner har status på lik linje med en god kjøkkensjef. Sommelierutdannelsen åpner dører, gir påvirkningskraft og mulighet for lederstillinger. Studiet vil også gjøre deg til en av de få faglærte innen vin og brennevin i hotell- og restaurant.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 38 ganger 56.500 kr