Lizas Småbruk

Lizas småbruk er vårt hjem. Men også et spennende og annerledes kurssted. Vi som bor her, driver et lite, nær selvforsynt, gårdsbruk i det daglige. I veksthuset trives druer og tomater. I grønnsakshagen gror grønnkål og poteter. Og frukthagen gir oss epler, pærer, plommer og deilige bær. På de omkringliggende beitene og i skogen går høner og gjess sammen med noen villsau. Ofte spankulerer også noen kalkuner fritt omkring.

Vårt kurskonsept “Fra jord til bord” er veldig populært. Her lærer vi andre å foredle egenproduserte eller kortreiste råvarer til de herligste produkter eller matretter. På kursdagene er det et yrende, pulserende liv på tunet. Har du lyst, må du gjerne bli en del av det. Vi organiserer kurs hver uke, året rundt.


<< Forrige side  |  1 2   | 

Lammekjøtt

Har du lyst å bli med på en dag med deilige dufter, himmelske lammeretter og får-retter og ikke minst en fantastisk middag ved langbordet i vinterhagen!

Sted Dato Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.490 kr  

Norsk tapas

Dette kurset er ganske nytt og vi er kjempespennende over å kunne tilby det! Bli med på en ettermiddag med tapaslaging med norske råvarer med gourmetkokken vår, Karin, etterfulgt av en nydelig tapasmiddag!

Sted Dato Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.490 kr  

Pølselaging

Vi tilbyr kurs i pølselaging. På dette kurset lager vi 4 forskjellige typer pølser. Vi vil lære om hva slags kjøtt man kan bruke, hva slags tilleggsingredienser man kan bruke og hvilke typer pølseskinn som finnes. Vi vil lage forskjellige typer pølser og selvfølgelig skal vi smake på resultatene.

Sted Dato Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.490 kr  

Sauser og kraft

Dette blir et nytt kurs. Vi er kjempespente over å kunne tilby dette nye kurset. Program og beskrivelse kommer snart. Vil du ikke vente? Send gjerne en melding eller ring til Karin, kursholderen, på 414 26 983 eller fyll ut kontaktskjemaet herunder.

Sted Dato Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.490 kr  

Spekemat og kjøttpålegg

Vi tilbyr kurs om spekemat og kjøttpålegg. .Lyst å lære å lage din egen spekemat og kjøttpålegg: spekepølser, lammerull, bacon og leverpostei? Lizas småbruk inviterer til kurs i spekemat og kjøttpålegg.

Sted Dato Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.490 kr  

Ysting på kjøkkenet - feta og ferskost

Vi tilbyr kurs om feta og ferskost. Lyst å lære lage feta (-stil) ost, yoghurt, ferskost og ricotta? På dette kurset lærer du hvordan du selv kan yste hjemme, med utstyret du har hjemme.

Sted Dato Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.490 kr  

Ysting på kjøkkenet - gouda og camembert

Vi tilbyr kurs i å lage gouda, camembert, ricotta og brunost! Dette kurset er rettet mot de som har vært på første kurset, de som yster litt hjemme eller kan noe om ysting. Du har laget noen få ferske ysteprodukter og har lyst å ta neste steget.

Sted Dato Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.490 kr  
<< Forrige side  |  1 2   |