Her finner du en oversikt over sikkerhetskurs for industri og offshore. Se valg i venstremenyen for mer detaljerte kategorier. Her finner du Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner.
Vi tilbyr kurs i Bridge Resource Management (BRM). Denne opplæringen dekker kravene til opplæring i ledelse, kommunikasjon og samhandling for dekksoffiserer i henhold til STCW A-II/1 og A-III/1.
Vi tilbyr kurs i Compressed Air Emergency Breathing System (CA - EBS). Denne opplæringen dekker kravene opplæring i CA-EBS for personer som skal fly offshore på britisk sektor, i henhold til OPITO standard 5902.
Vi tilbyr kurs i Electronic Chart Display and Information System (ECDIS) 24 timer. Kurset er for navigatører, ruteplanleggere, VTS-operatører, loser og annet personell som bruker ECDIS. Minimumskrav for å søke om norsk kompetansesertifikat.
Vi tilbyr kurs i ERM (Engine-room Resource Management). Denne opplæringen dekker kravene til opplæring i ledelse, kommunikasjon og samhandling for maskin- og elektrooffiserer i henhold til STCW A-II/1 og A-III/1.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs offshore repetisjon m/e-læring. Denne opplæringen dekker kravene til oppdatering av grunnleggende sikkerhets- og beredskapskurs for sokkelarbeidende personell som har beredskapsoppgaver i henhold til Offshore Norge sin retningslinje 002.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs offshore. Denne opplæringen dekker kravene til grunnleggende sikkerhets- og beredskapskurs for sokkelarbeidende personell i henhold til Norsk olje- og gass retningslinje 002.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs offshore repetisjon. Denne opplæringen dekker kravene til oppdatering av grunnleggende sikkerhets- og beredskapskurs for sokkelarbeidende personell i henhold til Norsk olje- og gass retningslinje 002.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs offshore repetisjon m/e læring. Denne opplæringen dekker kravene til oppdatering av grunnleggende sikkerhets- og beredskapskurs for sokkelarbeidende personell i henhold til Norsk olje- og gass retningslinje 002.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetsopplæring for fiskere. Denne opplæringen dekker kravene i STCW-F konvensjonens kapittel 3, regel 1 om grunnleggende sikkerhetsopplæring for personell på fiskefartøy. Dekker også kravene etter FOR-1989-02-10-88 forskrift om sikkerhetsopplæring for fiskere.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetsopplæring for fiskere oppdatering. Denne opplæringen dekker kravene til fiskere som skal oppdatere sin sikkerhetskompetanse iht STCW-F eller forskrift om sikkerhetsopplæring for fiskere.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk. Denne opplæringen dekker kravene til sikkerhetsopplæring for underordnet mannskap som skal tjenestegjøre som en del av sikkerhetsbemanningen ombord i passasjer- eller lastefartøy.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk oppdatering. Denne opplæringen dekker kravene til sikkerhetsopplæring for underordnet mannskap med minimum 12 måneder seiling siste 5 år som skal oppdatere sin sikkerhetskompetanse.
Vi tilbyr kurs i helikopterevakuering (HUET). Målsettingen er at etter endt kurs skal deltakerne ha tilstrekkelige ferdigheter og kunnskaper til å kunne evakuere fra et nødlandet helikopter som ligger over eller under vann.
Vi tilbyr HLO grunnkurs (OSC1141). Dette kurset er for personell som skal inneha stilling som brannvakt, helivakt eller HLO på skip eller offshoreinnretning. Kurset gjennomføres på 3 dager, e-læring gjennomføres i forkant.
Vi tilbyr HLO grunnkurs (OSC1141) på engelsk. Dette kurset er for personell som skal inneha stilling som brannvakt, helivakt eller HLO på skip eller offshoreinnretning. Kurset gjennomføres på 3 dager, e-læring gjennomføres i forkant.
Vi tilbyr HLO repetisjonskurs (OSC1141) på engelsk. Kurset er for personell som skal oppdatere sin opplæring for stilling som brannvakt, helivakt eller HLO på skip eller offshoreinnretning.
Vi tilbyr hurtigbåt grunnkurs.
Vi tilbyr hurtigbåt repetisjonskurs. Vi gjør oppmerksom på at kursdeltager må på forhånd sende inn dokumentasjon på tidligere gjennomført hurtigbåtkurs. Ta med en 10-krone for innlåsing av verdisaker.
Vi tilbyr kurs i International Safety Management code. ISM står for International Safety Management, og er et regelverk vedtatt gjennom IMO, som fastlegger overordnede regler for sikker drift av skip og flyttbare innretninger.
Vi tilbyr liten MOB båt grunnkurs (OSE114). Mørkekjøring er en del av kurset, og det påføres kursbeviset om mørkekjøring har blitt gjennomført.
Vi tilbyr liten MOB båt repetisjonskurs (OSE114). Kurset gjennomføres uten nattsøk / mørkekjøring, dette kan tas som eget kurs for de som har behov for det.
Vi tilbyr livbåtfører konvensjonell livbåt grunnkurs (OSE135) for personell som skal tjenestegjøre som livbåtmannskap eller livbåtfører.
Vi tilbyr livbåtfører konvensjonell livbåt repetisjonskurs (OSE 135). Et representativt utvalg av innholdet i livbåtførerkurset tilpasset deltagernes forkunnskaper med stor vekt på praktisk trening og øvelse.
Vi tilbyr kurs i medisinsk behandling. Denne opplæringen dekker kravene til opplæring for alle som skal ha ansvar for medisinsk behandling om bord på skip i henhold til STCW A-VI/4-2. Det legges vekt på praktiske øvelser og ferdighetstrening under kurset.
Vi tilbyr kurs i medisinsk behandling oppdatering (repetisjon). Denne opplæringen dekker kravene til oppdatering av opplæring for alle som skal ha ansvar for medisinsk behandling om bord på skip i henhold til STCW A-VI/4-2.
Vi tilbyr kurs i medisinsk førstehjelp. Denne opplæringen dekker kravene til opplæring for alle som skal ha ansvar for medisinsk førstehjelp om bord på skip i henhold til STCW A-VI/4-1. Kurset gjennomføres på minimum 24 timer fordelt på 3 dager.
Vi tilbyr kurs i medisinsk førstehjelp oppdatering. Denne opplæringen dekker kravene til oppdatering av opplæring for alle som skal ha ansvar for medisinsk førstehjelp om bord på skip i henhold til STCW A-VI/4-1. Det legges vekt på praktiske øvelser og ferdighetstrening under kurset.
Vi tilbyr oppgraderingskurs for dekksoffiserer uten dokumentert fartstid. Denne opplæringen dekker kravene til sikkerhetsopplæring for dekksoffiserer som skal tjenestegjøre i sertifikatpliktige stillinger ombord i passasjer- og lastefartøy eller flytende offshoreinnretninger.
Vi tilbyr oppgradering for maskinoffiserer uten dokumentert fartstid. Kurset gjennomføres på minimum 66 timer fordelt på 8,5 dager. Kurset gjennomføres mandag - fredag i 2 sammenhengende uker.
Vi tilbyr kurs i passasjer- og krisehåndtering. Alle sjøfolk som er ansatt eller engasjert i en hvilken som helst stilling om bord på roro-passasjerskip og andre passasjerskip, og som er tildelt plikter i beredskaps- eller sikkerhetsfunksjon.
Vi tilbyr kurs i passasjer- og krisehåndtering oppdatering (repetisjon). Kurset er for alle sjøfolk som er ansatt eller engasjert i en hvilken som helst stilling om bord på roro-passasjerskip og andre passasjerskip, og som er tildelt plikter i beredskaps- eller sikkerhetsfunksjon.
Vi tilbyr kurs i rederiets sikringsoffiser (CSO). Denne opplæringen dekker kravene til av opplæring av personer som skal tjenestegjøre som Company Security Officer i henhold til ISPS-koden.
Vi tilbyr grunnkurs i redningsfarkost / livbåtfører. Denne opplæringen dekker kravene til fører og mannskap i redningsfarkost (livbåt og mann-overbord-båt utenom hurtiggående mann-over-bord-båt) i henhold til STCW A-VI/2-1.
Vi tilbyr kurs i redningsfarkost / livbåtfører oppdatering (repetisjon). Denne opplæringen dekker kravene til oppdatering av fører og mannskap i redningsfarkost (livbåt og mann-overbord-båt utenom hurtiggående mann-over-bord-båt) i henhold til STCW A-VI/2-1.
Vi tilbyr kurs i Redningstrening
Vi tilbyr kurs i Ship Security Officer. Denne opplæringen dekker kravene til av opplæring av sjøfolk som skal tjenestegjøre som Ship Security Officer om bord på skip eller flyttbar innretning i henhold til STCW A-VI/5. Opplæringen dekker også kravene til CSO.
Vi tilbyr sikkerhetsopplæring for mindre skip. Kurset går normalt sammen med grunnleggende sikkerhetskurs for skip over 5 dager. Kan kjøres for grupper på minimum 35 timer fordelt på 4 dager.
Vi tilbyr sikkerhetsopplæring for sjøfolk på mindre skip oppdatering. Kurset går normalt sammen med oppdatering av grunnleggende sikkerhetskurs for skip over 2 dager. Kan kjøres for grupper på minimum 10 timer fordelt på 1 dag.
Vi tilbyr kurs i skuldermåling. Dette er påkrevd av britiske luftfartsmyndigheter for personell som skal fly i britisk sektor.
We provide STCW fire prevention and fire fighting course.
Vi tilbyr videregående sikkerhetsopplæring for offiserer. Denne opplæringen dekker kravene til sikkerhetsopplæring for dekks-, maskin-, og elektrooffiserer som skal tjenestegjøre i sertifikatpliktige stillinger ombord i passasjer- og lastefartøy eller flytende offshoreinnretninger.
Vi tilbyr videregående sikkerhetsopplæring for offiserer oppdatering. Opplæringen dekker kravene til oppdatering av sikkerhetsopplæring for dekks, maskin, og elektrooffiserer som skal tjenestegjøre i sertifikatpliktige stillinger ombord i passasjer og lastefartøy eller flytende offshoreinnretninger.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 - for alle som skal utføre arbeid på veg. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet ved arbeid på eller ved veg, og de hensyn som skal tas.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne den teoretiske plattformen som anses nødvendig for å kunne fylle sin rolle som ansvarshavende på en betryggende måte.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3. Skal du utføre manuell trafikkdirigering på riks-/ fylkes- eller kommunal veg, må du ha Arbeidsvarsling kurs 3. Ta kurs hos Norges ledende landsdekkende leverandør. Vi følger opp og passer på at ditt sertifikat er gyldig, da varigheten er 5 år.
Vi tilbyr kurs i Ex grunnleggende. Målsettingen er at etter gjennomført opplæring skal deltakerne ha tilegnet seg nødvendig kunnskap om elektriske installasjoner i eksplosjonsfarlige områder, slik at de skal kunne foreta installasjoner og utføre vedlikehold på en sikker måte.
Vi tilbyr kurs om Ex vedlikehold. Dette er et påbyggingskurs for personell som skal vedlikeholde Ex-installasjoner. Kurset er en kombinasjon av forelesninger, teoretiske arbeidsoppgaver og praktiske øvelser.
Vi tilbyr kurs om Exi grunnleggende. Kurset er basert på teori og praktiske øvelser og gir en grundig innføring i grunnleggende Exi-filosofi, samt tilhørende regelverk. Installasjon og feilsøking skal dermed kunne utføres på en sikker måte.
Vi tilbyr grunnleggende kurs i fallsikring. Det kreves opplæring for å bruke fallsikringssystemer riktig. Arbeidsgiver har plikt til å gi slik opplæring iht. arbeidsmiljøloven. Mange ulykker resulterer i alvorlige skader på grunn av feil bruk av utstyret.
Vi tilbyr kurs om ISM (International Safety Management code). ISM er et regelverk vedtatt gjennom IMO, som legger ned overordnede regler for sikker drift av skip og flyttbare innretninger.
Vi tilbyr kurs om ISPS CSO - Company Security Officer. Målsettingen med kurset er å heve kompetansenivået innen maritim security slik at kursdeltakeren forstår CSOs ansvar og oppgaver.
Vi tilbyr NOROG grunnleggende sikkerhet - repetisjonskurs. Kurset skal gi deltagerne vedlikeholdt og oppdatert kompetanse innen personlig redning og førstelinje brannbekjempelse, med førstehjelp og forebyggende sikkerhet.
Vi tilbyr NOROG grunnleggende sikkerhetskurs, GK. Målsettingen er at kurset skal gi grunnleggende kompetanse i sikkerhetsrutiner, sjøredning, forebygging av arbeidsulykker og aktuell verne-, brann- og redningsutstyr på innretningen.
Vi tilbyr kurs om NOROG helikopterevakuering (HUET). Målsettingen er at etter fullført kurs skal deltakerne ha tilstrekkelig kompetanse til å kunne evakuere fra et nødlandet helikopter som ligger over eller under vann.
Vi tilbyr NOROG HLO grunnkurs (OSC1141) for helidekkmannskap. Målsettingen er å ha kompetanse innen nødvendige lover og bestemmelser - ansvarshavende myndigheter - helidekkmanualens innhold - helikopteroperasjoner - sikkerhetsrutiner - forebygging og relevante verne- brann- og redningsutstyr.
Vi tilbyr grunnkurs i NOROG livbåtfører konvensjonell livbåt (OSE135). Kurset omhandler de forhold som er nødvendige for å kunne ha kommando over en livbåt ved et havari eller ulykkestilfelle hvor evakuering er påkrevd.
Vi tilbyr NOROG livbåtfører konvensjonell livbåt - repetisjon (OSE135). Målsettingen er at etter fullført kurs skal deltakeren ha vedlikeholdt og videreutviklet kompetanse innen sin beredskapsfunksjon (ihht OLFs retningslinjer).
Vi tilbyr kurs om NORSOK Z-015 midlertidig utstyr. Målsettingen med kurset er at etter gjennomført opplæring skal deltakerne ha tilegnet seg nødvendig kunnskap om de tekniske krav som foreligger til midlertidig utstyr eller containere.
Vi tilbyr kurs om STCW Bridge Resource Management (BRM). Målsettingen med denne opplæringen er å forbedre styring og ledelsens ferdigheter for å sikre sikker drift. Kursets innhold reflekteres i STCW A-II / 1,A-II / 2, A-VIII / 1, A-VIII / 2.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk (A-VI / 1-1, 1-2, 1-3, 1-4). Etter fullført kurs skal deltakerne inneha kompetanse i å: Overleve til sjøs ved hendelser der skipet må evakueres - minimalisere risiko for brann, og opprettholde beredskap i å bekjempe og slokke branner.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk oppdatering (A-VI/1-1, 1-2, 1-3). Målsettingen med kurset er å minimalisere risiko for brann, opprettholde beredskap og bekjempe og slokke branner.
Vi tilbyr kurs om STCW høyspenningsanlegg - oppgradering for maskinoffiserer. Etter gjennomført og bestått kurs skal deltakerne ha fått nødvendig opplæring i henhold til de krav som settes til oppgradering av maskinoffiserer i henhold til forskrift om kvalifikasjoner og sertifikater for sjøfolk.
Vi tilbyr kurs om STCW medisinsk behandling (VI/4-2). Målsettingen med kurset er å gjenkjenne symptomer og vurdere behov for hjelp og behandling ved akutt sykdom eller skade - kunne mestre livstruende situasjoner og utføre medisinsk behandling ved hjelp av radiolegetjenesten for skip i sjøen.
Vi tilbyr STCW redningsfarkost / livbåtfører grunnkurs (A-VI / 2-1). Kurset inneholder obligatoriske minstekrav til kompetanse for redningsfarkoster og mann-overbord-båter unntatt hurtiggående mann-overbord-båter i henhold til STCW kodens tabell A-VI/2-1.
Vi tilbyr kurs i STCW redningsfarkost / livbåtfører oppdatering (A-VI/2-1). Kurset dekker kravene til oppdatering av fører og mannskap i redningsfarkost (livbåt og mann-overbord-båt utenom hurtiggående mann-over-bord-båt) i henhold til STCW A-VI/2-1.
Vi tilbyr kurs om STCW SSO-Ship Security Officer (STCW-2010 A-VI/5). Målsettingen med kurset er å heve kompetansenivået innen maritim security slik at kursdeltakeren forstår SSOs ansvar og oppgaver.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetsopplæring oppdatering for dekksoffiserer uten medisinsk behandling (VI/2-1,3,4-1). Kursdeltager må ha gyldig kompetansesertifikat for offiserer (dekk-, maskin- eller skipselektriker) eller gyldig kursbevis på videregående sikkerhetskurs.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetsopplæring for offiserer (A-VI/2-1, 3, 4-1). Hensikten med kurset er at deltakerne skal tilegne seg kunnskaper, ferdigheter og holdninger i å ta kommando over redningsfarkost / betjene motor / ha ansvar for overlevende og farkost.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetsopplæring oppdatering for maskinoffiserer (A-VI / 2-1, 3, 4-1). Målsettingen med kurset er å oppdatere maskinoffiserer for å møte kravene til repetisjon iht. STCW2010.
Vi tilbyr Stilasbyggerkurs inntil 5 meter teori. Kurset gir en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk og kontroll av stillas. Opplæringen skal gi elevene god innsikt i prinsippene rundt konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk, slik at uhell og ulykker i forbindelse med stillasbruk forebygge
Vi tilbyr §17.3 Stilasbyggerkurs inntil 9 M. høyt teori, inkl. fallsikring. Målsetningen med opplæringen er at den som får opplæring er oppdatert og tilegner seg grunnleggende kunnskaper og praktiske ferdigheter om bygging av stillas, slik at man forebygger ulykker og skader.
Vi tilbyr §17.4 Stillasyggerkurs over 9 meter teori. Målsettingen med opplæringen er at den som får opplæring er oppdatert og tilegner seg grunnleggende kunnskaper og praktiske ferdigheter om bygging av stillas, slik at man forebygger ulykker og skader.
Vi tilbyr stillasbrukerkurs inkludert fallsikring på litauisk. Målsetningen med opplæringen er at den som får opplæring er oppdatert og tilegner seg grunnleggende kunnskaper og praktiske ferdigheter om bygging av stillas, slik at man forebygger ulykker og skader.
Vi tilbyr stillasbrukerkurs inkludert fallsikring på polsk. Målsetningen med opplæringen er at den som får opplæring er oppdatert og tilegner seg grunnleggende kunnskaper og praktiske ferdigheter om bygging av stillas, slik at man forebygger ulykker og skader.
Vi tilbyr kurs i grunnleggende fallsikring. Målsettingen med kurset er å gi økt kunnskap om riktig og sikker bruk av fallsikringsutstyr. Gjøre brukeren kjent med sele, fallblokk, fangline og falldemper. Bidra med å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.
Vi tilbyr kurs i grunnleggende fallsikring på litauisk. Målsettingen med kurset er å gi økt kunnskap om riktig og sikker bruk av fallsikringsutstyr. Gjøre brukeren kjent med sele, fallblokk, fangline og falldemper. Bidra med å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.
Vi tilbyr kurs i grunnleggende fallsikring på polsk. Målsettingen med kurset er å gi økt kunnskap om riktig og sikker bruk av fallsikringsutstyr. Gjøre brukeren kjent med sele, fallblokk, fangline og falldemper. Bidra med å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.
Vi tilbyr kurs i elementær grunnleggende sikkerhetsopplæring på arbeidsplassen. Kurset holdes på norsk, engelsk, polsk og litauisk.
Vi tilbyr stillasbygger kurs 5 – 9 m. teori inkl. fallsikring. Målsetningen med opplæringen er at den som får opplæring er oppdatert og tilegner seg grunnleggende kunnskaper og praktiske ferdigheter om bygging av stillas, slik at man forebygger ulykker og skader.
Vi tilbyr kurs i fallsikring. Målsettingen med kurset er å gi brukerne grunnleggende opplæring i forskjellige fallsikringssystemer og viktigheten av de begrensninger som produsenten setter for å kunne bruke utstyret.
Vi tilbyr kurs i FSE førstehjelp og strømskader (lavspenning). Deltagerne skal også lære førstehjelp med spesialopplæring på strømulykker, og kunne praktisere HLR. Kurset holdes på norsk av helsepersonell med gode pedagogiske evner.
Kurset gir en teoretisk innføring i farene ved aktiviteter nær elektriske kraftledninger og kabler, og om hvilke forholdsregler man må ta ved slik aktivitet. Dette skal hjelpe deg med å ta riktige avgjørelser og risikovurderinger neste gang du jobber i nærheten av elektriske anlegg.
Vi tilbyr Arbeidsvarslingskurs på tre nivåer: 1, 2 og 3. Nivå 1 er beregnet på de som utfører veiarbeid regelmessig og har ansvar for arbeidsområdet.
Vi tilbyr Arbeidsvarslingskurs på tre nivåer: 1, 2 og 3. Nivå 2 er rettet mot ledere og personer med større ansvar for arbeidsvarslingsplanen og kommunikasjon med skilt- og veimyndighetene.
Vi tilbyr Arbeidsvarslingskurs på tre nivåer: 1, 2 og 3. Arbeidsvarslingskurs 3 fokuserer på manuell trafikkdirigering.
Dette kurset vil lære deg riktig installasjonsteknikk for ulike Ex-nipler og utstyr i samsvar med relevante forskrifter og standarder. Etter gjennomført kurs vil du være i stand til å utføre arbeid i Ex-områder på en trygg og profesjonell måte.
Vi tilbyr Fallsikringskurs. Mange fallulykker skjer på grunn av feil bruk av utstyr eller manglende opplæring. Dette kurset pålagt om man jobber på steder med fallhøyde over 2 meter.
Vi tilbyr kurs i FEF og NEK 440. Dette kurset vil gi deltakerne en innføring i Forskrift om elektriske forsyningsanlegg og tekniske løsninger for stasjonsanlegg over 1 kV.
Dette kurset gir deltakerne kunnskap om kravene for lading av elektriske kjøretøy i ulike typer boliger og næringsanlegg. Dette inkluderer sameier, borettslag, allmenne steder, boliger, hytter og næringsanlegg.
Vi tilbyr kurs i NEK 400:2022 - oppdatering av installasjon og vedlikehold av elektriske anlegg. Etter gjennomført kurs skal deltakerne ha fått kjennskap til de viktigste endringer i NEK 400:2022. Kursarrangør sørger for alt nødvendig utstyr for gjennomføringen av kurset.
Vi tilbyr kurs iNEK 400:2022. NEK 400:2022 er en norsk standard som gjelder for installasjon og vedlikehold av elektriske anlegg. Dette kurset gir deltakerne kunnskap om hvordan de kan bruke denne standarden i sitt daglige arbeid.
Vi tilbyr kurs i NEK 405-1 - Elektrotermografi. Grunnleggende kunnskap om bruk av infrarøde kameraer og analyse av termogramer. Kurset tilfredsstiller kompetansekravet i NEK 405-1 for sertifisering av termografører.
Vi tilbyr kurs i NEK 405-1 - Elektrotermografi. - Resertifisering. Forberedende kurs for deg som skal fornye sertifikatet innen elektrotermografi i henhold til kravene i NEK 405- 1. Siste dag av kurset kan du gå opp til eksamen via Nemko eller DNV.
Vi tilbyr kurs i NEK 405-2 - El.kontroll bolig. Kurset gir deg kunnskapen du trenger for å kunne utføre elkontroll av bolig i henhold til gjeldende lover, forskrifter og normer. Kursarrangør sørger for alt nødvendig utstyr for gjennomføringen av kurset.
Vi tilbyr kurs i NEK 405-3 - El.kontroll næring. Kurset gir deg kunnskapen du trenger for å kunne utføre elkontroll av næringsbygg i henhold til gjeldende lover, forskrifter og normer. Kursarrangør sørger for alt nødvendig utstyr for gjennomføringen av kurset.
Etter gjennomført kurs skal deltakerne ha kunnskap om innholdet i forskriften om elektriske skipsinstallasjoner (FME), samt om endringene i normene (NEK 410A:2021 og NEK 410B:2021) som gjelder for prosjektering, installasjon og vedlikehold av elektriske skipsinstallasjoner.
Vi tilbyr kurs i NEK 440:2015 - stasjonsanlegg over 1 kV. Etter gjennomført kurs skal deltakerne ha god kjennskap til oppbygging og innhold i NEK 440:2015, samt forholdet mellom forskrift, veiledning, normer og REN-blader.
Vi tilbyr kurs i stolper - Sikkerhet før klatring. Kurset tar for seg sikkerhet før klatring i stolper og master. Slik at man kan unngå ulykker ved at stolper knekker eller velter når en klatrer opp.
Vi tilbyr begrenset Sikkerhetsopplæring for skip. Med temaer som redningsteknikker, brannvern og brannslokking, førstehjelp og personlig sikkerhet er du sikret en spennende opplæring. Her vil dyktige instruktører forberede deg på å takle situasjoner som kan oppstå når du jobber til sjøs.
Vi tilbyr kurs i BRM (Bridge Resource Management). Hovedmålet med kurset er at du er i stand til å ta vare på din egen og andres sikkerhet dersom det skulle oppstå en uønsket situasjon. Kurset gir deg også innsikt i viktige daglige prosedyrer, planlegging og koordinering.
Vi tilbyr repetisjonskurs i førstehjelp. Har du gått førstehjelpskurset, må du repetere dette jevnlig for at det fortsatt skal være gyldig hvert år om du jobber offshore, hvert 2. år om du jobber på båt.
Vi tilbyr GSK repetisjon for oljearbeidere. Nærmer det seg 4 år siden du tok grunnleggende sikkerhetskurs? Vil du fortsette å jobbe offshore, må du fornye sertifikatet med dette kurset – før fristen går ut.
Vi tilbyr GSK repetisjon for oljearbeidere med E-læring. Grunnleggende sikkerhetskurs må fornyes hvert 4. år, denne varianten har utvidet e-læring som reduserer varigheten på kurset med 1 dag. Vil du fortsette å jobbe offshore, må du fornye sertifikatet med dette kurset – før fristen går ut.
Vi tilbyr GSK Sikkerhetskurs for oljearbeidere. Dette er et grunnleggende og obligatorisk offshorekurs. Uansett hvilken stilling du skal ha, må du ha dette kurset på plass før du kan begynne i jobb på en plattform.
Vi tilbyr GSK Sikkerhetskurs for oljearbeidere med E-læring.Dette er et grunnleggende og obligatorisk offshorekurs med utvidet e-læring som reduserer varigheten på kurset med 1 dag. Uansett hvilken stilling du skal ha, må du ha dette kurset på plass før du kan begynne i jobb på en plattform.
Vi tilbyr kurs i helikopterevakuering. Helikopterevakuering er vanligvis en del av GSK - sikkerhetskurs for oljearbeidere, men tilbyes som et eget kurs for de som bare mangler denne delen av kurset.
Vi tilbyr HLO - Helidekk grunnkurs. Lær dagligdagse operasjoner som å hjelpe folk trygt til og fra helikopter, og om sikkerhet og hvordan takle vanskeligheter og nødssituasjoner. Kurset er godkjent av Norsk olje og gass.
Vi tilbyr HLO - Helidekk repetisjonskurs. Kurset fornyer sertifikatet ditt. Frisk opp det du lærte på grunnkurset og lær av de andre kursdeltakernes erfaringer og få fornyet sertifiseringen din. Kurset er godkjent av Norsk olje og gass.
Vi tilbyr grunnkurs i livbåtfører konvensjonell livbåt - OSE135. Kvalifiserer deg til beredskapsoppgaven som konvensjonell livbåtfører på en rigg eller plattform. Lær å ta kommando over en livbåt ved en ulykke som krever evakuering.
Vi tilbyr repetisjonskurs i livbåtfører konvensjonell livbåt - OSE135. Repeterer og vedlikeholder kunnskapen din som konvensjonell livbåtfører på en rigg eller plattform. Hver 24. måned skal man vedlikeholde og videreutvikle kunnskapene sine som livbåtfører.
Dette kurset dekker kravene til opplæring av personer som skal tjenestegjøre som Company Security Officer i henhold til ISPS-koden.
Vi tilbyr kurs i STCW Hurtigående MOB for sjøfolk. Skal du ha arbeidsoppgaver knyttet til mann over bord-redningsbåter på båt skip eller ferje. Da er det dette riktig kurs for deg. Lær hvordan du håndterer de hurtiggående redningsbåtene (MOB), om hvordan utføre søk, redning og førstehjelp med mer.
Vi tilbyr STCW Hurtigående MOB for sjøfolk repetisjonskurs. Repetisjon på dine kunnskaper knyttet til mann over bord-redningsbåter på båt skip eller ferje. Her repeteres hvordan du håndterer de hurtiggående redningsbåtene (MOB), om hvordan utføre søk, redning og førstehjelp med mer.
Vi tilbyr kurs i STCW krise og passasjerhåndtering. Vil du jobbe på passasjerskip og ha ansvar for passasjersikkerhet? Da må du vite hvordan håndtere krisesituasjoner om bord, som er det du lærer her. Lær hva som skjer når alarmen går og krisesituasjonen oppstår.
Vi tilbyr kurs i STCW Livbåtfører redningsfarkoster. Skal du ha oppgaver som maritimt livbåtmannskap, må du være mentalt og fysisk forberedt på utfordringer du kan møte. Det blir du på dette kurset.
Vi tilbyr STCW Livbåtfører redningsfarkoster repetisjonskurs. Skal du ha oppgaver som maritimt livbåtmannskap må du være mentalt og fysisk forberedt på utfordringer du kan møte. Det blir du på dette kurset.
Vi tilbyr kurs i STCW Medisinsk behandling for sjøfolk. Her vil du lære livreddende medisinsk behandling i henhold til STCW emneplan A-VI / 4-2, kurset er obligatorisk i utdannelsen til dekksoffiserer.
Vi tilbyr STCW medisinsk behandling for sjøfolk repetisjonskurs. Her vil du lære livreddende medisinsk behandling i henhold til STCW emneplan A-VI / 4-2, kurset er nødvendig i utdannelsen til dekksoffiser.
Vi tilbyr kurs i STCW Medisinsk førstehjelp A-VI/4-1. Du vil etter endt kurs kunne gi omgående førstehjelp i tilfelle av ulykke eller sykdom ombord
Vi tilbyr kurs i STCW Sikkerhetsbevissthet for sjøfolk med særlige plikter (6 - 2). Denne opplæringen dekker kravene til av opplæring av sjøfolk med særskilte sikringsplikter om bord på skip eller flyttbar innretning i henhold til STCW A-VI / 6-2.
Vi tilbyr STCW Sikkerhetskurs for fiskere repetisjonskurs. Med temaer som redningsteknikker,brannslokking, førstehjelp og personlig sikkerhet, er du sikret en spennende opplæring. Her vil dyktige instruktører forberede deg på å takle situasjoner som kan oppstå når du jobber til sjøs.
Vi tilbyr STCW sikkerhetskurs for sjøfolk. Med temaer som brannslukking, røykdykking og sjøredning, er du sikret en korrekt og spennende opplæring. Her vil dyktige instruktører forberede deg på å takle situasjoner som kan oppstå når du jobber til sjøs.
Vi tilbyr STCW sikkerhetskurs for sjøfolk repetisjon. Her får du en ny gjennomgang av temaer som brannslukking, røykdykking og sjøredning. På 2 dager får du repetert og oppdatert sikkerhetskunnskapen din, og du får fornyet sertifikatet med 5 nye år.
Vi tilbyr STCW sikkerhetskurs for sjøfolk repetisjon med e-læring. Her får du en ny gjennomgang av temaer som brannslukking, røykdykking og sjøredning. På 2 dager får du repetert og oppdatert sikkerhetskunnskapen din, og du får fornyet sertifikatet med 5 nye år.
Vi tilbyr STCW Sikkerhetskurs for sjøfolk, videregående (IMO80). Skal du jobbe som skipsoffiser så er dette videregående sikkerhetskurset for sjøfolk nødvendig. Skipsoffiserer er en samlebetegnelse og kan bety kaptein, styrmann eller skipslege.
Vi tilbyr STCW Sikkerhetskurs, dekksoffiser oppdatering uten dokumentert fartstid. Er du dekksoffiser skal du repetere videregående sikkerhetsopplæring for sjøfolk (IMO80) hvert 5. år
Vi tilbyr STCW Sikkerhetskurs, maskinoffiser oppdatering. Er du maskinoffiser skal du repetere videregående sikkerhetsopplæring for sjøfolk (IMO80) hvert femte år.
Vi tilbyr STCW Sikkerhetskurs, maskinoffiser oppdatering uten dokumentert fartstid. Er du maskinoffiser skal du repetere videregående sikkerhetsopplæring for sjøfolk (IMO80) hvert 5. år
Vi tilbyr STCW til GSK sikkerhetskurs. Er det mer enn et år siden du tok IMO60 / IMO50 sikkerhetskurs for sjøfolk? Om du vil oppgradere til GSK sikkerhetskurs for oljearbeidere, er dette kurset for deg.
Vi tilbyr STCW-F Sikkerhetskurs for fiskere. Med temaer som redningsteknikker, brannslokking, førstehjelp og personlig sikkerhet, er du sikret en spennende opplæring. Her vil dyktige instruktører forberede deg på å takle situasjoner som kan oppstå når du jobber til sjøs.
Vi tilbyr kurs i søk og redning. Her lærer ikke-profesjonelle brannmenn å bekjempe brann, og blir gjennom praktiske øvelser rustet til å utføre beredskapsarbeid offshore.
Vi tilbyr repetisjonskurs i søk og redning av kunnskapene du lærte i søk og redningslag. Her lærer ikke-profesjonelle brannmenn å bekjempe brann, og blir gjennom praktiske øvelser rustet til å utføre beredskapsarbeid offshore.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 - arbeid på vei. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på vei, skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeid på og ved alle offentlige veier, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 - for ansvarshavende. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på veg skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeid på og ved alle offentlige veier, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 - trafikkdirigering. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på veg skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeid på og ved alle offentlige veier, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr kurs i fallsikring med kameratredning. Dette kurset gir brukerne grundig opplæring i forskjellige fallsikringssystemer og de begrensninger som produsentene har satt. Dette er virkelig et kurs flere burde gjennomført.
Vi tilbyr kurs i personløfter m/fallsikring - klasse A, B, C. Arbeidsmiljøloven krever at førere gjennomgår kurs med teoretisk og praktisk opplæring. Utdanning lønner seg, ettersom kompetente brukere av personløftere reduserer risikoen for skader og ulykker både på personer, gods og bygninger.
Vi tilbyr stillaskurs 2 - 5 meter med fallsikring. Kurset tilfredsstiller kravene til opplæring og gir en dokumentert opplæring med Kompetansebevis. For å montere stillas fra 2 - 5 meter er det et krav om at man har dokumentert opplæring med minst 7.5 timer teori + 7.5 timer praktisk øvelse.