Her finner du en oversikt over sikkerhetskurs for industri og offshore. Se valg i venstremenyen for mer detaljerte kategorier. Her finner du Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner.
Vi tilbyr kurs om håndholdt arbeidsutstyr modul 11. Dokumentert sikkerhetsopplæring i bruk av håndholdt arbeidsutstyr. Våre kurs har en teoretisk og en praktisk del der kursdeltakerne gjennomgår alle nødvendige sikkerhetsmomenter ved bruk av det enkelte arbeidsutstyr.
Vi tilbyr onlinekurs om drikkevannsproduksjon og kontroll. Drikkevannsforsyning offshore er underlagt strenge kvalitetskrav gitt av myndighetene. Kurset oppfyller kompetansekrav for teknisk- og helsepersonell som arbeider med drikkevann offshore.
Vi tilbyr e-læringskurs om hydrogen på engelsk. Hydrogen kan produseres fra bærekraftige kilder og er en ren, effektiv og allsidig energibærer for industri, transport og lagring. Hydrogen spiller derfor en avgjørende rolle i energiomstillingen.
Vi tilbyr onlinekurs med innføring i NDT. Ved bruk av NDT-testmetoder unngår vi å redusere funksjonsevne og fysiske egenskaper til utstyr og / eller komponentene vi undersøker. Metodene brukes for å påvise feil og mangler i mange forskjellige typer material.
Vi tilbyr onlinekurs om kjemikaliehåndtering. Delta på kurs uansett hvor du er! Dette e-læringskurset er kurset for deg som omgås eller bruker kjemikalier og ønsker en grunnleggende forståelse, økt kunnskap og praktisk opplæring i kjemikaliehåndtering.
Vårt e-læringskurs, introduksjon til plikter og krav, tar deg gjennom alle de viktigste lovene og forskriftene på kjemikalieområdet. Du kan selv velge når og hvor du vil gjennomføre kurset, og du kan selvfølgelig repetere kurset ved behov.
Vi tilbyr onlinekurs om kjemisk helsefare og bærekraftig kjemikaliehåndtering (V130). Du lærer hvordan forsvarlig kjemikaliehåndtering kan sikres i virksomheter og hvordan dette kan bidra til en mer bærekraftig utvikling.
Vi tilbyr onlinekurs om risikovurdering av kjemikalier. Arbeidsgivere skal kartlegge faren for eksponering og risikovurdere bruk av kjemikalier på arbeidsplassen. Dette er kurset for deg som ønsker å bli trygg på hva som ligger bak en god risikovurdering og hvordan du kan gjøre det i praksis.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 som fjernundervisning. Fjernundervisningsløsningen må ikke forveksles med Skype eller ulike webinarløsninger. Dette er en fullblods løsning med interaksjon mellom kursdeltakere og instruktør, strømmet i full HD-kvalitet fra et av våre studioer.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 som fjernundervisning engelsk. Fjernundervisningsløsningen må ikke forveksles med Skype eller ulike webinarløsninger. Dette er en fullblods løsning med interaksjon mellom kursdeltakere og instruktør, strømmet i full HD-kvalitet fra et av våre studioer.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 som fjernundervisning på kveldstid. Fjernundervisningsløsningen må ikke forveksles med Skype eller ulike webinarløsninger. Dette er en fullblods løsning med interaksjon mellom kursdeltakere og instruktør, strømmet i full HD-kvalitet fra et av våre studioer.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 (Arbeid på vei 1) for bedrifter. Kurset gir deg grunnleggende teoretisk kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet ved arbeid på eller ved vei, og de hensyn som skal tas.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 som fjernundervisning. Fjernundervisningsløsningen må ikke forveksles med Skype eller diverse webinar løsninger. Dette er en fullblods løsning med interaksjon fra kursdeltaker som strømmes i full HD kvalitet fra et av våre studioer.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 for bedrifter. Kurset gir deg som ansvarshavende den teoretiske plattformen som anses nødvendig for å kunne fylle din rolle som ansvarshavende på en betryggende måte. Kurset gir deg kompetanse og sertifikat i Arbeid på vei 2.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 for bedrifter. Kurset gir deg nødvendig teoretisk og praktisk opplæring og grunnleggende kjennskap til de krav skiltmyndigheten setter til de som skal utføre manuell trafikkdirigering på riks- og fylkesveger.
Vi tilbyr fallsikringskurs med teoretisk og praktisk opplæring for bedrifter. Etter endt kurs er du ferdig kvalifisert med kompetansebevis, og dermed klar for å bruke og håndtere fallsikringsutstyr. Fallsikring er personlig verneutstyr som skal forhindre fall til et lavere nivå.
Vi tilbyr nettbasert fallsikringskurs. Før man benytter fallsikringsutstyr skal man ha gjennomført praktisk og teoretisk opplæring i sikker og korrekt bruk. Brukeren skal ha kjennskap til oppbygging, betjening, bruksegenskaper, bruksområder, vedlikehold og kontroll.
Vi tilbyr nettbasert kurs om FSE lavspenning. Elektrofagfolk og alle andre som utfører drifts- og vedlikeholdsoppgaver på elektriske anlegg - eksempelvis instruert personell - er pålagt å gjennomføre FSE-opplæring minimum hver 12. måned.
Vi tilbyr kurs om FSE sikkerhet ved arbeid i elektriske anlegg som fjernundervisning. Fjernundervisning må ikke forveksles med Skype eller ulike webinarløsninger. Dette er en fullblods løsning med interaksjon mellom instruktør og kursdeltakere, strømmet i full HD-kvalitet fra et av våre studioer.
Vi tilbyr kurs om passasjer og krisehåndtering som fjernundervisning. Kurs for de som skal arbeide på passasjerskip og andre fartøy der man har ansvar for sikkerheten til passasjerer. Kurset gjennomføres i henhold til STCW konvensjonens regel V/2, avsnitt A-V/2 og tabeller A-V/2-1 og A-V/2-2.
Vi tilbyr kurs om passasjer- og krisehåndtering oppdatering som fjernundervisning. Kurs for de som skal arbeide på passasjerskip og andre fartøy der man har ansvar for sikkerheten til passasjerer. Kurset gir opplæring i hvordan besetningen skal opptre i en krisesituasjon.
Vi tilbyr nettbasert stillasbyggerkurs opp til 9 meter med fallsikring. Ved gjennomført teorikurs på nett må det gjennomføres 15 timers praksis før stillasbyggesertifikat kan utstedes. Det skal også gjennomføres praktisk opplæring i bruk av fallsikringsutstyr.
Vi tilbyr kurs om arbeid i høyden som nettundervisning. Arbeid i høydenkurset gjennomføres på nett med video konferanse og muligheter for dialog mellom kursinstruktør og deltaker. Praksis gjøres med begrenset antall deltakere pr praksis del av kurset, med enn til hver tid gjeldende smitteverntiltak.
Vi tilbyr kurs om arbeid i høyden som e-læring. Dette nye kurset skal gjøre prosjekterende og utførende i stand til å velge løsninger som gjør det trygt å arbeide i høyden, samt vurdere om et stillas er forsvarlig.
Vi tilbyr nettkurs på engelsk i arbeidsvarsling 1 for alle som skal utføre arbeid på og ved veg. Kurset gir stedlig ansvarsrett. Alle som skal utføre arbeid på eller ved veg skal minimum ha gjennomgått dette kurset.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 for bedrifter. Alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesvei, må ha opplæring i arbeidsvarsling. Krav til obligatorisk opplæring gjelder uavhengig av om arbeidet er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr nettkurs i arbeidsvarsling 1 for alle som skal utføre arbeid på og ved veg. Kurset gir stedlig ansvarsrett. Alle som skal utføre arbeid på eller ved veg skal minimum ha gjennomgått dette kurset.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 for bedrifter. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke, se definisjonen på vegarbeid.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 for ansvarshavende som nettkurs. Ansvarshavende er den som skal planlegge arbeidet og ha ansvar for søknader til kommunen og Statens Vegvesen. Kurset gir stedsansvarsrett.
Vi tilbyr grunnkurs i fallsikring NOG 113 for bedrifter. Opplæringen gir brukere av fallsikring kompetanse innen bruk av fallsikring for offshore arbeidere iht. NOG 113. Med kompetanse menes evnen til å løse oppgaver og mestre komplekse utfordringer med fallsikringsutstyr.
Vi tilbyr fallsikringskurs for bedrifter. Målsettingen med fallsikringskurset er å gi den som skal arbeide i høyden kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold samt kasseringsregler for ulike typer fallsikringsutstyr.
Vi tilbyr nettbasert fallsikringskurs. Målsettingen med fallsikringskurset er å gi den som skal arbeide i høyden kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold samt kasseringsregler for ulike typer fallsikringsutstyr.
Skal du utføre arbeid med fallsikring eller på steder med fare for fall til et lavere nivå? Hos oss kan du ta fallsikringskurs i Oslo, Sandefjord og Trondheim. Her holder vi interessante og lærerike fallsikringskurs presentert på en pedagogisk og lett forståelig måte.
Vi tilbyr FSE-kurs høy og lavspenning som e-læring på engelsk, norsk og polsk. Etter gjennomført kurs skal deltakeren ha en bevisst holdning til elsikkerhet, slik at antall personskader og materielle skader kan reduseres.
Vi tilbyr FSE-kurs høyspenning som e-læring. Etter gjennomført kurs skal deltakeren ha en bevisst holdning til elsikkerhet, slik at antall personskader og materielle skader kan reduseres. Kurset tilfredsstiller myndighetenes krav om teoretisk oppdatering i FSE min. hver 12 mnd.
Vi tilbyr FSE-kurs lavspenning som e-læring på norsk, engelsk eller polsk. Etter gjennomført kurs skal deltakeren ha en bevisst holdning til el-sikkerhet, slik at antall personskader og materielle skader kan reduseres.
Vi tilbyr kurs i håndholdt arbeidsutstyr for bedrifter. Kurset vil gi personer som arbeider med verktøy og maskiner kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold.
Vi tilbyr kurs om håndholdt arbeidsutstyr som nettundervisning. Kurset gjennomføres på nett med videokonferanse og muligheter for dialog mellom kursinstruktør og deltaker. Praksis gjøres en til en, det vil si kun en deltaker pr praksis del av kurset.
Vi tilbyr kurs om håndholdt arbeidsutstyr som e-læringskurs med praksisdel på norsk, engelsk og polsk. Etter fullført og bestått e-læring teori, avtales praksisdel 1 til 1 mellom instruktør og deltaker.
IWS Group/ COMBI Engineering
Vi tilbyr kurs i sikker bruk av kjemikalier som e-læring på norsk og engelsk. Arbeidsmiljøloven stiller krav til at alle arbeidstakere skal ha opplæring i arbeid med farlige kjemikalier.
Vi tilbyr kurs i Visio for bedrifter. Vi har utarbeidet et eget kurs for bruk av MS Visio til utarbeidelse av varslingsplaner. Det blir ikke gitt ren opplæring i Visio, men kun grunnleggende for å ta i bruk programmet for utarbeidelse av arbeidsvarslingsplaner.
Vi tilbyr kurs i Visio - utarbeidelse av arbeidsvarslingsplaner som nettkurs. Vi har utarbeidet et eget kurs for bruk av MS Visio til utarbeidelse av varslingsplaner. Det blir ikke gitt ren opplæring i Visio men kun grunnleggende for å ta i bruk programmet for utarbeidelse av arbeidsvarslingsplaner.
Temakurset gir det en oversikt over prinsipper og gradering av innvendige skiller i tavler (Form). Kurset beskriver også utførelsen av de forskjellige formkravene, behovsvurdering og typiske anvendelsesområder.
Vi tilbyr førstehjelpskurs for bygg og anleggsbransjen som e-læring. Gi deg selv nødvendig kunnskap slik at du er best mulig forberedt om en situasjon skulle oppstå. Her lærer du det viktigste innen førstehjelp og hvordan du vurderer hva du må gjøre i en akuttsituasjon.
Vi tilbyr grunnkurs i arbeidsmiljø for bygg- og anleggsbransjen som - e-læring. Arbeidsmiljøloven krever at arbeidsgiver sørger for at verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg (AMU) gjennomgår og kan dokumentere HMS-opplæring.
Vi tilbyr nettbasert temakurs om kvalifikasjonskrav for arbeid i installerte tavler og EX-tavler. I løpet av ca. 2 timer gir temakurset en oversikt over kvalifikasjonskrav og ansvarsforhold ved arbeid i installerte tavler og bygging av de forskjellige kapslingstyper som anvendes i Ex-soner.
Vi tilbyr nettbasert temakurs om maskininstallasjoner i næringsbygg- regelverk og fallgruver. I dette temakurset ser vi på regelverk og fallgruver og maskinforskriftens innvirkninger på maskininstallasjoner i næringsbygg.
Vi tilbyr temakurs om aktuelle problemstillinger i NEK EN 60 204 for maskin- og tavlebyggere som interaktivt nettkurs. I dette temakurset gjennomgår vi normen som i sin helhet benyttes ved konstruksjon, endring og ombygging av maskiner.
Vi tilbyr kurs i tavleskolen modul 2 som nettbasert undervisning. I dette 2-dagers nettkurset vil du få innføring i nødvendig kompetanse om tavlemontøryrket, tavlemarkedet og tavleprodusentenes rolle.
Vi tilbyr tavlestandarden – NEK 439 - nettkurs. Tavleproduksjon krever inngående kjennskap til tavlestandarden NEK 439. NEK 439-serien skal legges til grunn for all produksjon av elektrotavler til bygg, industri og maskinanlegg.
Vi tilbyr temakurs om tavledokumentasjon og tavleløsninger ved en eller flere strømkilder iht. NEK 400:2022 som interaktivt nettkurs. I dette to timer temakurset gis det en 10-punkts oversikt over relevant tavledokumentasjon.
Anleggseiere har selv ansvar for vedlikehold av tavler i egne anlegg. Da vedlikehold ofte forsømmes, skyldes dette ofte mangel på informasjon og kunnskap om vedlikeholdsbehovet for sikker drift over tid.
Vi tilbyr nettkurs om tilsyn og vurdering av el-tavler. I dette 2-dagers nettkurset vil du få innføring i nødvendig tilleggskompetanse for en særskilt vurdering av tilstandsgraden i tavler på bakgrunn av tavlenes regelverk, behovet for sikkerhet og aktuell betjeningskategori.
I dette dagskurset ser vi nærmere på UPS – Uninterruptible Power Supply – og du får oppklarende kunnskap om statiske UPS’ er, installasjon og tilkobling av disse med fokus på vern og den øvrige utførelsen i tavlene. Kurset vil gi deg den tekniske forståelsen og de gode løsningene i praksis.
Vi tilbyr kurs om verifikasjon og dokumentasjon av el-tavler som interaktivt nettkurs. I dette nettkurset vil du øke din kompetanse og forståelse, og se nytteverdien i tavlenormen NEK 439 som verktøy.
Vi tilbyr Case-dag i tauredning på forespørsel om dere er 8 personer (for læringsutbyttet og nok hender). Case-dag i tauredning innebærer at RRN tilpasser caser etter deres nivå, behov og utfordringer. Vi skreddersyr et opplegg sammen med dere i forkant av dagen.
Vi tilbyr webinar om arbeid under spenning (lavspenning). Personell som skal arbeide under spenning skal ha tilstrekkelig opplæring i dette og arbeidet skal utføres etter anerkjente metoder og relevante arbeidsprosedyrer.
Vi tilbyr BAS kurs for bedrifter. Kurset tar for seg utvikling, opplæring og bevisstgjøring om basens sentrale posisjon. Det fokuseres på lederskap, økonomi og utfordringer som basen møter i hverdagen. Kurset skal hjelpe deltakerne til å kunne mestre rollen som BAS.
Kurset tar utgangspunkt i å kunne sertifisere installatører og montører til å kunne utføre en rask montasje av fibernettverk med blåsefibersystemet. Ett grunnleggende kurs for å kunne utføre installasjon av blåsefiber i nettverk (rør struktur) i bakken på en sikker måte.
Vi tilbyr kurs om EKOM - NEK 700 i hele landet. God og riktig planlegging, installering og vedlikehold av Ekom-nett har en kritisk rolle for at samfunnet fungerer. Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) sine lover, forskrifter og relevante standarder er virkemiddelet for å få dette til.
Vi tilbyr kurs om EKOM - NEK 700 som webinar. God og riktig planlegging, installering og vedlikehold av Ekom-nett har en kritisk rolle for at samfunnet fungerer. Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) sine lover, forskrifter og relevante standarder er virkemiddelet for å få dette til.
Vi tilbyr webinar om el-kontroll bolig. Over 40 prosent av alle boligbranner i Norge skyldes elektrisitet og bruken av elektrisk utstyr. For å oppdage og utbedre feil, anbefales boligeiere å benytte sertifiserte fagpersoner til å utføre kontroll og for å sikre at arbeidet er fagmessig utført.
Vi tilbyr webinar om el-kontroll næring. Nødvendig elektrofaglig kompetanse ihht. NEK 405-3. Formell utdanning tilsvarende fagbrev innen elektrofag eller tilsvarende og minimum 3 års relevant praksis. For å kunne sertifiseres i el-kontroll næring, må du være sertifisert i el-kontroll bolig.
Vi tilbyr grunnleggende kurs i EX / ATEX for bedrifter. Kurset gir innføring i hva som er viktig å ta hensyn til ved elektriske installasjoner på bensinstasjoner, avfallsdeponier, varmesentraler, forbrenningsanlegg, lakkeringsbransjen, tankanlegg, renseanlegg og maling / lakk industrien.
Vi tilbyr kurs i fallsikring og stillasbrukerkurs for bedrifter. Norske myndigheter innførte med virkning fra 1. januar 2016 nye regler om arbeid i høyden. Den største endringen gjelder nye opplærings krav for stillasmontører.
Vi tilbyr kurs om FSE høyspenning for bedrifter. Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg (FSE), erstatter tidligere sikkerhetsforskrift for høyspenningsarbeider. Forskriften er altså felles for både lav- og høyspenning. Videre henviser FSE til NEK EN 50110-1.
Vi tilbyr nettkurs om FSE høyspenning. Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg (FSE), erstatter tidligere sikkerhetsforskrift for høyspenningsarbeider. Forskriften er altså felles for både lav- og høyspenning.
Vi tilbyr kurs med innføring i solcelleanlegg for offentlig sektor for bedrifter. Anskaffelse og drift av solcelleanlegg i kommunal sektor er komplekst og krever innsikt i både tekniske og regulatoriske forhold.
Vi tilbyr innføringskurs i batterisystemer. Målsettingen med kurset er at deltakerne skal få en grunnleggende forståelse for batterisystemer, for å kunne velge batterisystem som tilfredsstiller kundens behov.
Vi tilbyr kurs om installasjoner i medisinske områder for bedrifter. Elektriske installasjoner i sykehus, tannlegekontor, alders- og sykehjem, dyrleger og lignende deles opp i forskjellige grupper (medisinske områder) hvor det er tilleggskrav til installasjonen.
Vi tilbyr kurs om installasjoner i medisinske områder som webinar. Elektriske installasjoner i sykehus, tannlegekontor, alders- og sykehjem, dyrleger og lignende deles opp i forskjellige grupper (medisinske områder) hvor det er tilleggskrav til installasjonen.
Vi tilbyr kurs med introduksjon til BIM som webinar. En grunnleggende god BIM-forståelse er helt essensielt for alle som skal delta i BIM-prosjekter og arbeide med BIM-relatert programvare. BIM griper inn i alle fasene av et byggeprosjekt - fra planlegging til overlevering.
Vi tilbyr kurs om jording som webinar. Kurset tar for seg planlegging av jordingssystemer, utførelse, krav til jordelektrode, samt dimensjonering av beskyttelsesledere og utjevningsforbindelser.
Vi tilbyr jordings-og utjevningskurs for bedrifter. Kurset tar for seg planlegging av jordingssystemer, utførelse, krav til jordelektrode, samt dimensjonering av beskyttelsesledere og utjevningsforbindelser.
Vi tilbyr KNX basic course for bedrifter. Ved påmelding til kurset vil man som deltager få tildelt en egen online shop konto på KNX Association sine web sider hvor man får tilgang til en gratis ETS5 Lite versjon som man kan laste ned på egen pc og trene på før og etter kurset.
Vi tilbyr bedriftsinternt kontrakts- og entreprisekurs for el-entreprenører. Det blir gitt en innføring i de ulike kontraktstypene som er relevant for el-entreprenørene, og de standardkontraktene (NS 8405 / NS 8417 m.fl) som disse kontraktene er basert på.
Vi tilbyr kurs om fallsikring i hele landet. Norske myndigheter krever at arbeidstakere som skal benytte fallsikringsutstyr i sitt arbeid har fått riktig opplæring i dette. Fallsikringskurset er i henhold til NS9610.
Vi tilbyr kurs om maskinsikkerhet som webinar. Kurset er for montører, lærlinger, elektroentreprenører, saksbehandlere, rådgivende ingeniører, tilsynsingeniører, elektropersonell i industrien og elektrolærere.
Vi tilbyr halvdagskurs om maskinsikkerhet for bedrifter. Målgruppen for kurset er for montører, lærlinger, elektroentreprenører, saksbehandlere, rådgivende ingeniører, tilsynsingeniører, elektropersonell i industrien og elektrolærere.
Vi tilbyr kurs om måling, verifikasjon og sluttkontroll for bedrifter. Dette kurset er for daglige ledere i installasjonsbedrifter, prosjektledere, saksbehandlere, baser, montører og lærlinger.
Vi tilbyr kurs om måling, verifikasjon og sluttkontroll som webinar. Dette kurset er for daglige ledere i installasjonsbedrifter, prosjektledere, saksbehandlere, baser, montører og lærlinger.
Vi tilbyr kurs om NEK 399 og boliginstallasjoner for bedrifter. Ny NEK 399 (planlagt lansering våren 2018) kommer med nye krav som omhandler tilknytning mellom sluttbrukers elanlegg og ekomnett mot tilsvarende allment nett.
Vi tilbyr kurs om NEK 400 landbruk for bedrifter. Årlig registreres det mange branner og branntilløp i driftsbygninger. Dette medfører store verditap, tunge belastninger for eier, lidelser for husdyr og tap av produksjon.
Vi tilbyr kurs med oppdateringen i NEK 400:2022 for bedrifter. Hvert 4. år revideres deler av NEK 400 for å tilpasses internasjonale normer og de behov som berørte bransjer har til en god og dekkende norm for elektriske installasjoner.
Vi tilbyr oppdateringen i NEK 400:2022 som webinar. Hvert 4. år revideres deler av NEK 400 for å tilpasses internasjonale normer og de behov som berørte bransjer har til en god og dekkende norm for elektriske installasjoner.
Vi tilbyr innføringskurs i PV*Sol simuleringsprogram for bedrifter. PV*Sol premium er et dynamisk simuleringsprogram med 3D-visualisering og detaljert skyggeanalyse for beregning av solcelleanlegg i kombinasjon med apparater, batterisystemer og elektriske kjøretøy.
Vi tilbyr PV*Sol workshop for bedrifter. Workshop PV*Sol er en dag der deltakerne får svar på det de lurer på ang. simuleringsprogrammet PV*Sol. Deltakerne kommer med spørsmål og utfordringer, og de blir hjulpet i plenum eller enkeltvis.
Vi tilbyr innføringskurs i Vanderbilt ACT Pro som webinar. ACT Pro er et avansert adgangskontrollsystem som har et bredt spekter av funksjoner og alternativer. Dette kurset vil gi en deg grunnleggende innføring i prosjektering og idriftsettelse av adgangskontroll løsninger.
Vi tilbyr kombinasjonskurs om verifikasjon / sluttkontroll og jording for bedrifter.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om økonomi for elektrikere. Kurset er bygd opp med en innledning om hvorfor noen eier og driver en bedrift og hvordan man sikrer drift i virksomheten ved å sette av penger av overskuddet i gode år for å sikre drift i dårlige år.
Vi tilbyr kurs i arbeidsvarsling 1. Målsettingen er at deltakerne skal kunne anvende relevante bestemmelser i Håndbok 051 i forhold til arbeidsoppgaver som medfører opphold på steder hvor det kreves godkjent arbeidsvarslingsplan.
Vi tilbyr nettundervisning i arbeidsvarsling kurs 1.Målsettingen er at deltakerne skal kunne anvende relevante bestemmelser i Håndbok 051 i forhold til arbeidsoppgaver som medfører opphold på steder hvor det kreves godkjent arbeidsvarslingsplan.
Vi tilbyr kurs i arbeidsvarsling 2. Målsettingen er å gi kursdeltakerne en teoretisk tyngde for å sikre arbeidet i forkant, på en lovlig og hensiktsmessig måte. Det er betryggende for alle enten det gjelder de ansvarlige, ansatte på stedet, eller andre som berøres av arbeid på offentlig grunn.
Vi tilbyr kurs i arbeidsvarsling 3. Målsettingen med opplæringen er å gi deltakerne grunnleggende kjennskap til de krav skiltmyndigheten setter til de som skal utføre manuell trafikkdirigering på riks- og fylkesveger.
Vi tilbyr Fallsikring - Praksis. Dette er kun praktisk opplæring. Teoridelen av fallsikringskurset må være fullført og bestått i forkant av praksis.
Vi tilbyr e-læringskurs i fallsikring . Målsettingen med kurset er gi deltakerne økt kunnskap om fallsikringsutstyr og bevisstgjøring av sikkerhetstiltak, for å unngå personskader og ulykker på arbeidsplassen.
Vi tilbyr kurs i fallsikring. Hovedhensikten med fallsikringskurs er gi deg som skal arbeide i høyden kunnskap om sikker bruk, vedlikehold, daglig kontroll og kasseringsregler av ulike typer fallsikringsutstyr.