HMS opplæring og kurs innen arbeidsmiljø har etterhvert blitt et omfattende felt. I denne kategorien finner HMS-kurs for alle typer arbeidsmiljøer. I tillegg er det generelle kurs om arbeidsmiljøloven, risikovurdering, tillitsvalgtopplæring, verneombud, sikkerhetsstyring og sikkerhetsledelse. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner det du er på jakt etter.
Vi tilbyr kurs om håndtering av vold og trusler på arbeidsplassen. Kurset har en praktisk og teoretisk modul hvor du lærer og trener på situasjoner som kan oppstå på arbeidsplassen.
Arbeidsmiljøloven § 3-5 slår fast at det er arbeidsgiver som skal gjennomgå opplæring i helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid. For kun 890,- eks mva kan du ta dette godkjente online-kurset og motta et bevis for bestått.
Vi tilbyr nettkurs i arbeidsmiljø, ansvar og konsekvenser - modul 1.1. Målsettingen er å øke forståelsen for det ansvar en har for og ivareta sikkerheten ved bruk av alt arbeidsutstyr som maskiner, kraner og trucker og ellers alt annet arbeidsutstyr som anses som farlig ved bruk.
Bruk av hjemmekontor har økt betydelig de siste årene og i enkelte yrker har så mange som over 50% mulighet til å jobbe hjemmefra. Det reiser seg mange spørsmål i denne sammenheng. Hva gjelder med tanke på arbeidstid og arbeidsmiljø. Hva med nødvendig utstyr og HMS?
Vi tilbyr 10 timers industrivernkurs for bedrifter. Kurset vil bli levert i henhold til norske anerkjente krav og retningslinjer. Røde Kors Førstehjelp vil gjennomgå eventuell tilpasning i forhold til spesifikk arbeidsrisiko på deres bedrift.
Dette BES-Vakt kurset handler om å jobbe i olje- og gassektoren der farlige situasjoner kan oppstå. Det er viktig at den som fører tilsyn med utførelsen av varmt arbeid, trange rom og røde soner har rett kompetanse og kan utføre sine oppgaver på en sikker måte.
Trygt landbruk er eit oppfriskingskurs i HMS for landbruksnæringa og er tilbydd som e-læring. Kurset er eigna for dei som allereie kan dokumentere kravet til HMS-opplæring i Arbeidsmiljølova §3-5. Kurset er berekna til 6 timar, har valfri ettertest og du får kursbevis.
NLR Vest sitt nettkurs om utvalde ugras og bekjemping av desse. Høymole, hundekjeks, lyssiv, krypsoleie, vassarve og linbendel.
Bedrifter som kan dokumentere at de følger kvalitetssystemet Bransjestandard hest kan søke Norsk Hestesenter om å bli godkjent. Godkjente bedrifter har rett til å markedsføre seg med logoen «Godkjent hestevirksomhet».