HMS opplæring og kurs innen arbeidsmiljø har etterhvert blitt et omfattende felt. I denne kategorien finner HMS-kurs for alle typer arbeidsmiljøer. I tillegg er det generelle kurs om arbeidsmiljøloven, risikovurdering, tillitsvalgtopplæring, verneombud, sikkerhetsstyring og sikkerhetsledelse. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner det du er på jakt etter.
Vi tilbyr grunnkurs i arbeidsmiljø for verneombud. Det gis grunnleggende innføring i de viktigste temaer innenfor HMS-arbeid, slik at man etter endt kurs kan delta aktivt og godt i HMS-arbeidet.
Vi tilbyr HMS-kurs for ledere. Arbeidsmiljølovens §3 - 5 stiller krav til arbeidsgivere og ledere om opplæring i systematisk helse, miljø og sikkerhetsarbeid. Kurset gir innsikt i HMS-lovverket og hvordan man som leder kan bygge opp og lede en god HMS-kultur i bedriften.
Vi tilbyr 40 timers HMS-kurs for verneombud, ledere og AMU. Kurset dekker Arbeidsmiljølovens temakrav om opplæring av verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg (AMU).
The HSE course provides the participants with a general understanding of how Norwegian Health and Safety regulations are expected to be implemented in all work environments, according to the laws.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i HMS og Arbeidsmiljø for verneombud, ledere og AMU. Kurset passer for de som tidligere har gjennomført HMS-opplæring og som ønsker en oppfriskning / oppdatering.
Vi tilbyr HMS grunnkurs (pliktig for VO og AMU). Kurset gir kunnskap om grunnprinsippene i det systematiske helse, miljø og sikkerhetsarbeidet. Kurset er i samarbeid med utvikling.org.
Vi tilbyr obligatorisk HMS-kurs for ledere (pliktig for ledere, alle nivå). Kurset fokuserer på lederens ansvar og muligheter knyttet til HMS. Kurset er utviklet i samarbeid med Utvikling.org samarbeider med IOSH i UK (Institute for Occupational Safety and Health).
Vi tilbyr kurs i lekeplasskontroll modul B1. Barn skal få utvikle seg, mestre nye situasjoner og lære. Barn skal få leke. Det skjer ikke uten et skrubbsår eller noen blåmerker iblant, sånt hører med. Men mer alvorlige ulykker bør vi ikke tolerere!
I Sikkerhetsforskriften stilles det krav til bedrifter om at det må gjennomføres nødvendig opplæring innen FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg) for personer som skal jobbe med både lav- og høyspenningsanlegg.
Vi tilbyr kurs om industrivernleders og fagleders industrivern. Kurset beskriver og presenterer regelverk, organisering, trening, dimensjonering, kommunikasjon men også førstehjelp og brannvern i praksis. Deltakerne skal også delta på de praktiske øvelsene i førstehjelp og brannbekjempelse.
Vi tilbyr kurs om innsatspersonell industrivern med praksis og nettkurs. Opplæringen skal ivareta personellets sikkerhet, være tverrfaglig og dekke innsatspersonellets minimumskrav til kompetanse og ferdigheter som er nødvendig for å utføre aktivitetene de er gitt ansvar for på en sikker måte.
Vi tilbyr grunnkurs i arbeidsmiljø (verneombud AMU). Obligatorisk grunnopplæring i HMS og arbeidsmiljø over 2 dager, med mulighet for påbygging med e-læring ved krav om 40-timers kurs. Kurset inkluderer HMS-regelverk, forskrifter og Arbeidsmiljøloven.
Vi tilbyr lovpålagt HMS-kurs for ledere. Kurset gir opplæring i helse, miljø og sikkerhet i henhold til alle krav i arbeidsmiljøloven. Kurset tar for seg lover og regler som ligger til grunn for et forsvarlig arbeidsmiljø, og er basert på arbeidsmiljøloven §3 - 5.
Vi tilbyr HMS-kurs for ledere. Kurset gir en innføring i de viktigste aspektene i HMS arbeidet og gjennomføres i tråd med Arbeidstilsynets veiledning for denne type opplæring. Kursbevis blir utstedt etter gjennomført kurs for å oppfylle kravet til skriftlig dokumentasjon.
Vi tilbyr HMS-kurs for verneombud. Kurset er ment for virksomheter og bransjer hvor partene har avtalt kortere opplæringstid enn 40 timer. Det gis grunnleggende innføring i de viktigste temaer innenfor HMS-arbeid, slik at man etter endt kurs kan delta aktivt og bidra på en god måte i HMS-arbeidet.
Vi tilbyr kurs om belysning og ergonomi (V150). Du lærer hvordan du kan bidra til å etablere et optimalt ergonomisk arbeidsmiljø og gode belysningsforhold på arbeidsplasser.
Vi tilbyr oppdateringkurs om drift av kjelanlegg - nettkurs. Temaveiledning om bruk av farlig stoff, del 2, kjelanlegg for damp og hetvannsystemer sier at sertifikat / kompetansebevis skal fornyes hvert 5. år.
Vi tilbyr HMS-kurs i bygg og anlegg for bedrifter. I kurset får du en bedre forståelse for sammenhengen mellom HMS-arbeid og SHA-planer. Alle ledere i bygge- og anleggsbransjen må ha fokus på lønnsomhet, risikoforståelse og god kommunikasjon mellom alle aktører i prosjektene.
Vi tilbyr kurs i HMS-ledelse og psykososialt arbeidsmiljø (V110). Vi lærer deg de viktige ledelsesprinsippene for et systematisk HMS-arbeid og hvordan du utvikler et helsefremmende arbeidsmiljø.
Vi tilbyr kurs i HMS-ledelse og psykososialt arbeidsmiljø (V110) online. Vi lærer deg de viktige ledelsesprinsippene for et systematisk HMS-arbeid og hvordan du utvikler et helsefremmende arbeidsmiljø.
Vi tilbyr kurs i kjeloperatør trinn 1 nettkurs. Kjeloperatørkurs for selvstendig drift av kjelanlegg under 0,5MW og for kjeloperatører som drifter større anlegg under ledelse av kjelpasser. Etter endt kurs skal du ha fått forståelse for faget som du kan anvende i videre opplæring og praktisk arbeid.
Kjelpasserkurs for drift av kjelanlegg på 110ºC eller mer, og med effekt på 0,5MW eller mer.
Vi tilbyr kurs i ledelsessystemer for arbeidsmiljø og ytre miljø (V120). Du lærer hvordan du bør lede og gjennomføre innføring av ledelsessystemer for ytre miljø og eller arbeidsmiljø iht. de anerkjente internasjonale standardene ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
Innføringskurs i hvordan kartlegge eksplosjonsfarlige områder. Forskrift om helse og sikkerhet i eksplosjonsfarlige atmosfærer stiller krav til sonekartlegging i bedrifter som håndterer brennbare væsker, gasser eller støv.