Herunder ligger alle kurs innenfor byggefaget i hele Norge. Enten du er ute etter sertifiseringer og mesterbrev, eller vil lære mer om byggfag på hobbybasis skal du finne det du er ute etter her hvor som helst i landet. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger assistanse i søkingen.
Vi tilbyr nettstudiet fagbrev elektriker for praksiskandidater. Jobber du innen elektro eller industri og teknologi og ønsker formell kompetanse som elektriker? Hvis du har yrkespraksis fra relevant arbeid så kan du ta fagbrev hos oss.
Vi tilbyr nettstudiet Fagbrev kulde- og varmepumpetekniker for praksiskandidater. Jobber du innen elektro eller industri og teknologi og ønsker formell kompetanse som kulde- og varmepumpetekniker? Hvis du har yrkespraksis fra relevant arbeid så kan du ta fagbrev hos oss.
Vi tilbyr nettstudiet Fagbrev renholdsoperatør for praksiskandidater. Jobber du innen renhold og ønsker formell kompetanse som renholdsoperatør? Hvis du har yrkespraksis fra relevant arbeid så kan du ta fagbrev hos oss.
Vi tilbyr kurs i elektrikerfaget som nettbasert studie. Arbeidet som elektriker er allsidig, og krever teknisk innsikt, nøyaktighet, godt fargesyn og gode kommunikasjonsevner. Dette kurset forbereder deg til teorieksamen, som må være bestått før du kan melde deg opp til fagprøven.
Vi tilbyr nettbasert studie i elektro og datateknologi Vg1, programfag. Dette er en kurspakke for deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning og fagbrev innen elektrofag, og som har fellesfagene fra før.
Vi tilbyr nettbasert studie i elektro og datateknologi Vg1, programfag og fellesfag. Dette er studiet for deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning innen elektrofag. Pakken inneholder både programfagene og fellesfagene på Vg1.
Har du fullført vg1 elektro- og datateknologi og vil studere videre for å kunne jobbe med elektriske og elektroniske anlegg og utstyr? Ønsker du fagbrevet i elektrikerfaget? Da er kurset i elenergi og ekom Vg2 noe for deg.
Har du fullført Vg1 elektro- og datateknologi og vil studere videre for å kunne jobbe med elektriske og elektroniske anlegg og utstyr? Ønsker du fagbrevet i elektrikerfaget? Da er dette kurset noe for deg.
Vi tilbyr lærlingskole / praksiskandidatkurs i anleggsgartnerfaget. Kurset bygger på læreplanen for Vg2 Anleggsgartner og Vg3 opplæring i bedrift og har et allsidig innhold innen nyanlegg, drift og vedlikehold. Undervisningsform: forelesninger, oppgaveløsing, befaring og noe praksis.
Vi tilbyr 2-dagers autorisasjonskurs i plantevern. For å få lov til å kjøpe og bruke plantevernmiddel i Norge må man ha et autorisasjonsbevis / sprøytesertifikat. For å få dette må man gjennomføre kurs og bestå eksamen.
Vi tilbyr kurs om belegningsstein. Dette er et teoretisk og praktisk kurs som bygger på læreplanen for VG2 anleggsgartner og VG3 opplæring i bedrift. Om kurset foregår i våre kurslokaler er det gratis parkering og servering av kaffe/te.
Vi tilbyr kurs om beskjæring og vinterdendrologi. Dette kurset bygger på læreplanen for VG2 anleggsgartner og VG3 opplæring i bedrift. Om kurset foregår i våre kurslokaler er det gratis parkering og servering av kaffe/te.
Vi tilbyr kurs om brostein / gatestein. Dette er et teoretisk og praktisk kurs som bygger på læreplanen for VG2 anleggsgartner og VG3 opplæring i bedrift. Om kurset foregår i våre kurslokaler er det gratis parkering og servering av kaffe/te.
Vi tilbyr digitalt forberedende kurs mot sentralt gitt eksamen i anleggsgartnerfaget. Kurset bygger på læreplanen for VG2 anleggsgartner og VG3 opplæring i bedrift. Her studerer man hjemme i sitt eget tempo, og kan være yrkesaktiv ved siden av.
Vi tilbyr digitalt teoretisk kurs i anleggsgartnerfaget for lærlinger. Kurset er et teoretisk kurs som bygger på læreplanen for Vg2 anleggsgartner og Vg3 opplæring i bedrift. Kurset består totalt av 7 moduler.
Vi tilbyr kurs om skifer. Dette er et teoretisk og praktisk kurs som bygger på læreplanen for VG2 anleggsgartner og VG3 opplæring i bedrift. Om kurset foregår i våre kurslokaler er det gratis parkering og servering av kaffe/te.
Vi tilbyr kurs om trapper og murer. Dette er et teoretisk og praktisk kurs som bygger på læreplanen for VG2 anleggsgartner og VG3 opplæring i bedrift. Om kurset foregår i våre kurslokaler er det gratis parkering og servering av kaffe/te.
Vi har gjennom opplæringskontoret på Jaren og i egen regi, hjulpet mange kandidater frem mot beståtte eksamner i elektrikerfaget.
Kurset gir en innføring i tidligere regelverk og gir deltakerne bedre forutsetninger for å kunne vedlikeholde, drifte og utføre endringer/utvidelser på elektriske anlegg som er bygget etter eldre regelverk.
Kurser tar for seg viktige forhold ved arbeid i medisinske områder. Alt fra rutiner og fokus ved arbeid på sykehus til teknisk forståelse vedrørende oppbygning av elektriske anlegg.
Vi tilbyr spesialtilpassende kurs. Ved behov kan kan vi skreddersy kursløsninger etter kundens ønske, da kan emner og innhold settes sammen for best mulig dekke samlet kompetansebehov.
Vi tilbyr kursing og opplæring for de som ønsker å ta steget og begynne med solcelle installasjoner.
Kurset er et innføringskurs i regelverk som gjelder for maskiner, og tar for seg krav som gjelder ved bygging av maskiner. Viktige prinsipper rundt maskinsikkerhet, risikovurdering, kompetansebehov og dokumentasjon som må være på plass før maskiner som skal settes i drift.
Vi tilbyr FSE og førstehjelpkurs. Kurset dekker myndighetenes krav til årlig opplæring av elektrofagarbeidere Lavspent/høyspent.
Vi tilbyr FSE instruert førstehjelp. Kurset dekker myndighetenes krav til årlig opplæring av instruert personell. Innholdet baserer seg på Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg.
Vi tilbyr internkontroll for elektrovirksomheter. Kurset gir en innføring i Internkontrollforskriften, med fokus på å etterleve krav for virksomheter med elektropersonell ansatt. Opplæringen tar for seg innholdet i ett internkontrollsystem for installasjonsvirksomheter.
Vi tilbyr kurs i overordnet elektrorelatert regelverk. Kurset er tilpasset ledere i elektrobedrifter og tar for seg sentrale forskrifter som man bør ha kjennskap til som leder i foretak som utfører arbeid på elektriske anlegg.
Vi tilbyr NEK 400. Kurset tar for seg samspillet med Forskrift om elektriske lav spenningsanlegg og NEK 400, og skal gi deltakerne bedre forutsetning for å forstå oppbygningen og hvordan man anvender normen
Dokumentert opplæring i henhold til Arbeidsmiljøloven og fire forskrifter: Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning, Arbeidsplassforskriften, Forskrift om utførelse av arbeid, og Produsentforskriften (tidligere Forskrift for bruk av arbeidsutstyr).
Vi tilbyr brukerkurs for stillas som nettkurs. Brukerkurs stillas gir dokumentert opplæring i henhold til forskrift om utførelse av arbeid § 17-5. Denne bestemmelsen sier at alle som bruker stillas skal ha fått opplæring i bruk.
Stillaskurs 2-5 m ihht. kravene i forskrift om utførelse av arbeid, bruk av arbeidsutstyr og tilhørende tekniske krav, kapittel 17. §17-2. Krav til opplæring, demontering, endring og kontroll av stillas med øverste stillasgulv fra 2 meter og inntil 5 meter.
Stillaskurs 2-9 m ihht. kravene i forskrift om utførelse av arbeid, bruk av arbeidsutstyr og tilhørende tekniske krav, kapittel 17. §17-3.
Stillaskurs 2-9 m ihht. kravene i forskrift om utførelse av arbeid, bruk av arbeidsutstyr og tilhørende tekniske krav, kapittel 17. §17-3. Alle som skal bruke, bygge, demontere eller kontrollere stillas over 2 m (plattformhøyde) må dokumentere teoretisk og praktisk opplæring.
Vi tilbyr kvalitetssikret interaktivt stillasmontørkurs. Kurset dekker den teoretiske delen som kreves for å bli stillasmontør ihht. forskrift om utførelse av arbeid § 17-4. Kursene som du finner online, er effektive, av høy standard, praktiske og fleksible.
Vi tilbyr kurs om F-gass. Du må ha et gyldig F-gass sertifikat for å installere luft-til-luft-varmepumper og split luft-til-vann-varmepumper samt om du gjør inngrep i kuldekretsen i andre typer kulde- og varmepumpeanlegg.
Vi tilbyr kurs om F-gass fornyelse. Nå er krav om 5 års gyldighet på F-gass sertifikater innført. Er sertifikatet ditt fem år eller eldre, må du fornye det for å jobbe lovlig. Kurset repeterer det viktigste fra pensum og gir kandidatene en innføring i de nye kompetansekravene.
Vi tilbyr FSE-kurs for kulde- og varmepumpemontører som nettbasert kurs på Teams. Kurset er tilrettelagt for personell i kulde- og varmepumpebransjen. Med dette kurset får du en god årlig oppdatering av førstehjelpskunnskapene.
Vi tilbyr kurs i grunnleggende kuldeteknikk. Bli kjent med grunnleggende arbeid på et kuldeanlegg og lær hvordan du bruker utstyr og verktøy riktig. Kurset gir en innføring i teoretisk og praktisk kuldeteknikk. Vi bruker god tid på å gå gjennom utstyr og maskiner.
Vi tilbyr hardloddekurs. Du må dokumentere loddeferdigheter for å få f-gass-sertifikat. Lær det du trenger på vårt hardloddekurs. For å få f-gass-sertifikat må du vise at du kan lodde permanente, tette sammenføyninger i kulde- og varmepumpesystemer.
Velkommen til konferansen Energismart 2025! Energismart er en ny energikonferanse som setter strømkunden i sentrum - både i boliger og yrkesbygg.
Vi tilbyr kurs om lover og regler for varmepumpebransjen. En sterk økning i salget av varmepumper i Norge og bevisste forbrukere stiller høyere krav til en ryddig og profesjonell opptreden ved salg og reklamasjoner.
Vi tilbyr luft-til-luft-varmepumpekurs. Lær hvordan du monterer varmepumper trygt, effektivt og slik at de fungerer optimalt. Du lærer også feilsøking og service. Du vil lære å installere luft-til-luft-varmepumper korrekt, slik at de gir best mulig energibesparelse og får lang levetid.
Vi tilbyr prosjektlederkurs om brannfarlige kuldemedier. Risikovurdering av kuldeanlegg og kalkulasjon av fyllingsmengde i henhold til relevante standarder er nødvendig for å levere sikre kuldeanlegg med brannfarlig kuldemedium. Lær deg det viktigste på 1-dagskurs i regi av Norsk Varmepumpeforening.
Vi tilbyr nettbasert prosjektlederkurs om brannfarlige kuldemedier. Skal du prosjektere kuldeanlegg med brannfarlige kuldemedier, må du vite hvordan du gjør risikovurdering og beregner tillatt fyllingsmengde i henhold til relevante standarder.
Vi tilbyr teknikerkurs om brannfarlige kuldemedier. Arbeid med brannfarlige kuldemedier innebærer en risiko. Lær det viktigste på vårt endagskurs slik at du kan gjennomføre tiltak som ivaretar din egen sikkerhet.
Vi tilbyr nettbasert avløpskurs for drift- og prosjekteringspersonell. Dette er et studie innen avløpsteknikk som er basert på gjennomføring i eget tempo når det passer deg der du er. Selv om opplæring gjennomføres som selvstudium kan du når som helst kontakte ProsessTeam for å be om bistand.
Vi tilbyr nettbasert pumpekurs om prosjektering, drift og vedlikehold. Pumpekurset for personell som har ansvar for planlegging, drift eller vedlikehold av pumpeinstallasjoner. Kurset kan om ønskelig avsluttes med en gjennomgang i et nettmøte.
Prosessteam tilbyr nettbasert kurs til driftspersonell i damp og hetvannsanlegg der målsetting er å gi kunnskap som kan redusere uforutsette stopp og vedlikehold samt ivareta god energiøkonomi og forlenge anleggets levetid.
Vi tilbyr stillasbyggerkurs 2 - 5 meter. Kurset omfatter montering, demontering, endring og kontroll av stillas med øverste stillasgulv fra 2 meter og inntil 5 meter. Kurset består av 1 dag teoretisk undervisning i stillas bygging og 1 dag praksis bygging av stillas opp til 5 meters plattformhøyde.
Vi tilbyr stillasbyggerkurs fra 5 - 9 meter. Kurset omfatter montering, demontering, endring og kontroll av stillas med øverste stillasgulv fra 5 meter og inntil 9 meter. Kurs i stillasbygging 5 - 9 meter plattformhøyde. Kurset gir innsikt i relevante lover og regler ved arbeid i høyden.