Herunder ligger alle kurs innenfor byggefaget i hele Norge. Enten du er ute etter sertifiseringer og mesterbrev, eller vil lære mer om byggfag på hobbybasis skal du finne det du er ute etter her hvor som helst i landet. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger assistanse i søkingen.
Vi tilbyr nettbasert stillasbrukerkurs. Kurset dekker krav til opplæring for bruk av stillaser. Kurset gir stillasbrukere en god teoretisk og praktisk grunnopplæring i sikker bruk og av stillas.
Vi tilbyr e-læringskurs til fagbrev som renholdsoperatør. Dette kurset vil forberede deg til eksamen som renholdsoperatør. Har du jobbet som renholder og kan dokumenterer inntil 5 års praksis, kan du melde deg opp som praksiskandidat for å ta fagbrev.
Vi tilbyr e-læringskurs som renholdsassistent. Kurset vil styrke din kompetanse innenfor renhold. Innholdet i kurset tar hensyn til kravene i læreplanen og kan også brukes av de som vil gå videre og ta fagbrev for å bli renholdsoperatør.
Vi tilbyr Brukerkurs Stillas – Teoretisk del som nettkurs. Dette kurset er en enkelt brukerkurs for deg som skal arbeide i høyden. Kurset gjør det lovlig og trygt for deg å bruke et stillas i arbeidssammenheng.
Vi tilbyr stillasbyggekurs I som nettkurs. For bygging av stillas med øverste stillasgulv under 5 meter. Kurset dekker de krav som stilles til opplæring, før ansatte bruker stillas. (NS 9700-1 Modul 2 Prefabrikkerte stillas med en høyde opp til 5 meter)
Forskrift om utførelse av arbeid § 17-5, fastslår at personer som bruker stillas må ha opplæring i hvordan man bruker stillas. Stillas Brukerkurs er et kurs som er utviklet for å gi deltakerne nødvendig kunnskap og kompetanse for å bruke stillas på en trygg og effektiv måte.
Regelverket for utførelse av arbeid § 17-3 pålegger de som skal bygge stillas i en høyde mellom 2 og 9 meter å ha dokumentert opplæring. Kurset dekker den teoretiske delen av opplæringen og er i samsvar med gjeldende forskrifter og NS 9700-1:2016.
Kompenda AS er godkjent av Fagrådet for våtrom til å arrangere våtromskurs. Kundene har forventninger til en håndverker med våtromsertifikat. Når du blir sertifisert håndverker, er det viktig at du følger anvisningene i Byggebransjens våtromsnorm (BVN) når du utfører arbeider i våtrom.
Kompenda AS er godkjent av Fagrådet for våtrom til å arrangere våtromskurs. Godkjent våtromsbedrift er en etterspurt merkevare. Med gjennomført modul B – Faglig leder – kan din bedrift søke om å bli med i ordningen «Godkjent våtromsbedrift».
Kurset er beregnet på de som tidligere har tatt våtromssertifikat i modul A, B eller C. Etter BVN 12.100 gjelder følgende regler for oppdatering av personlig våtromssertifikat: Fra 1. januar 2015 ble det innført obligatorisk oppdatering i Modul A som må gjennomføres minst hvert 5. år.
Vi tilbyr kurs om biologisk plantevern som virtuelt klasserom. Jobber du med jord og plantekultur i landbruket? Dette kurset handler om ulike skadegjørere, og hvordan vi kan bruke integrert plantevern på best mulig måte for å få bedre avlinger både i kvalitet og mengde.
Vi tilbyr fagbrev i byggdrifterfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Jobber du med drift og vedlikehold av bygninger, tekniske anlegg og installasjoner? Kanskje er du ansatt i kommunen, eller i et privat firma som ivaretar bygg?
Vi tilbyr fagbrev som elektriker - teori til fagprøven som nettkurs. Har du erfaring med installasjon, kontroll, vedlikehold og reparasjoner av elektriske systemer? Med et fagbrev i elektrikerfaget kan du formelt dokumentere din kompetanse - noe som blir stadig viktigere i arbeidslivet.
Vi tilbyr fagbrev i industrimalerfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Jobber du med forbehandling og oppbygging av korrosjonshindrende og brannbeskyttende belegg på konstruksjoner og materialer?
Vi tilbyr fagbrev i industrimekanikerfaget - teori til fagprøven som virtuelt kurs. Jobber du med vedlikehold, montering, produksjon eller reparasjon av maskiner og utstyr? Er du ansatt i en bedrift innen kjemisk eller mekanisk industri, oljevirksomhet, matvareproduksjon, skipsbygging, treforedling.
Vi tilbyr fagbrev som renholdsoperatør - teori til fagprøven som nettkurs. Jobber du med renhold i bygg, på anlegg, installasjoner eller transportmidler? Er dine oppgaver som ansatt å vurdere og planlegge renholdsbehov ut fra tilstand, hvordan overflaten skal brukes og hva som skal rengjøres?
Vi tilbyr fagbrev som renholdsoperatør - teori til fagprøven som virtuelt kurs. Jobber du med renhold i bygg, på anlegg, installasjoner eller transportmidler? Er dine oppgaver som ansatt å vurdere og planlegge renholdsbehov ut fra tilstand, hvordan overflaten skal brukes og hva som skal rengjøres?
Vi tilbyr fagbrev i tømrerfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Jobber du med å bygge trehus, eller andre konstruksjoner i tre og sammensatte materialer som stål og lettmetall? Teori til fagbrev er første steg på veien.
Vi tilbyr kurs om kulde- og varmepumpeteknikkfaget - teori til fagprøven som nettbasert undervisning. Har du relevant arbeidserfaring og ønsker å få dokumentert hva du kan? Teorikurs til fagbrev er første steg på veien for å dokumentere din kompetanse.
Vi tilbyr stillaskurs fra 2 - 9 meter som nettkurs. Trenger du eller dine ansatte kompetansebevis i stillas fra 2 til 9 meter? Ved arbeid i høyden hvor det er risiko for å falle ned, skal det alltid settes i gang vernetiltak.
Vi tilbyr kurs om yrkesnorsk for renholdsmedarbeider som virtuelt klasserom. Yrkesnorsk er et norskkurs som fokuserer på språket og ordforrådet du trenger i ditt yrke. Målet med kurset er at du skal lære mer norsk, og få bedre forståelse for ord og uttrykk som brukes i din bransje.
Vi tilbyr FSE-kurs for kulde- og varmepumpemontører som nettbasert kurs på Teams. Kurset er tilrettelagt for personell i kulde- og varmepumpebransjen. Med dette kurset får du en god årlig oppdatering av førstehjelpskunnskapene.
Vi tilbyr nettbasert prosjektlederkurs om brannfarlige kuldemedier. Skal du prosjektere kuldeanlegg med brannfarlige kuldemedier, må du vite hvordan du gjør risikovurdering og beregner tillatt fyllingsmengde i henhold til relevante standarder.
Vi tilbyr brukerkurs stillas og stiger som nettkurs. Formål med kurset er å kvalifisere personell for sikker bruk av stillas og stiger. Nettkurset er bygget opp i moduler med film, tekst og bilder og etter endt kurs er det lagt opp til en test som man må bestå for å utstedt kursbevis.
Vi tilbyr FSE-kurs for elektrikere med førstehjelp for bedrifter. Kurset er tilpasset kravene i forskriften og inneholder også opplæring i førstehjelp og spesialopplæring i førstehjelp ved ulykker forårsaket av elektrisk strøm.
Vi tilbyr FSE-kurs for elektrikere med førstehjelp som nettkurs. Kurset er bygget opp i moduler med film, tekst og bilder og etter endt kurs er det lagt opp til en test som man må bestå for å utstedt kursbevis.
Vi tilbyr årlig gjennomgang av FSE 2023 på norsk, engelsk, polsk som nettkurs. Sikkerhetsforskriften stiller krav til bedrifter om at det må gis nødvendig opplæring av medarbeidere innen FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg).
According to section 17 of “Regulations concerning the Performance of Work” all workers using scaffolding are to be given documented general training in the use scaffolding and ladders.
Vi tilbyr stillaskurs 2-5 meter med teori for bedrifter. Formålet med kurset er å gi teoretisk opplæring til personell som skal montere, demontere, endre og kontrollere stillaser med øverste stillasgulv over to meter i standardoppstilling.
Vi tilbyr stillaskurs 2-5 meter med teori som virtuelt klasserom. Formålet med kurset er å gi teoretisk opplæring til personell som skal montere, demontere, endre og kontrollere stillaser med øverste stillasgulv over to meter i standardoppstilling.
Vi tilbyr stillaskurs 2-5 meter med teori og praksis for bedrifter. Formålet med kurset er å kvalifisere arbeidstakere for montering, demontering, endring og kontroll av stillaser med øverste stillasgulv over 2 meter i standardoppstilling.
Vi tilbyr stillaskurs 2-5 meter med fallsikring som nettkurs. Formålet med kurset er å gi teoretisk opplæring til personell som skal montere, demontere, endre og kontrollere stillaser med øverste stillasgulv inntil 5 meter i standardoppstilling.
Vi tilbyr stillaskurs 5-9 meter med teori for bedrifter. Formålet med kurset er å gi teoretisk opplæring til personell som skal montere, demontere, endre og kontrollere stillaser med øverste stillasgulv fra fem til ni meter i standardoppstilling.
Vi tilbyr stillaskurs 5-9 meter med teori som virtuelt klasserom. Formålet med kurset er å gi teoretisk opplæring til personell som skal montere, demontere, endre og kontrollere stillaser med øverste stillasgulv fra fem til ni meter i standardoppstilling.
Vi tilbyr stillaskurs 5-9 meter med teori og praksis for bedrifter. Formålet med kurset er å kvalifisere personell for montering, demontering, endring og kontroll av stillas med øverste stillasgulv inntil ni meter i standardoppstilling.
Vi tilbyr våtromskurs grunnmodul som virtuelt klasserom. Grunnmodulen er et tverrfaglig kurs for alle som ønsker mer kunnskap om våtromsbygging. Kurset benytter Byggebransjens våtromsnorm (BVN) som kunnskapsbase.
Vi tilbyr våtromskurs modul A som virtuelt klasserom. Kundene har forventninger til en håndverker med våtromsertifikat. Når du blir sertifisert håndverker, er det viktig at du følger anvisningene i Byggebransjens våtromsnorm (BVN) når du utfører arbeider i våtrom. Riktig jobb første gangen!
Vi tilbyr nettbasert våtromskurs modul B som virtuelt klasserom. Med gjennomført modul B - Faglig leder - kan din bedrift søke om å bli med i ordningen «Godkjent våtromsbedrift».
Vi tilbyr våtromskurs oppdatering som virtuelt klasserom. Fra 1. januar 2015 ble det innført obligatorisk oppdatering i modul A som må gjennomføres hvert 5. år. Dette betyr at alle modul A sertifikater som i dag er eldre enn 5. år, regnet fra utstedt dato eller sist oppdatert på kortet, er ugyldige.
Vi tilbyr webinarkurset Inspektor legionellamodul. Innføringskurset tar deg gjennom stegene i kartleggingsverktøyet Inspektor og viser deg samtidig hvordan du kan følge opp egne anlegg. I tillegg får du veiledning i hvordan du kan utnytte innsikten du får gjennom Inspektor
Vi tilbyr webinarkurset Inspektor vannbehandlingsmodul. Innføringskurset tar deg gjennom stegene i kartleggingsverktøyet Inspektor og viser deg samtidig hvordan du kan følge opp egne anlegg. I tillegg får du veiledning i hvordan du kan utnytte innsikten du får gjennom Inspektor.
Vi tilbyr webinarkurs i Legionellakontroll - i kjøletårn og skrubberanlegg. Kurset er spesielt egnet for eiere og driftere av kjøletårn og skrubberanlegg som må imøtekomme forskriftskrav om akkreditert inspeksjon av anleggene sine
Vi tilbyr Webinarkurs for bedriftsinternt/mindre grupper i Legionellakontroll i dusjanlegg . Kurset gir en innføring i aktuelle forskrifter og veiledere, hvordan du selv kan forebygge Legionella og hva du skal gjøre om det oppdages Legionella i dine anlegg.
Vi tilbyr webinaret Vannbehandling i lukkede energianlegg. Vannbehandling i lukkede energianlegg v/ Van Ha Doan. Dette er et innføringskurs i vannbehandling av lukkede væskebårne varme- og kjøleanlegg, energibrønner og gjenvinnere.
Vi tilbyr webinaret Vannbehandling i lukkede energianlegg. Kurset gir en grundig innføring i viktigheten av vannbehandling i varme- og kjøleanlegg og kompetanse til å vurdere status på eget vannbehandlingsprogram
Vi tilbyr webinaret Vannbårne varmeanlegg: Drift og vedlikehold. urset gir en grundig innføring i oppbygning, drift, veldikehold og feilsøking ved vannbårne varme- og kjøleanlegg. Du får også veiledning i optimalisering og energieffektivisering av slike anlegg
Vi tilbyr webinaret ventilasjon: -funksjon drift og vedlikehold. Kurset gir deg grundig innføring i hvordan et ventilasjonanlegg er bygd opp, med alle komponenter. Du får også veiledning i praktisk forståelse for funksjon, feilsøking og optimalisering av ventilasjonsanlegg