Her finner du en oversikt over sikkerhetskurs for industri og offshore. Se valg i venstremenyen for mer detaljerte kategorier. Her finner du Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner.
Vårt fallsikringskurs gir en grunnleggende teoretisk og praktisk innføring i fallsikring og bruk og valg av fallsikringsutstyr. Kurset vil også gi deltakerne kunnskap om oppbevaring, vedlikehold og kassering av utstyr.
Vi tilbyr kurs i Sikker bruk av Diisocyanater. Godkjent instruktør i sikker bruk av DIISOCYANATER. Stian Fekene har gjennomført å bestått instruktør-godkjenning som kursholder av sikker bruk av kjemikalier og DIISOCYANATER
Vi tilbyr kurs i sikker bruk av farlig håndverktøy
Vi tilbyr kurs i Sikker bruk og håndtering av kjemikalier
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 - for ansvarshavende. Ansvarshavende er den som skal planlegge arbeidet og ha ansvar for søknader til kommunen og Statens Vegvesen. Kurset går over 2 dager.
Vi tilbyr kurs i fallsikring. Målsettingen med kurset er å gi brukerne grunnleggende opplæring i forskjellige fallsikringssystemer og viktigheten av de begrensninger som produsenten setter for å kunne bruke utstyret.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1. Alle som skal utføre arbeid på eller ved veg skal minimum ha gjennomgått kurs 1. Med arbeid på veg, menes her alt arbeid som medfører opphold på veg, inklusive inspeksjon, kontroll, befaring mm. Kurset gir rett til arbeide på og ved veg, samt være stedsansvarlig.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 som klasseromskurs. Kurset egner seg godt for planleggere, prosjekterende, byggherrer og andre som ønsker mer kunnskap om arbeidsvarsling. I kurs 2 inngår kurs 1 i arbeidsvarsling.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 - for alle som skal utføre arbeid på veg. Formålet er å gi kursdeltakerne en grunnleggende kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet: kunnskap om de formelle prosedyrer før arbeidet starter og under arbeidets gang.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3. Alle som skal foreta manuell trafikkdirigering av trafikk, skal ha gjennomgått kurs 3 i arbeidsvarsling. Kurset avsluttes med en praktisk øvelse og dette foregår på en trafikkert veg etter en godkjent arbeidsvarslingsplan fra skiltmyndigheten.
Vi tilbyr fallsikringskurs - dokumentert opplæring. Målsettingen med kurset er å gi kunnskap om riktig valg og sikker bruk av fallsikringsutstyr. Gjøre brukeren kjent med de forskjellige systemene, deres bruksområder og begrensninger.
Vi tilbyr kurs om sikker bruk av farlig arbeidsutstyr. Målsettingen med kurset er økt kunnskap om sikker bruk av farlig arbeidsutstyr. Skape en bevisst holdning til de farene som kan oppstå, og hvordan disse kan unngås. Bidra med å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.
Kurs for deg som arbeider i høyden f.eks: stige, stillas, lift, tak, plasser hvor det er fare for fall til lavere nivå.
Kurs diisocyanater
Kurs i fallsikring for deg som arbeider i høyden hvor det er fare for fall til lavere nivå. Ved arbeid over 2 meter er det lovpålagt å være sikret, er det ikke da satt opp f.eks rekkverk, stillas eller lignende, må man bruke f.eks. fallsikringssele.
Dette kurset er et grunnleggende kurs som er utviklet for dem som jobber i industrien, og som trenger å forholde seg til Arbeidstillatelser, eller AT og Sikker Jobb Analyse, eller SJA.
«Ex grunnleggende» er et kurs innen elektriske installasjoner i eksplosjonsfarlige områder. Målet med kurset er at de som skal arbeide i eksplosjonsfarlige områder kan utføre arbeidet på en sikker og god måte.
Kurs om fallende gjenstander er utviklet for arbeidstakere som arbeider i høyden, men også for andre som ferdes i områder der arbeid foregår over bakkeplan.
Fallsikringskurs er et grunnleggende kurs for alle som jobber i høyden. Selv om mange anser fallsikring som viktig er det få som egentlig kjenner godt til det store utvalget som finnes i utstyr, og alle krav som regulerer bruk av fallsikringsutstyr og arbeid i høyden generelt.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i høyspenningsanlegg på land.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i offshore høyspenningsanlegg.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i, og drift av, elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lav- og høyspenningsanlegg på land.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i, og drift av, elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lav- og høyspenningsanlegg offshore.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lavspenningsanlegg på land.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lavspenningsanlegg offshore.
«Innføring i eksplosjonsvern» gir en kort oversikt over sikkerhet i eksplosjonsfarlige områder. Brukeren lærer seg, hvordan eksplosjonsprosessen fungerer, hvordan å klassifisere farlige stoffer og områder og får en del praktiske retningslinjer.
Et skreddersydd kurs vil være basert på kundens behov, og utformet etter kundens egne retningslinjer og prosedyrer. Her vil også utseende på kurset være basert på kundens visuelle profil.
Kurset Teori habitat gir kunnskaper i habitat eller overtrykkstelt. Kurset omhandler bygging av habitat og i tillegg lærer man mer om ulike detaljer ved habitat som mobilgassdetektor, vifte, spjeld, sensorer, alarmpanel og overtrykksmåler.