Sikkerhetskurs for næringslivet i Smestad

Her finner du sikkerhetskurs av alle slag spesielt rettet mot næringslivet. For eksempel egne kurs for sikkerhetsansvarlige eller mer generelle kurs for vektere og dørvakter. Mange ransutsatte bedrifter holder i tillegg egne kurs for de ansatte om hvordan man skal opptre og jobbe forebyggende i forhold til ran, svinn og tyveri. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Er du og dine ansatte trygge på IK-matsystemet? - Bedriftsinternt

Er du og dine ansatte trygge på IK-Mat-systemet? - MatPuls tilbyr opplæring og oppfrisking av kunnskap om matsikkerhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 timer

Weekendkurs om arrangementsikkerhet

Vi tilbyr weekendkurs for konserter og festivaler sammen med Professor Chris Kemp fra Mind Over Matter Consultancy Ltd. Chris Kemp er en ekspert innen arrangementssikkerhet, og var sterkt involvert i gjennomføringen av sikkerhetsopplegget under OL i London.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 weekend 2.900 kr

Tyveriforebyggende kurs

Vi tilbyr tyveriforebyggende kurs. Kurset har som mål å gi de ansatte riktige ferdigheter til å forebygge tyveri i egen butikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo

Kurs i ISO 22000 / FSSC 22000 v.5

Vi tilbyr kurs i ISO 22000 / FSSC 22000. Hvordan bruke styringssystem for å imøtekomme krav til trygge næringsmidler? Dette kurset gir en praktisk tilnærming av ISO 22000 og FSSC 22000.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 5.500 kr

Økonomisk kriminalitet, hva er det og hvordan forebygge -digitalt

Vi tilbyr digitalt kurs om økonomisk kriminalitet - hva er det for noe, og hvordan forebygge. Gjennom kurset får du god innsikt i og forståelse for risikobildet knyttet til økonomisk kriminalitet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 10 minutter fra 375 kr

BRCGS Food Safety versjon 9 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i BRCGS Food Safety versjon 9, med gjennomgang av hele standarden. Kurset er utformet for å gjøre det mulig for kursdeltagere å få en full forståelse av de generelle prinsippene i standarden, og tips og råd til beste praksis for hvordan man skal overholde kravene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 5.800 kr

Fastsettelse av holdbarhet - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om fastsettelse av holdbarhet. Mat skal både være trygg og ha god kvalitet. Samtidig er det viktig at produktene skal være lønnsomme å produsere. Fastsettelse av holdbarhet på matvarer må ta hensyn til alle disse faktorene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 4.100 kr

Food Defense - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om Food Defense. Hva er Food Defense, og hva er forskjellen på HACCP, VACCP og TACCP? Du er sikkert kjent med begrepet Food Safety (mattrygghet), som handler om å redusere sannsynligheten for utilsiktet kontaminering med farer som kan føre til helsefarlig mat eller drikke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 4.100 kr

Food Fraud / matsvindel - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om Food Fraud / matsvindel som består av 2 moduler. Økende grad av industrialisert og globalisert matproduksjon, handel og distribusjon, bringer matsvindel til Norge og til den enkelte virksomhet i større grad enn tidligere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 5.800 kr

FSSC 22000 - Organisasjonens kontekst

En del av den grunnleggende oppbyggingen i ISO-standardene går på at virksomheten skal si noe om organisasjonens kontekst (kap. 4). Mange opplever utfordring når dette skal beskrives: «Hva forventes det at vi gjør? Hvordan løser vi det? Hvor skal vi begynne? Hvilken nytteverdi har det for oss?»

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 5.800 kr

FSSC 22000 versjon 6 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om FSSC 22000 versjon 6. Etter kurset vil du ha en god forståelse av: Kravene i FSSC 22000 versjon6 (ISO22000, teknisk standard og tilleggskrav) - Tolkning av krav og praktiske tips til hvordan du kan møte krav i standarden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 5.800 kr

HACCP Innføring - Level 2 - nettkurs

Dette kurset er det første nivået i vår HACCP-opplæring. Kurset passer for alle i matrelaterte virksomheter, som har gjennomgått opplæring i hygiene og mattrygghet. Kurset er en starthjelp for å bli kjent med selve HACCP-metodikken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5.800 kr

HACCP Level 2 - Innføring - bedriftsinternt

Vi tilbyr innføringskurs i HACCP-metodikken for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagere en kort innføring i HACCP. Produksjon av trygg mat hver dag året rundt krever både struktur og god kultur. Med andre ord, vi trenger system, vi trenger å gå i takt og at alle gjør sin del.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

HACCP Level 3 - Workshop Online

Vi tilbyr HACCP workshop level 3 - et praktisk kurs med internasjonal anerkjent kvalifisering. Dette kurset gir kursdeltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan brukes i praksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager 11600 kr

HACCP workshop - bedriftsinternt

Vi tilbyr HACCP workshop for bedrifter. Kurset gir kursdeltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan anvendes i praksis. En av suksessfaktorene er at vi bevisst har valgt å bruke 3 dager.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager Avtales kr

Introduksjon til revisjon - nettkurs

Vi tilbyr introduksjonskurs til revisjon - 2 moduler som nettkurs. Målsettingen er å gi deltagere nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dag 5.800 kr

Listeria monocytogenes i fokus - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om Listeria monocytogenes i fokus. Hensikten med dette kurset er å gi deltagerne bedre kjennskap til Listeria monocytogenes som en sykdomsfremkallende bakterie, årsaker til at den utgjør en stor utfordring i matindustrien og hvordan industrien kan møte disse utfordringene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 4.100 kr

Mikrobiell prøvetaking - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i mikrobiell prøvetaking for bedrifter. Gode rutiner for prøvetaking er en viktig grunnforutsetning for å sikre produksjon av trygg mat. Utfordringer knyttet til Listeria er spesielt aktuell i denne sammenhengen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Mikrobiell prøvetaking - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i mikrobiell prøvetaking. Gode rutiner for prøvetaking er en viktig grunnforutsetning for å sikre produksjon av trygg mat. Utfordringer knyttet til Listeria er spesielt aktuell i denne sammenhengen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 4.100 kr

Mikrobiologi - biologiske næringsmiddelfarer modul 1 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer modul 1. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 4.100 kr

Mikrobiologi biologiske næringsmiddelfarer modul 2 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer modul 2. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 4.100 kr

Mikrobiologi for sjømatindustrien - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i mikrobiologi for sjømatindustrien for bedrifter. Målet er økt mikrobiologisk forståelse for sjømatindustrien. Mattilsynets kartlegging av Listeria i spiseklar mat viser at Listeria ikke er ukjent for fiskeindustrien. Utbrudd i Danmark og Sverige minner oss om alvoret og vårt ansvar.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

NYHET! Allergener og allergenhåndtering

Ønsker du å utvide din kunnskap om allergener og lære hvordan du trygt håndterer dem i en næringsmiddel-produksjon? Vårt kurs om allergener og allergenhåndtering er det rette valget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5.800 kr

Praktisk revisjonskurs for matindustrien - bedriftsinternt

Vi tilbyr praktisk revisjonskurs for matindustrien for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagere nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager Avtales kr

Rotårsaksanalyse - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i rotårsaksanalyse for bedrifter. Målsettingen er å gi deltakerne kunnskap og verktøy for å gjennomføre rotårsaksanalyse + en introduksjon av effektive teknikker som støtter kontinuerlige forbedringsprosesser i en organisasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Rotårsaksanalyse - nettkurs

Lær metoder for å jobbe mer effektivt med avviksbehandling. Målsettingen er å gi deltakerne kunnskap og verktøy for å gjennomføre rotårsaksanalyse + en introduksjon av effektive teknikker som støtter kontinuerlige forbedringsprosesser i en organisasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5.800 kr

Sikkerhets- og ranskurs. Engasjerende nettkurs for alle ansatte

Skan-kontroll har sammen med Norsk Interaktiv utviklet et nettbasert sikkerhets- og ranskurs. Se demo på YouTube. Kurset gir tips og råd for hva du kan iverksette for å forebygge kriminelle handlinger som tyveri, bedrageri, innbrudd og ran.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.200 kr

Aqua Inspektør - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett - nettkurs

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager fra 10.200 kr

GlobalG.A.P CoC og ASC CoC - nettkurs

Vi tilbyr kurs i GlobalG.A.P CoC og ASC CoC som nettkurs. Formålet med kurset er å gi en helhetlig innføring i kravene i GlobalG.A.P CoC og ASC CoC standardene i henhold til den til enhver tid gjeldende versjon av standarden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 5.500 kr

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture - nettkurs

Vi tilbyr kurs om GLOBALG.A.P IFA Aquaculture. Formålet med kurset er å gi en helhetlig forståelse av GLOBALG.A.P IFA Aquaculture standarden og oppdatering kontinuerlig i henhold til revisjoner i standarden. Kurset gjennomføres som forelesning med bruk av eksempler og oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager fra 10.200 kr

Internkontroll – Akvakultur - nettkurs

Hvordan sikre forsvarlig drift og systematisk forbedring – i tråd med regelverkskrav? Akvakulturnæringen ønsker god fiskehelse- og velferd, i tillegg til bærekraftig og økonomisk god drift av oppdrettsanlegg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 5.500 kr

Introduksjon til HACCP - bedriftsinternt

Vi tilbyr introduksjonskurs til HACCP for bedrifter. Kurset gir en bred forståelse for mattrygghet og kunnskap om hvordan et HACCP-system tilrettelegger for å identifisere, evaluere og styre farer som kan oppstå under matproduksjon og som er vesentlige for trygg mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Praktisk risikovurdering – Akvakultur - bedritsinternt

Bærekraftig drift krever god risikostyring. God risikostyring vil igjen bidra til økt operasjonell suksess. Akvakulturnæringen har utfordringer som må håndteres for å sikre bærekraftig drift. Å kjenne risikoene, og håndtere disse på riktig måte er sentralt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>