I kategorien renhold og renovasjon finner du kurs innen renholdsarbeidet. Som vaskehjelp eller renholdsarbeider må man kunne forskjellige rengjøringsmetoder og generell kunnskap om hygiene, ergonomi, rengjøringsartikler og organisering av renholdsarbeide. Innen renovasjon og renholdskurs finnes det forskjellig slags sertifiseringer fra enklere brevkurs til fagbrev.
Nettstudiet Vaktmesterskolen gir deg en innføring i byggteknikk og du lærer om byggeprosessen, bygningstyper, bygningskomponenter og hvordan du forholder deg til krav fra bygningsmyndighetene.
Vi tilbyr fagbrev som renholdsoperatør - teori til fagprøven som nettkurs. Jobber du med renhold i bygg, på anlegg, installasjoner eller transportmidler? Er dine oppgaver som ansatt å vurdere og planlegge renholdsbehov ut fra tilstand, hvordan overflaten skal brukes og hva som skal rengjøres?
Vi tilbyr fagbrev som renholdsoperatør - teori til fagprøven som virtuelt kurs. Jobber du med renhold i bygg, på anlegg, installasjoner eller transportmidler? Er dine oppgaver som ansatt å vurdere og planlegge renholdsbehov ut fra tilstand, hvordan overflaten skal brukes og hva som skal rengjøres?
Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev renholdsoperatør som nettundervisning. Kurset passer for deg som har allsidig erfaring fra renholdsbransjen, og ønsker fagbrev. Du lærer mer om kjemikalier, utstyr, planlegging og kalkulasjon, service og kundebehandling.
Med nettkurs kan man heve sin renholdsfaglige kompetanse når det passer en selv. Gjennom kurset lærer man hva profesjonelt renhold innebærer av metoder og vurderinger. Etter å ha gjennomført kurset er man i stand til å utføre profesjonelt renhold.
Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer modul 1. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.
Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer modul 2. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.