I denne kategorien finner du alle typer offshore kurs som petroleum, olje og gass, borekurs, brønn og brønnteknikk, trykkurs og avfallshåndtering offshore. HMS kurs og sikkerhetskurs finner du under kategorien HMS ? Helse Miljø og Sikkerhet. Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg. Vi gjør oppmerksom på at alle sikkerhetskurs er samlet i kategorien HMS og førstehjelp. Det er også en egen kategori for sikkerhetskurs offshore.
This introductory course provides the drilling personnel with basic understanding of well control. Progressing junior staff get a solid background and knowledge of why well control is essential, how well control is maintained, what the indicators are that well control might be lost, and more.
Vi tilbyr 40 timers HMS-kurs for verneombud og AMU som nettkurs. Kurset gjennomføres kombinert med et 2 dagers nettbasert kurs og samling i klasseroms, kurset avsluttes med oppgaver knyttet til din rolle i egen bedrift som skal innleveres.
Vi tilbyr kurset dekksoperatør - Modul P-2.6. Målgruppe for gjennomføringen av denne opplæringen er i første rekke personell som jobbe som dekksoperatører i samspill med bruk av G5 offshorekraner
Veiledning for de som skal være faddere for fremtidige operatører av G5 Offshorekran. Kurset gir en innføring i opplæringsløpet til G5 offshorekran, relevante lover og regler, krav til fadder, fadderollen og kontroll/dokumentasjon.
NORSOK R-003 er en standard som alle som jobber offshore må følge. Standarden skal bidra til å etablere, opprettholde og videreutvikle et akseptabelt sikkerhetsnivå for personell, miljø og materielle verdier ved planlegging og gjennomføring av løfteoperasjoner i petroleumsnæringen.
I henhold til Arbeidsmiljølovens § 6-5 og 7-4 skal arbeidsgiver sørge for at verneombud og arbeidsmiljøutvalg (AMU) får den opplæring som er nødvendig for å kunne utføre vervet på forsvarlig måte. Verneombudskurset dekker alle elementer arbeidstilsynet krever at arbeidsgiver/leder setter seg inn i.
Arbeidsmiljø, sikkerhet og helse (ASH) for arbeidstakere skip. Dette kurset i Arbeidsmiljø, Sikkerhet og Helse (ASH) dekker kravene som er definert av Sjøfartsdirektoratet og tilsvarer 40-timers klasseromskurs.
Vi tilbyr kurs om F-gass fornyelse i hele landet. Nå er krav om 5 års gyldighet på F-gass sertifikater innført. Er sertifikatet ditt 5 år eller eldre, må du fornye det for å jobbe lovlig. Kurset repeterer det viktigste fra pensum og gir kandidatene en innføring i de nye kompetansekravene.
Vi tilbyr kurs om f-gass i hele landet. Du må ha et gyldig f-gasssertifikat for å installere luft-til-luft-varmepumper og split luft-til-vann-varmepumper samt om du gjør inngrep i kuldekretsen i andre typer kulde- og varmepumpeanlegg.
Vi tilbyr kurs om EP 704 E-Læring Maritime Batteri Systemer. Ettersom verdens klima endrer seg, ser vi stadig nye tiltak for å kunne redusere utslipp av farlige gasser til atmosfæren. Nytenkning og utvikling av ny teknologi gjør at vi kan redusere utslippene.
We provide course about EP 704 E-Læring Maritime Batteri Systemer. As the world´s climate changes, we are constantly seeing new measures to reduce emissions of dangerous gases into the atmosphere. Innovative thinking and the development of new technology enable us to reduce emissions.
Vi tilbyr Offshore Flens- og Bolteteknikk
Vi tilbyr Offshore Lastesikring
Vi tilbyr Offshore NOG og NS EN 1591
Norcert arrangerer Riggerkurs med fallsikring - Offshore.
Vi tilbyr onlinekurs om drift av anleggstype 2. Myndighetene har stilt krav om at personell som skal drifte gassanlegg skal ha nødvendig kompetanse etter §7 i forskrift om håndtering av farlig stoff. Anleggstype 2 omfatter større gassanlegg for Propan/LPG og Naturgass(LNG).
Vi tilbyr onlinekurs om drift av biogassanlegg. Kurset er etablert og utarbeidet basert på opplæringsplanen til Biogassutvalget i Energigass Norge og i samarbeid med blant andre Avfall Norge, Norsk Vann og Norsk Bondelag. Kurset dekker myndighetskrav i forskrift og temaveiledning.
Vi tilbyr onlinekurs om gassansvarlig biogass. Kurs for de med driftsansvar på biogassanlegg. Myndighetene har stilt krav om at personell som skal drifte gassanlegg skal ha nødvendig kompetanse etter §7 i forskrift om håndtering av farlig stoff. Biogass kommer også inn under disse bestemmelsene.
Vi tilbyr innføringskurs i gassteknikk som e-læring. Kurset gir grunnleggende kunnskap om ombygging av gassanlegg, regelverk og sikkerhetskrav og er obligatorisk for alle som skal sertifisere seg som gassteknikere eller faglige ledere.
Vi tilbyr onlinekurs om prosjektering av gassanlegg. Etter å ha gjennomført kurset skal en ha tilstrekkelig kunnskaper om gassegenskaper, regelverk, komponenter, sikkerhetskrav og dimensjonering for prosjektering av anleggstype 2.
Vi tilbyr resertifisering gass som onlinekurs. Kurset er på totalt 6 timer og gjennomføres som forelesning og teoretisk eksamen på slutten av dagen. Kurset arrangeres av Kiwa Kompetanse AS, og eksamen arrangeres av Kiwa AS.
Vi tilbyr tilsynskurs for gassanlegg som e-læring. Målet er å gi kunnskap om fyringsanlegg for gass til dem som skal ha føre tilsyn med slike anlegg. Kurset retter seg mot feieren, men passer også for andre som trenger å vite mer om hvilket regelverk og krav som stilles til bygging av gassanlegg.
Vi tilbyr repetisjonskurs i NORSOK R-003 som nettbasert undervisning via Zoom. PTIL KRAV: Vedlikehold av kompetanse. Minimum 5 årlig intervaller.
Vi tilbyr kurs i NORSOK standard R-003 og 005N som nettbasert undervisning via Zoom. Hensikten med kurset er å gi operatører en god teoretisk og praktisk grunnopplæring i NORSOK standard R-003.
Vi tilbyr kurs i NORSOK standard R-003 og 005N som nettbasert undervisning via Zoom på engelsk. Hensikten med kurset er å gi operatører en god teoretisk og praktisk grunnopplæring i NORSOK standard R-003.