I denne kategorien finner du alle typer offshore kurs som petroleum, olje og gass, borekurs, brønn og brønnteknikk, trykkurs og avfallshåndtering offshore. HMS kurs og sikkerhetskurs finner du under kategorien HMS ? Helse Miljø og Sikkerhet. Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg. Vi gjør oppmerksom på at alle sikkerhetskurs er samlet i kategorien HMS og førstehjelp. Det er også en egen kategori for sikkerhetskurs offshore.
Vi tilbyr basis-kurs i NDT nivå 3 som onlinekurs med samlinger. Dette kurset vil være verdifullt for alle som ønsker en grundig gjennomgang av kvalitetssikring av NDT-aktiviteter, sveising, sveisefeil, materialer, bruddmekanikk, designkriterier samt NS-EN ISO 9712 og Nordtest DOC GEN 010.
Vi tilbyr kurs om driftsinspektør nivå 3. Dette kurset passer for personer som jobber med driftsinspeksjon og som har behov for dokumenterbar formell kompetanse som "Driftsinspektør N3".
Vi tilbyr kurs om driftsinspektør nivå 1 - NS-415 som onlinekurs med samlinger. Kurset passer for inspektører, seniorinspektører, inspeksjons-planleggere, QA/QC-personell, samt andre som jobber med driftsinspeksjon som har behov for dokumenterbar formell kompetanse som ´driftsinspektør nivå 1´.
Vi tilbyr kurs om driftsinspektør nivå 2 - NS-415 som onlinekurs med samlinger. Kurset passer for inspektører, seniorinspektører, inspeksjonsplanleggere, QA/QC-personell, samt andre som jobber med driftsinspeksjon som har behov for dokumenterbar formell kompetanse som ´driftsinspektør nivå 2´.
PAUT nivå 1+2 kurset er for alle som har bruk for kjennskap til PAUT teoretisk og praktisk, samt metodens anvendelsesområder.
Vi tilbyr kurs i flensearbeid iht NS-EN 1591-4. Målet med opplæringstiltaket er å gi personell grunnleggende kunnskap om forberedelse, planlegging, utførelse og dokumentering av arbeid med flensmontasje med boltetrekking av flenseforbindelser på høytrykks- og hydrokarbonførende prosessystemer.
Vi tilbyr flensekurs resertifisering iht NS EN 1591-4. Målsettingen er å gi personell grunnleggende kunnskaper om forberedelse, planlegging, utførelse og dokumentering av arbeid med flensmontasje med boltetrekking av flenseforbindelser på høytrykks- og hydrokarbonførende prosessystemer.
Vi tilbyr 40 timers HMS-kurs som dekker arbeidsmiljølovens krav til grunnopplæring for verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg. Arbeidsmiljøloven krever at arbeidsgiver sørger for at verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg (AMU) gjennomgår og kan dokumentere HMS-opplæring.
Vi tilbyr kurs i basic IGF + advanced. Målsettingen med kurset er å bidra til sikker drift av et skip med drivstoff med flammepunkt under 60 grader C.
Vi tilbyr kurs i flensearbeid resertifisering ihht NS EN 1591-4 (tidl. 118). Målsettingen med kurset er å gi nødvendig og påkrevd kompetanse til utførende ansvarlig person som skal demontere, montere og forspenne boltede forbindelser.
Hensikten med riggeopplæringen er å gi blivende riggere en god praktisk grunnopplæring i sikker bruk av løfteutstyr. Opplæringen skal gi god innsikt i riggerutstyrets oppbygging, virkemåte, bruk og vedlikehold, slik at uhell og ulykker i forbindelse med riggoperasjoner unngås.
Vi tilbyr kurs om F-gass fornyelse i hele landet. Nå er krav om 5 års gyldighet på F-gass sertifikater innført. Er sertifikatet ditt 5 år eller eldre, må du fornye det for å jobbe lovlig. Kurset repeterer det viktigste fra pensum og gir kandidatene en innføring i de nye kompetansekravene.
Vi tilbyr kurs om f-gass i hele landet. Du må ha et gyldig f-gasssertifikat for å installere luft-til-luft-varmepumper og split luft-til-vann-varmepumper samt om du gjør inngrep i kuldekretsen i andre typer kulde- og varmepumpeanlegg.
Vi tilbyr onlinekurs som driftsinspektør NS-415 - nivå 1 BU. Kurset passer for inspektører, seniorinspektører, inspeksjonsplanleggere, QA/QC-personell, samt andre som jobber med driftsinspeksjon som har behov for dokumenterbar formell kompetanse som ´Driftsinspektør nivå 1´.
Vi tilbyr onlinekurs som driftsinspektør NS-415 - nivå 2 BU. Kurset passer for inspektører, seniorinspektører, inspeksjonsplanleggere, QA/QC-personell, samt andre som jobber med driftsinspeksjon som har behov for dokumenterbar formell kompetanse som ´Driftsinspektør nivå 2´.
Kurs for de som drifter gassanlegg i industri og næringsbygg. Kurset gjennomføres som online kurs med online eksamen. Det er forskriftsmessig krav til serviceavtale med gassfirma på tross av bestått kurs.
Vi tilbyr kurs i drift av anleggstype 2 online. Kurset gjennomføres som online kurs med online eksamen. Det er forskriftsmessig krav til serviceavtale med gassfirma på tross av bestått kurs.
Vi tilbyr kurs om drift av biogassanlegg online. Kurset gir en innføring i regelverk og bransjens egne anbefalinger for bygging av gassanlegg. Kurset er utarbeidet basert på opplæringsplanen til Biogassutvalget i Energigass Norge. Kurst dekker myndighetskrav i forskrift og temaveiledning.
Vi tilbyr kurs for de med driftsansvar på biogassanlegg. Myndighetene har stilt krav om at personell som skal drifte gassanlegg skal ha nødvendig kompetanse etter §7 i forskrift om håndtering av farlig stoff. Biogass kommer også inn under disse bestemmelsene.
Vi tilbyr kurs for de med driftsansvar på biogassanlegg online. Myndighetene har stilt krav om at personell som skal drifte gassanlegg skal ha nødvendig kompetanse etter §7 i forskrift om håndtering av farlig stoff. Biogass kommer også inn under disse bestemmelsene.
Vi tilbyr nettkurs om gasskunnskap for selgere av gassutstyr. Kurset gir grunnleggende kunnskaper om gassegenskaper, regelverk, komponenter og sikkerhetskrav slik at man kan gi sikre og gode råd til alle som ønsker å kjøpe gassutstyr.
Kurset gir grunnleggende kunnskap om ombygging av gassanlegg, regelverk og sikkerhetskrav og er obligatorisk for alle som skal sertifisere seg som gassteknikere eller faglige ledere. Kurset er også åpent for andre som ønsker en gassteknisk grunnopplæring.
Vi tilbyr kurs i prosjektering av gassanlegg online. Etter å ha gjennomført kurset skal en ha tilstrekkelig kunnskaper om gassegenskaper, regelverk, komponenter, sikkerhetskrav og dimensjonering for prosjektering av anleggstype 2.
Vi tilbyr resertifisering gass online. Kurset er på totalt 6 timer og gjennomføres som forelesning og teoretisk eksamen på slutten av dagen. Kurset er godkjent av Kiwa Teknologisk Institutt Sertifisering og Norsk Akkreditering.
Vi tilbyr tilsynskurs for gassanlegg om e-læring.Kommunen skal føre tilsyn med fyringsanlegg for gass. Kurset er for dem som skal føre tilsyn med slike anlegg. Det retter seg særlig mot feieren, men passer også for andre som trenger å vite mer om hvilket regelverk og krav som stilles.
Vi tilbyr kurs om vedlikehold av gassanlegg online. Kurset gjennomføres med en kombinasjon av forelesninger, og praktiske øvelser. Det er forskriftsmessig krav til serviceavtale med godkjent gassfirma på tross av bestått kurs.
Vi tilbyr kurs i flensearbeid iht NS-EN 1591-4 for bedrifter. Målsettingen er å gi personell grunnleggende kunnskap om forberedelse, planlegging, utførelse og dokumentering av arbeid med flensmontasje med boltetrekking av flenseforbindelser på høytrykks- og hydrokarbonførende prosessystemer.
Vi tilbyr flensekurs resertifisering iht NS EN 1591-4 for bedrifter. Målsettingen er å gi personell grunnleggende kunnskaper om forberedelse, planlegging, utførelse og dokumentering av arbeid med flensmontasje med boltetrekking av flenseforbindelser på høytrykks og hydrokarbonførende prosessystemer.
Vi tilbyr kurs i gasskontrollør (sertifikatutsteder) for bedrifter. Våre kursholdere har lang erfaring fra fagfeltet og har avholdt kurs de siste de siste 25 årene. Kurset har i det siste blitt holdt for kompetansebedrifter i Norge og får meget god score hos kursdeltakerne.
Vi tilbyr kurs i Tube Fittings NOG 143 for bedrifter. Alle som skal lede eller gjøre selvstendig arbeid (utførende fagperson) på tubing-systemer med tilhørende fittings skal ha gjennomgått godkjent opplæring og bestått interaktiv test via Trainingportal.
Vi tilbyr kurs i ventilteknikk ihht. NOG 143 for bedrifter. Målsettingen med kurset er å gi personell grunnleggende kunnskaper om oppbygging, virkemåte, sikker operasjon og vedlikehold av ulike typer ventiler.