I denne kategorien finner du alle typer offshore kurs som petroleum, olje og gass, borekurs, brønn og brønnteknikk, trykkurs og avfallshåndtering offshore. HMS kurs og sikkerhetskurs finner du under kategorien HMS ? Helse Miljø og Sikkerhet. Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg. Vi gjør oppmerksom på at alle sikkerhetskurs er samlet i kategorien HMS og førstehjelp. Det er også en egen kategori for sikkerhetskurs offshore.
Vi tilbyr 40 timers HMS-kurs som dekker arbeidsmiljølovens krav til grunnopplæring for verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg. Arbeidsmiljøloven krever at arbeidsgiver sørger for at verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg (AMU) gjennomgår og kan dokumentere HMS-opplæring.
Vi tilbyr riggerkurs. Riggerkurset er obligatorisk i flere offshore yrker. Kurset er for alle som bruker løfteutstyr og manuelle vinsjer / taljer etc. Teoridelen gjennomføres som e-læring mens praksisdelen gjennomføres ved en av våre lokasjoner med fysisk oppmøte på kurssted.
Vi tilbyr kurs i flensearbeid ihht til NS-EN 1591. Alle som skal lede eller gjøre selvstendig arbeid (utførende fagperson) på flense forbindelser i rørsystem skal ha gjennomgått en grunnleggende opplæring på flensearbeid som omfatter de typer flense forbindelser som finnes på anlegget.
Vi tilbyr kurset dekksoperatør - Modul P-2.6. Målgruppe for gjennomføringen av denne opplæringen er i første rekke personell som jobbe som dekksoperatører i samspill med bruk av G5 offshorekraner
Veiledning for de som skal være faddere for fremtidige operatører av G5 Offshorekran. Kurset gir en innføring i opplæringsløpet til G5 offshorekran, relevante lover og regler, krav til fadder, fadderollen og kontroll/dokumentasjon.
NORSOK R-003 er en standard som alle som jobber offshore må følge. Standarden skal bidra til å etablere, opprettholde og videreutvikle et akseptabelt sikkerhetsnivå for personell, miljø og materielle verdier ved planlegging og gjennomføring av løfteoperasjoner i petroleumsnæringen.
I henhold til Arbeidsmiljølovens § 6-5 og 7-4 skal arbeidsgiver sørge for at verneombud og arbeidsmiljøutvalg (AMU) får den opplæring som er nødvendig for å kunne utføre vervet på forsvarlig måte. Verneombudskurset dekker alle elementer arbeidstilsynet krever at arbeidsgiver/leder setter seg inn i.
Arbeidsmiljø, sikkerhet og helse (ASH) for arbeidstakere skip. Dette kurset i Arbeidsmiljø, Sikkerhet og Helse (ASH) dekker kravene som er definert av Sjøfartsdirektoratet og tilsvarer 40-timers klasseromskurs.
Vi tilbyr riggerkurs for bedrifter og organisasjoner. Kurs arrangeres for grupper på minimum 5-10 deltagere.
Kurset kan gjerne arrangeres som et bedriftsinternt kurs, ute i bedriften eller på vårt kurssenter på Geilo. Passer ikke kursdatoene eller du ønsker tilbud om kurs i bedrift/kurssenter. "DROP-IN" etter avtale over GoogleMeet eller ved oppmøte på kontor på Fjellhamar eller på vårt kurssenter på Geilo
Vi tilbyr 40 timers HMS-kurs som fjernundervisning. Kurset dekker arbeidsmiljølovens krav til grunnopplæring for verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg. Kurset gjennomføres som kombinert fjernundervisning og nettkurs.
We provide online gas safety course in english. In collaboration with Nippon Gases, we offer online gas safety courses. It is the only course you need when working with or near gas. The course covers the most important areas of gas hazards and gas safety.
I samarbeid med Nippon Gases tilbyr vi nettbasert gassikkerhetskurs. Det er det eneste kurset du trenger når du skal jobbe med og i nærheten av gass. Kurset dekker de viktigste områdene innen gassfarer og gassikkerhet og alle som tar kurset blir sertifisert i gjeldende krav i HMS-forskriften.
test etst
test etst 2
test etst 3
Vi tilbyr onlinekurs om drift av anleggstype 2. Myndighetene har stilt krav om at personell som skal drifte gassanlegg skal ha nødvendig kompetanse etter §7 i forskrift om håndtering av farlig stoff. Anleggstype 2 omfatter større gassanlegg for Propan/LPG og Naturgass(LNG).
Vi tilbyr onlinekurs om drift av biogassanlegg. Kurset er etablert og utarbeidet basert på opplæringsplanen til Biogassutvalget i Energigass Norge og i samarbeid med blant andre Avfall Norge, Norsk Vann og Norsk Bondelag. Kurset dekker myndighetskrav i forskrift og temaveiledning.
Vi tilbyr onlinekurs om gassansvarlig biogass. Kurs for de med driftsansvar på biogassanlegg. Myndighetene har stilt krav om at personell som skal drifte gassanlegg skal ha nødvendig kompetanse etter §7 i forskrift om håndtering av farlig stoff. Biogass kommer også inn under disse bestemmelsene.
Vi tilbyr nettkurs om gasskunnskap for selgere av gassutstyr. Kurset gir grunnleggende kunnskaper om gassegenskaper, regelverk, komponenter og sikkerhetskrav slik at man kan gi sikre og gode råd til alle som ønsker å kjøpe gassutstyr.
Vi tilbyr innføringskurs i gassteknikk som e-læring. Kurset gir grunnleggende kunnskap om ombygging av gassanlegg, regelverk og sikkerhetskrav og er obligatorisk for alle som skal sertifisere seg som gassteknikere eller faglige ledere.
Vi tilbyr onlinekurs om prosjektering av gassanlegg. Etter å ha gjennomført kurset skal en ha tilstrekkelig kunnskaper om gassegenskaper, regelverk, komponenter, sikkerhetskrav og dimensjonering for prosjektering av anleggstype 2.
Vi tilbyr resertifisering gass som onlinekurs. Kurset er på totalt 6 timer og gjennomføres som forelesning og teoretisk eksamen på slutten av dagen. Kurset arrangeres av Kiwa Kompetanse AS, og eksamen arrangeres av Kiwa AS.
Vi tilbyr tilsynskurs for gassanlegg som e-læring. Målet er å gi kunnskap om fyringsanlegg for gass til dem som skal ha føre tilsyn med slike anlegg. Kurset retter seg mot feieren, men passer også for andre som trenger å vite mer om hvilket regelverk og krav som stilles til bygging av gassanlegg.
Vi tilbyr kurs om vedlikehold av gassanlegg online. Kurset gjennomføres med en kombinasjon av forelesninger, og praktiske øvelser. Det er forskriftsmessig krav til serviceavtale med godkjent gassfirma på tross av bestått kurs.