I denne kategorien ligger sikkerhetskurs for løfteredskap. Dette er lovpålagte kurs du må ha før du kan få praktisk opplæring og sertifikat for løfteredskap. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner et kurs som passer for deg. I denne kategorien ligger kun sikkerhetskursene. Praktisk opplæring lift og kran og truck og anleggsmaskiner ligger i egne kategorier.
Kaikran, modul 1.1 + 2.3 + dokumentert opplæring i bedriften (denne kombinasjonen tilrettelegges spesielt mot kraner på fiskebruk og lignende), klasse G11 + dok.
Vi tilbyr kurs i løfteredskap og stroppekurs som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.
Vi tilbyr kurs i personløfter klasse A, B, C for bedrifter. God opplæring er avgjørende for sikker, effektiv og økonomisk truckkjøring. Toyota Material Handling tilbyr truckføreropplæring som utdanner trygge og ansvarsbevisste førere med god kunnskap og ferdighet.
Vi tilbyr nettkurs i arbeidsmiljø, ansvar og konsekvenser - modul 1.1. Målsettingen er å øke forståelsen for det ansvar en har for og ivareta sikkerheten ved bruk av alt arbeidsutstyr som maskiner, kraner og trucker og ellers alt annet arbeidsutstyr som anses som farlig ved bruk.
Vi tilbyr kurs i G11 løfteredskap teori m/prøve. Med et G11-kurs får du et sikkerhetssertifikat som gjør deg i stand til å arbeide med løfteredskaper på en trygg og forsvarlig måte. Om du ikke er klar over viktige sikkerhetstiltak, risikerer du at det oppstår arbeidsulykker.
Vi tilbyr kurs i G11 Løfteredskap for bedrifter. Målet er å gi kranførere, anhukere / stroppere og signalgivere en god generell grunnopplæring i sikker bruk av løfteredskap, slik at uhell og ulykker i forbindelse med bruken unngås. Bestått kurs vil føre til førerbevis i klassene listet opp nedenfor.
Skipsfører på lasteskip med lengde (L) under 24 meter i fartsområde liten kystfart som skal utføre løfteoperasjoner må ha gjennomført kurs etter gjeldende emneplan. Løfteoperasjoner nettkurs er et nytt opplæringsprogram i henhold til emneplanen fra Sjøfartsdirektoratet.
Vi tilbyr kurs i faglig leder, sakkyndig virksomhet - Web. Kurset retter seg mot deg som er faglig leder i sakkyndig virksomhet, eller deg som er på vei inn i en slik rolle. Digitalt nettkurs som gjennomføres over 2 lengre halvdagsøkter 10.00-15.00.
Kurset skal gi kunnskaper om forankring, grunnleggende lover og regelverk, normer og kriterier. Kurset avsluttes med teoretisk eksamen.
Dette kurset starter fortløpende etter behov! I hht regelverk «Forskrift om utførelse av arbeid» Når du som arbeidsgiver risiko vurderer et arbeidsutstyr og finner ut at dette må brukes med særlig forsiktighet, må du påse at utstyret bare bruke av arbeidstakere som har dokumentert sikkerhetsopplæ