I denne kategorien ligger sikkerhetskurs for løfteredskap. Dette er lovpålagte kurs du må ha før du kan få praktisk opplæring og sertifikat for løfteredskap. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner et kurs som passer for deg. I denne kategorien ligger kun sikkerhetskursene. Praktisk opplæring lift og kran og truck og anleggsmaskiner ligger i egne kategorier.
The course is designed for personnel who will use lifting gear in their work situation. The course is basic for those who are, or wish to become, a crane operator. The course is continually updated to current standards and will provide participants with enhanced competence.
Hensikten med kurset er å gi teoretiske basiskunnskaper til personer som ønsker å bli kontrollør for ulike typer løfteinnretninger.
G10 - Manuelle taljer – teori og praksis modul O-G10 Hånddrevne kraner: Jekketaljer, klokketaljer og andre hånddrevne løfteinnretninger.
Vi tilbyr kurs i G11 løfteredskap - modul 2.3. Kurset gir grunnleggende sikkerhetsopplæring for anhuker / stropper og signalgiver.
Vi tilbyr kurs i G11 løfteredskap - modul 2.3 på engelsk. Kurset gir grunnleggende sikkerhetsopplæring for anhuker / stropper og signalgiver.
Målsetningen med opplæringen er at den som gis opplæring tilegner seg tilstrekkelige kunnskaper til å lede og veilede personell som er involvert i løfteoperasjoner og gjennomfører disse i tråd med Norsok R-003
Målsettingen med kurset er å gi deltakerne tilstrekkelig kunnskap til å kunne ivareta rollen teknisk ansvarlig. Kurset gir svært nyttig kunnskap til personell som vedlikeholder løfteutstyr og til sakkyndige virksomheter som utfører arbeid med kontroll og vedlikehold av løfteutstyr offshore.
G11 løfteredskap med modul 1.1, er kurs for de som skal ta sertifisert krankurs eller skal være anhukere/signalgivere f,eks på byggeplasser og vil ha litt utvidet opplæring.
G11 løfteredskap med modul 1.1, er kurs for de som skal ta sertifisert krankurs eller skal være anhukere/signalgivere f,eks på byggeplasser og vil ha litt utvidet opplæring. Kveldskurs
Vi tilbyr G11 kontrollørkurs løfteredskap. Målsettingen er at etter fullført kurs skal eleven ha tilegnet seg tilstrekkelige kunnskaper og ferdigheter i kontroll og bruk av løfteredskap til å kunne utføre en sakkyndig kontroll av løfteredskap.
Hensikten med kurset er å gi personer som skal stroppe last kunnskap om sikker bruk, vedlikehold, daglig kontroll og kasseringsregler av ulike typer løfteredskap. Videre kunne gi signaler til fører av løfteinnretning slik at uhell og ulykker i forbindelse med løfteoperasjoner unngås.
Målsettingen er å gi alle kunnskap om Norsok-standarden R.003 "Sikker bruk av løfteutstyr". Standarden skal bidra til å vedlikeholde, etablere og videreutvikle et akseptabelt sikkerhetsnivå for personell, materielle verdier og miljø i planlegging og utførelse av løfteoperasjoner.
Vi tilbyr kurs i G11 Løfteredskap - modul 2.3.
Vi tilbyr kurs i NORSOK - sikker bruk av løfteutstyr. Har du overordnet ansvar innen løfteredskap offshore må du vite hvordan tolke NORSOK-standarden og lovene som gjelder, og det lærer du her.
Vi tilbyr kurs i G11 løfteredskap som nettundervisning. Målsettingen med kurset er å gi deg som skal arbeide med løfteredskaper kunnskap om sikkerhet, daglig kontroll og vedlikehold samt kasseringsregler for ulike løfteredskaper.
Vi tilbyr kurs om løfteoperasjoner som e-læringskurs. Målsettingen med kurset er at etter gjennomført kurs skal eleven ha kompetanse til å gjennomføre en løfteoperasjon på en sikker måte.
Vi tilbyr kurs om Norsok R-003N som digital undervisning. Målsettingen med kurset er å gi alle som er involvert i løfteoperasjoner kunnskap om Norsok-standarden R.003 "Sikker bruk av løfteutstyr".
Vi tilbyr webinar om operasjonelt ansvarlig person modul P-2.5. Målet er å gi kunnskap om metoder for å se til at løfteoperasjoner blir forskriftmessig utført. Opplæringen skal også gi operasjonelt ansvarlig kunnskap til å gi overordnet veiledning og bistand i forbindelse med løfteoperasjoner.
Vi tilbyr kurs i løfteredskap og stroppekurs som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.
Vi tilbyr kurs i faglig leder, sakkyndig virksomhet - Web. Kurset retter seg mot deg som er faglig leder i sakkyndig virksomhet, eller deg som er på vei inn i en slik rolle. Digitalt nettkurs som gjennomføres over 2 lengre halvdagsøkter 10.00-15.00.
Kurset skal gi kunnskaper om forankring, grunnleggende lover og regelverk, normer og kriterier. Kurset avsluttes med teoretisk eksamen.