HMS opplæring og kurs innen arbeidsmiljø har etterhvert blitt et omfattende felt. I denne kategorien finner HMS-kurs for alle typer arbeidsmiljøer. I tillegg er det generelle kurs om arbeidsmiljøloven, risikovurdering, tillitsvalgtopplæring, verneombud, sikkerhetsstyring og sikkerhetsledelse. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner det du er på jakt etter.
Vi tilbyr antihvitvasking: kurs i kundekjennskap privatkunder (KYC). Hvor godt kjenner du kundene dine? I dette kurset lærer du å forebygge og avdekke hvitvasking. Et sentralt prinsipp i hvitvaskingsloven er risikobasert tilnærming.
Skal du og virksomheten din etterleve hvitvaskingsloven, er risikovurderingen et helt sentralt element i prosessen. Denne må dere gjennomføre årlig, og i dette kurset får du en innføring i hvordan.
Vi tilbyr digital kurs om arbeidslivets spilleregler. I dette kurset får du en innføring i spillereglene som gjelder for arbeidslivet, med særlig fokus på regelverket som gjelder for de som skal jobbe med bærekraftsledelse.
Vi tilbyr kurs om beredskapsplanlegging som bygger forberedte team - digitalt. Uforutsette hendelser kan også skje utenfor arbeidstid – likevel påvirker det arbeidsplassen. Dette kurset i beredskapsplanlegging forbereder deg på det.
Vi tilbyr digitalt kurs om bli mer lønnsom med et inkluderende arbeidsmiljø. Synes du det er utfordrende å vite hvordan du kan få dine ansatte til å yte maksimalt? Vi tilbringer store deler av dagen på jobb, og arbeidet er en viktig del av vår identitet og hvem vi er.
Vi tilbyr digitalt kurs om bærekraftige verdikjeder - hvordan bygge transparens og sporbarhet. Elefanten i bærekraftrommet er troverdig sporbarhet og transparens i verdikjeden.
Vi tilbyr digitalt kurs om drittsekker på jobben. Hvor bra har du det egentlig på jobben? Har du noen gang kommet ut av et møte og mumlet “tosk”, “drittsekk”, “kjerring” eller liknende og vært ganske frustrert?
Vi tilbyr digitalt kurs om emosjonell kompetanse i arbeidslivet: hvordan forstå følelser. Følelser er drivstoff og spiller en viktig rolle for produktivitet og effektivitet på en arbeidsplass.
Vi tilbyr digitalt kurs om er du bevisst din egen kompetanse. Du kan mer enn du tror, men er du bevisst din egen kompetanse? Gjennom dette kurset vil du forstå hvor viktig det er å ta ansvar for egen kompetanse.
Vi tilbyr kurs om ernæring og jobbprestasjon som digital undervisning. I dette kurset lærer du hvordan du kan etablere gode kostholdsvaner i en hektisk jobbhverdag. Du lærer hvilke matvarer som kan ha positiv og negativ påvirkning på kroppen, humøret og konsentrasjonen din.
Vi tilbyr digitalt kurs om forebygging av trusler og vold på arbeidsplassen. Kurset gir deg også en forståelse av hvorfor oppfølging er viktig etter trusler og vold, og hvordan du kan gi umiddelbar oppfølging etter en slik hendelse.
Vi tilbyr grunnkurs i anti-hvitvasking som digital undervisning. I dette grunnkurset lærer du hva hvitvasking er – og hva du som medarbeider kan gjøre for å hindre det.
Dette grunnkurset gir deg grunnleggende forståelse om hvordan du jobber trygt med kjemikalier. Med ekspert Michael Langva.
Vi tilbyr HMS-kurs for ledere (AML § 3-5) som digital undervisning. Riktig og god HMS er alfa og omega for enhver virksomhet, og Arbeidsmiljølovens § 3-5 krever at du som leder kan dokumentere at du har fått opplæring i HMS-arbeid.
Vi tilbyr HMS-kurs for ledere i advokatbransjen (AML § 3-5) som digital undervisning. Snakker vi om HMS i advokatbransjen, kommer vi ikke unna noen felles risikofaktorer. Både statistikk og medieoppslag synliggjør at vi må forholde oss til trusler og voldelige handlinger.
Vi tilbyr HMS-kurs for ledere i bank, finans og forsikring (AML § 3-5) som digital undervisning. Arbeidsmiljølovens § 3-5 krever at alle virksomheters øverste leder skal kunne dokumentere opplæring i HMS-arbeid. I dette kurset får du en innføring i HMS, og hvorfor det enkelt og greit må på plass.
Vi tilbyr HMS-kurs for ledere i barnehage (AML § 3-5) som digital undervisning. Barnehagen er ofte barnas og de foresattes første møte med et annet miljø for barna enn hjemmet. Du som leder i barnehagen har ansvar for det aller kjæreste disse foreldrene har - nemlig barna deres.
Vi tilbyr HMS-kurs for ledere i havbruk (AML § 3-5) som digital undervisning. For deg som jobber i havbruk, er HMS-risikoen helt unik. Likevel er det forskjeller, selv i samme bransje - sånn er det bare.
Vi tilbyr digitalt kurs i HMS for verneombud og AMU-medlemmer. Kurset HMS for verneombud og AMU-medlemmer gjør deg som er verneombud eller medlem av virksomhetens arbeidsmiljøutvalg i stand til å ta riktige og trygge beslutninger om HMS.
Vi tilbyr digitalt kurs om HMS på hjemmekontor del 1. I mars 2020 ble vi kastet inn i en ny virkelighet: den første bølgen av koronapandemien. Drastiske tiltak ble iverksatt, og mange av oss ble pålagt å jobbe hjemmefra.
Vi tilbyr digitalt kurs om HMS på hjemmekontor del 2. I mars 2020 ble vi kastet inn i en ny virkelighet: den første bølgen av koronapandemien. Drastiske tiltak ble iverksatt, og mange av oss ble pålagt å jobbe hjemmefra.
Vi tilbyr en innføring i HMS-lover og forskrifter. Dette kurset gir deg en innføring i HMS-lover og forskrifter, slik at det blir lettere å finne og forstå de viktigste lovene og forskriftene.
Vi tilbyr digitalt kurs i hvordan sikre verdiene gjennom livskriser? Samlivsbrudd, sykdom eller død. Kriser rammer oss alle gjennom livet. Dette kurset lærer deg hvordan du skal ta vare på verdiene dine gjennom en livskrise.
Vi tilbyr kurset introduksjon til åpenhetsloven. Du trenger ikke dyre konsulenter eller avansert programvare for å lære deg åpenhetsloven. Du trenger bare dette kurset.
Vi tilbyr kurs om kom i flyt på jobb som digital undervisning. Hva er flyt? Jo - det er den kreative tilstanden du er i når du er så engasjert og oppslukt av det du driver med, at du glemmer tid og sted.
Vi tilbyr digitalt kurs om kulturkoden - slik utvikler du din bedriftskultur. Kulturen i bedriften er summen av alle holdningene og handlingene som den enkelte bidrar med dag ut og dag inn.
Vi tilbyr digitalt kurs om kunstig intelligens, etikk og risiko. Risikomomentene rundt kunstig intelligens er mange og berører flere fagområder. Hovedutfordringen med trygg og ansvarlig bruk av kunstig intelligens og maskinlæring er at problemstillingene utfordrer mange helt ulike fagområder.
Vi tilbyr digitalt kurs i bruk av risikovurdering i havbruk. Kurs i bruk av risikovurdering i havbruk med Jan Dahlsveen som er sjefsrådgiver i Safetec. I dette kurset lærer du hva en risikovurdering er, og hvordan du kan bruke dette aktivt i ditt arbeid innen havbruksnæringen.
Vi tilbyr digitalt kurs i HMS for alle ansatte. Alle trenger opplæring i HMS. Et HMS-kurs bør gjennomføres med jevne mellomrom. Hvorfor? Enkelt og greit fordi HMS er grunnmuren som må være på plass for at både du og jeg skal ha en god dag på jobben.
Vi tilbyr digitalt kurs om kontorergonomi. Du kjenner sikkert følelsen – stresset som kryper lenger og lenger oppover nakken, og til slutt setter seg som en hodepine. Eller den verkende ryggen etter en lang arbeidsdag foran PC-en. Heldigvis er det ting du kan gjøre for å slippe begge deler.
Vi tilbyr digital kurs i ROS-analyse - digitalt. I dette kurset lærer du hvordan du kan lage gode ROS-analyser, slik at du kan redusere risikoen, skape en trygg arbeidsplass og få kontroll på farer som truer virksomheten.
I dette kurset lærer du verktøy som hjelper deg å praktisere etisk lederskap på jobb. Kurset passer for deg som er mellomleder eller leder i offentlig eller privat sektor.
Et godt psykososialt arbeidsmiljø har mange positive effekter. I dette kurset lærer du å skape en trivelig arbeidsplass for alle.
I dette lovpålagte kurset, lærer du om egenskaper og helsefarer forbundet med bruk av diisocyanater og diisocyanat-holdige blandinger.
Vi tilbyr digitalt kurs i skap varig endring med mentorprogram. Ønsket om å bli bedre på mangfold og inkludering er der hos mange bedrifter, både av moralske og business-relaterte grunner - men det kan likevel være vanskelig å få til i praksis.
Vi tilbyr digitalt kurs om sosiale forhold - S-en i ESG. Du får et overblikk over sosiale forhold og utviklingstrekk som kan få betydning for virksomheten du jobber i, men også for samfunnet ellers. Du får også noen eksempler som du kanskje kan bli inspirert av og bruke i hverdagen din.
Vi tilbyr digitalt kurs om systematisk problemløsning. En sentral del av en organisasjons forbedringsreise er systematisk problemløsning, som er den mest kostnadseffektive måten å drive forretningsutvikling på.
Vi tilbyr digitalt kurs om årsaksanalyse – skap en tryggere arbeidsplass. I dette kurset lærer du å lage en årsaksanalyse. Årsaksanalysen hjelper deg å forstå hvorfor en ulykke skjedde, og er lett å ta i bruk.
Vi tilbyr arbeidsmiljøutdanning grunnkurs for verneombud som virtuelt klasserom. Dette grunnkurset gir innsikt og kompetanse på hvordan man kan jobbe systematisk med arbeidsmiljø og en grundig gjennomgang av HMS-temaene i arbeidsmiljøloven og tilhørende forskrifter.
Vi tilbyr fagbrev i gjenvinningsfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du erfaring med å håndtering og forvaltning av avfall, løsøre, stoffer som skal kasseres? Jobber du ved avfallsstasjoner eller anlegg der avfall mottas, behandles, gjenvinnes, forvaltes etter gjeldende regelverk.
Vi tilbyr fagbrev i sikkerhetsfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du erfaring med å forebygge, redusere og håndtere konsekvenser av kriminalitet og uønskede hendelser for organisasjoner, enkeltpersoner eller eiendom?
Fellesforbundet i Rogaland og Agder inviterer medlemmer og tillitsvalgte til kurs i Biloverenskomsten. Faginnhold: Den aktuelle organisasjonsmessige utfordringen - Forbundets / foreningens / klubbens rolle og respons i forbindelse med utfordringen.
Fellesforbundet region Sør-Vest inviterer til dagskurs i VTA/AIB. Faginnhold: Den aktuelle organisasjonsmessige utfordringen - Forbundets / foreningens / klubbens rolle og respons i forbindelse med utfordringen.
Vi tilbyr kurs om FF - Fellesoverenskomsten for byggfag (Sør-Vest). Modulen tar for seg overenskomsten og hvilke betydning disse har for medlemmene og de tillitsvalgte. Etter gjennomført modul skal deltakerne kjenne til overenskomsten, avtaleforhold og regulering av disse.
Fellesforbundet Region Øst inviterer sine medlemmer og tillitsvalgte til: faglig tillitsvalgt 1. Faginnhold: Fellesforbundet som organisasjon - tillitsvalgtrollen og oppgaver - verving - Hovedavtalen - Arbeidsmiljøloven - tariffoppgjør - forhandlinger - protokollskriving.
Fellesforbundet region Øst inviterer tillitsvalgte til kurset faglig tillitsvalgt 2. Faginnhold: Forberedelser til forhandlinger - Argumentasjonsbygging, juridisk og økonomisk - Forhandlingspsykologi - Protokollskriving, enig / uenig - Videre tvistebehandling.
Vi tilbyr kurs om FF - HMS / arbeidstidsordninger og innleieregler (Sør-Vest). Etter kurset skal deltakerne ha fordypet seg i forskriften om systematisk helse, miljø og sikkerhetsarbeid i virksomheter (internkontrollforskriften) og det lovverk som denne omfatter.
Fellesforbundet region Sør-Vest inviterer til kurs in Industrioverenskomsten. Undervisningen tar utgangspunkt i den enkelte kursdeltakers forutsetninger, og at deltakerne aktivt tar del i gjennomføringen. Overføringsverdien fra kurs til virkelighet økes gjennom bruk av refleksjon.
Vi tilbyr FF - introkurs på polsk (Sør-Vest).
Fellesforbundet region Øst inviterer alle kvinnelige medlemmer til konferanse på Son Spa. Kvinner utgjør ca en femdel av Fellesforbundets medlemmer. Å være mindretall trenger selvsagt ikke å være noe problem, men det kan føles ensomt å være en minoritet på jobb og i forbundet.
Fellesforbundet region Øst inviterer tillitsvalgte til kurset faglig tillitsvalgt 4. Etter kursets slutt skal deltakerne kjenne til og få en god kunnskap om hvilke rettskilder som kan brukes og tolkningen av disse. Lære å kunne sette opp en korrekt saksframstilling til avdelingen og forbundet.
Fellesforbundet region Sør-Vest inviterer til "Ung i Fellesforbundet". Faginnhold: Medlemsfordeler - Forbundets historie og identitet - Fagbevegelsens betydning i samfunnet - Den lokale organisasjonen og tillitsvalgtrollen i praksis - Relevante lover og avtaler.
Dette HMS-kurset er rettet spesielt mot ansatte i bygg og anleggsbransjen. Denne bransjen er statistisk sett mer utsatt for skader og alvorlige ulykker enn andre bransjer. Mange av disse ulykkene involverer nyansatte og utenlandske arbeidere.
Dette HMS-kurset oppfyller kravene satt til deg som arbeidsgiver i Arbeidsmiljøloven § 3-5. Som arbeidsgiver er du pålagt å gjennomgå opplæring i helse, miljø og sikkerhet. Plikten til opplæring er personlig og kan ikke delegeres.
Vi tilbyr kurs i HMS-kurs for montering av modulbygg som nettkurs. Dette kurset er et omfattende nettkurs. Nettkurset gir deg en innføring i HMS-regelverket og de lovene og forskriftene som er relevante for deg, og hvordan disse kan etterleves i praksis.
HMS-kurs for utenlandske arbeidstakere er et innføringskurs i HMS-reglene med fokus på de utfordringene som kan oppstå i møtet med norsk arbeidsliv. I HMS-kurset lærer man om reglene som gjelder for arbeid med systematisk helse, miljø og sikkerhet i norske virksomheter.
Dette kurset er for deg som har avtalt kortere opplæringstid for verneombud enn 40 timer. Arbeidstilsynet sier at dersom en virksomhet har mer enn 10 arbeidstakere, skal det velges verneombud.
Innføring i HMS er et innføringskurs i HMS-reglene. I kurset lærer man om reglene som gjelder for arbeid med systematisk helse, miljø og sikkerhet i norske virksomheter. Kurset inneholder også nyttig informasjon om hva man skal gjøre i en nødssituasjon.
Vi provide NOROG basic safety training course in english. Motivate each participant to actively contribute to an improved and safer working environment. Emphasis is on preventative measures that can hinder personnel injury environmental and material damage.
Vi tilbyr NOROG grunnleggende sikkerhet - repetisjonskurs. Kurset skal gi deltagerne vedlikeholdt og oppdatert kompetanse innen personlig redning og førstelinje brannbekjempelse, med førstehjelp og forebyggende sikkerhet.
Vi tilbyr NOROG grunnleggende sikkerhetskurs, GK. Målsettingen er at kurset skal gi grunnleggende kompetanse i sikkerhetsrutiner, sjøredning, forebygging av arbeidsulykker og aktuell verne-, brann- og redningsutstyr på innretningen.
Vi tilbyr e-læringskurs om STCW familariseringsprogram passasjerhåndtering. Dette familiariseringsprogrammet skal ivareta den siste gruppens behov for opplæring og trening i å kunne bistå i håndtering av passasjerer på en god måte i nødsituasjoner.
Vi tilbyr kurs i STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk oppdatering (A-VI/1-1, 1-2, 1-3) med e-læring. Kurset gjennomføres som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart.
Vi tilbyr kurs i STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk (A-VI/1-1, 1-2, 1-3, 1-4) med e-læring. Kurset gjennomføres som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart..
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk oppdatering (A-VI/1-1, 1-2, 1-3). Målsettingen med kurset er å minimalisere risiko for brann, opprettholde beredskap og bekjempe og slokke branner.
Vi tilbyr kurs om STCW medisinsk behandling oppdatering (A-VI/4-2). Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne kunne gjennomføre medisinsk behandling om bord på skip (i henhold til tabell A-VI/4-2).
Vi tilbyr kurs i STCW medisinsk behandling oppdatering (A-VI/4-2) med e-læring. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne kunne gjennomføre medisinsk behandling om bord på skip (i henhold til tabell A-VI/4-2).
Vi tilbyr kurs i STCW videregående sikkerhetsopplæring oppdatering for maskinoffiserer (A-VI/2-1, 3, 4-1) med e-læring. Kurset går som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetsopplæring oppdatering for maskinoffiserer (A-VI / 2-1, 3, 4-1). Målsettingen med kurset er å oppdatere maskinoffiserer for å møte kravene til repetisjon iht. STCW2010.
Vi tilbyr grunnkurs i verne og miljøarbeid land. Målsettingen er at etter gjennomgått kurs skal deltakerne ha den nødvendige kompetanse arbeidsmiljøloven krever av verneombud, ledere og representanter i AMU, slik at de kan praktisere sine verv på en fullgod måte.
Vi tilbyr digitalt grunnkurs i verne og miljøarbeid land. Målsettingen er at etter gjennomgått kurs skal deltakerne ha den nødvendige kompetanse arbeidsmiljøloven krever av verneombud, ledere og representanter i AMU, slik at de kan praktisere sine verv på en fullgod måte.
Vi tilbyr grunnkurs i verne og miljøarbeid offshore. Målsettingen er at etter gjennomført kurs skal deltakerne ha den nødvendige kompetanse arbeidsmiljøloven krever av verneombud, ledere og representanter i AMU, slik at de kan praktisere sine verv på en fullgod måte.
Vi tilbyr grunnkurs i verne og miljøarbeid offshore som e-læring. Målsettingen er at etter gjennomgått kurs skal deltakerne ha den nødvendige kompetanse arbeidsmiljøloven krever av verneombud, ledere og representanter i AMU, slik at de kan praktisere sine verv på en fullgod måte.
Vi tilbyr verneombudskurs for sjø (ASH). Målsettingen med kurset er å gi verneombud den opplæring som arbeidsmiljøloven og sjøfartsloven forutsetter, slik at de respektive verv kan utføres på en tilfredsstillende måte.
Vi tilbyr verneombudskurs for sjø (ASH) som nettbasert opplæring. Målsettingen med kurset er å gi verneombud den opplæring som arbeidsmiljøloven og sjøfartsloven forutsetter, slik at de respektive verv kan utføres på en tilfredsstillende måte.
Vi tilbyr HMS kurs ved bruk av arbeidsutstyr K095. Personell som bruker farlig arbeidsutstyr, må ha grunnleggende kunnskap om HMS, regelverk, roller og ansvar. Kan tas både på Norsk og Engelsk.
Vi tilbyr HMS kurs ved bruk av arbeidsutstyr K096. Personell som bruker farlig arbeidsutstyr, må ha grunnleggende kunnskap om HMS, regelverk, roller og ansvar. Kan tas både på Norsk og Engelsk.
Vi tillbyr båtførerprøven for fritidsbåter fra 8 meter til 15 meter eller fra 25hk motorkraft. Viken kompetanse er godkjent testsenter for båtførerprøven!
Vi tilbyr kurs i førstehjelpskurs for minimum 5 deltagere. Det er selvfølgelig viktig å forebygge mot ulykker, men det er like viktig å være kjent med hvordan man håndterer situasjonen dersom ulykken først skulle inntreffe.
Vi tilbyr kurs i førstehjelpskurs basis for minimum 5 deltagere. Det er selvfølgelig viktig å forebygge mot ulykker, men det er like viktig å være kjent med hvordan man håndterer situasjonen dersom ulykken først skulle inntreffe.
I en nødsituasjon teller sekundene. Alle arbeidsplasser skal ha en trygg rømningsvei ifølge arbeidsplassforskriften. Lær å bruke DownRights redningssekk, slik at du kan redde deg selv eller andre fra en potensielt livstruende situasjon ved for eksempel brann på byggeplassen.
Vi tilbyr stillaskurs. Hovedhensikten med stillaskurset er å gi den som skal arbeide i høyden kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold, samt kasseringsregler for ulike typer stillaser.
Dette kurset er for alle som skal montere, demontere eller endre stillaser med plattformhøyde fra to til fem meter.
Dette kurset er for alle som skal montere, demontere eller endre stillaser med plattformhøyde fra fem til ni meter.
Hvordan lykkes med AMU-arbeidet for å sikre at AMU blir en nyttig møteplass i din bedrift? Hos oss kan du delta på en onlinesamling over en halv dag. Her får du grunnleggende innføring i AMU sin rolle og oppgaver, samt kravene i arbeidsmiljøregelverket.
Vi tilbyr kurs i avviksbehandling og rotårsaksanalyser. Alle organisasjoner opplever at det oppstår et misforhold mellom det vi har levert og det som var forventet, - et avvik.
Vi tilbyr kurs om belysning og ergonomi (V150). Du lærer hvordan du kan bidra til å etablere et optimalt ergonomisk arbeidsmiljø og gode belysningsforhold på arbeidsplasser.
Sikre et sunt og produktivt arbeidsmiljø for dine ansatte med vårt praktiske kurs om belysning på arbeidsplassen.
Vi tilbyr oppdateringkurs om drift av kjelanlegg. Temaveiledning om bruk av farlig stoff, del 2, kjelanlegg for damp og hetvannsystemer sier at sertifikat / kompetansebevis skal fornyes hvert 5. år.
Vi tilbyr oppdateringkurs om drift av kjelanlegg - nettkurs. Temaveiledning om bruk av farlig stoff, del 2, kjelanlegg for damp og hetvannsystemer sier at sertifikat / kompetansebevis skal fornyes hvert 5. år.
Kurset et tilpasset fagpersoner med bred HMS-faglig kompetanse. På sertifiseringskurset får du kunnskaper om arbeidsmiljøledelse i henhold til ISO 45001:2018, hvordan du kan bidra til å utvikle en god sikkerhetskultur og å redusere risikoforhold på arbeidsplasser.
God kjennskap til risikobildet i egen virksomhet bidrar sterkt til å forhindre uønskede hendelser og sikre at virksomheten når sine mål. På dette kurset lærer du å gjennomføre risikovurderinger (risikoidentifisering, risikoanalyse, risikoevaluering).
Forkortet lovpålagt kurs i HMS. I tillegg til det ordinære 40 timers kurset tilbyr Kiwa et forkortet 20 timers kurs. Arbeidsmiljøloven stiller krav til arbeidsmiljøopplæring for arbeidsgivere, verneombud og medlemmer i AMU.
Nå har du muligheten til å få nyttig kunnskap om arbeidsmiljø på en enkel måte. Hos oss kan du gjennomføre et e-læringskurs og deretter delta på onlinesamlinger over to halve dager.
Vi tilbyr HMS-kurs i bygg og anlegg for bedrifter. I kurset får du en bedre forståelse for sammenhengen mellom HMS-arbeid og SHA-planer. Alle ledere i bygge- og anleggsbransjen må ha fokus på lønnsomhet, risikoforståelse og god kommunikasjon mellom alle aktører i prosjektene.
Vi tilbyr kurs i HMS-ledelse og psykososialt arbeidsmiljø (V110). Vi lærer deg de viktige ledelsesprinsippene for et systematisk HMS-arbeid og hvordan du utvikler et helsefremmende arbeidsmiljø.
Vi tilbyr kurs i HMS-ledelse og psykososialt arbeidsmiljø (V110) online. Vi lærer deg de viktige ledelsesprinsippene for et systematisk HMS-arbeid og hvordan du utvikler et helsefremmende arbeidsmiljø.
Vi tilbyr kurs i inneklima og biologiske faktorer i arbeidsmiljøet (V140). Du lærer hvordan du kan bidra til å etablere optimalt inneklimaforhold på arbeidsplasser og hvordan forebygge sykdom og skader som kan forårsakes av biologiske faktorer.
Vi tilbyr kurs i kjeloperatør trinn 1. Kjeloperatørkurs for selvstendig drift av kjelanlegg under 0,5MW og for kjeloperatører som drifter større anlegg under ledelse av kjelpasser. Etter endt kurs skal du ha fått forståelse for faget som du kan anvende i videre opplæring og praktisk arbeid.
Vi tilbyr kurs i kjeloperatør trinn 1 nettkurs. Kjeloperatørkurs for selvstendig drift av kjelanlegg under 0,5MW og for kjeloperatører som drifter større anlegg under ledelse av kjelpasser. Etter endt kurs skal du ha fått forståelse for faget som du kan anvende i videre opplæring og praktisk arbeid.
Kjelpasserkurs for drift av kjelanlegg på 110ºC eller mer, og med effekt på 0,5MW eller mer.
På kurset får du en grundig innføring i granskningsprosessen, og du lærer hvordan granskning av HMS-hendelser kan gjennomføres i praksis. Du får også tilgang til enkle granskningsverktøy, som du kan ta med tilbake til egen arbeidsplass for å forsterke eget ledelsessystem.
Vi tilbyr kurs i risikoledelse (KV6). Kurset gjør deg i stand til å analysere og håndtere risiko i tråd med ISO 31000 og myndighetskrav. Det er relevant for alle typer bransjer, privat eller offentlig, og kan også kvalifisere til Risk Manager sertifisering.
Vi tilbyr kurs i risikoledelse (KV6) online. Kurset gjør deg i stand til å analysere og håndtere risiko i tråd med ISO 31000 og myndighetskrav. Det er relevant for alle typer bransjer, privat eller offentlig, og kan også kvalifisere til Risk Manager sertifisering.
Vi tilbyr grunnkurs i kvalitetsledelse 1. Grunnkurset gir deg grunnleggende kunnskap om prinsipper for kvalitetsledelse, og hvordan jobbe med kvalitetssystemer i praksis.
Vi tilbyr grunnkurs i kvalitetsledelse 1 online . Grunnkurset gir deg grunnleggende kunnskap om prinsipper for kvalitetsledelse, og hvordan jobbe med kvalitetssystemer i praksis.
Vi tilbyr kurs i kvalitetsledelse 2, implementering ledelse og forbedring. Velg dette kurset hvis du skal jobbe med oppbygging, implementering, ledelse og forbedring av ledelsessystemer iht. ISO 9001. Etter kurset vil du være godt rustet til å ta fatt på oppgaven som ansvarlig for et ledelsessystem.
Vi tilbyr kurs i ledelsessystemer for arbeidsmiljø og ytre miljø (V120). Du lærer hvordan du bør lede og gjennomføre innføring av ledelsessystemer for ytre miljø og eller arbeidsmiljø iht. de anerkjente internasjonale standardene ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
Vi tilbyr kurs i miljøaspektanalysen - hjertet i miljøledelsessystemet som nettkurs. emaet for dette kurset er effektive miljøaspektanalyser, som gir grunnlaget for policy, mål og handlingsplan. Lær å bruke verktøy til effektiv kartlegging. Kurset går online og varer i tre timer
Innføringskurs i hvordan kartlegge eksplosjonsfarlige områder. Forskrift om helse og sikkerhet i eksplosjonsfarlige atmosfærer stiller krav til sonekartlegging i bedrifter som håndterer brennbare væsker, gasser eller støv.
Vi tilbyr kurs om risikoanalyse i praksis. Forskrift om systematisk HMS-arbeid §5.6: Internkontroll innebærer at virksomheten skal kartlegge farer og problemer og på denne bakgrunn vurdere risiko, samt utarbeide planer og tiltak for å redusere risikoforholdene.
Vi tilbyr kurs om risikoanalyse i praksis online. Forskrift om systematisk HMS-arbeid §5.6: Internkontroll innebærer at virksomheten skal kartlegge farer og problemer og på denne bakgrunn vurdere risiko, samt utarbeide planer og tiltak for å redusere risikoforholdene.
Bli sertifisert HMS-leder – kurs for fagpersoner med bred HMS-faglig kompetanse.
Vi tilbyr kurs i sikker jobbanalyse (SJA). Bli undervist av erfarne kursholdere med lang erfaring i å gjennomføre Sikker Jobb Analyse. Vår praktiske tilnærming gjør at du får trene på å gjennomføre Sikker Jobb Analyse og utveksle erfaringer med andre.
Vi tilbyr kurs om slik leder du HMS-arbeidet. På kurset lærer du hvordan du kan etablere og utvikle det systematiske HMS-arbeidet som en del av bedriftens overordnede styringssystem. Du får konkrete råd og eksempler som du kan ta i bruk i din egen bedrift.
Vi tilbyr kurs i støy og vibrasjoner (V160). Kurset vil gjøre deg i stand til å bistå virksomheter med kartlegging og risikovurdering av støy og vibrasjoner i arbeidsmiljøet og foreslå tiltak og løsninger som fjerner eller reduserer støy- og vibrasjonseksponering.
Vi tilbyr kurs i systematisk HMS-arbeid og bærekraftig utvikling (V090). Du lærer hvordan det systematisk HMS-arbeidet i alle typer virksomheter kan utføres på en målrettet og effektiv måte, slik at virksomheten forbedrer sine prestasjoner og sikrer en bærekraftig utvikling..
På denne work-shopen får du anledning til å jobbe med konkrete oppgaver for å oppfylle HMS-regelverket.
På kurset får du en innføring i kravene i åpenhetsloven og hvordan aktsomhetsvurderinger kan gjennomføres i praksis. Åpenhetsloven skal bidra til å fremme bedriftens respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold.