Konditorfaget er nært beslektet med bakerfaget. Konditoren har oppgaver som å lage, fylle, sette sammen og pynte alle slags typer kaker og søte bakevarer, samt å lage glasurer, kremer, krokan, konfekt m.m. Konditoren må også beherske bruk av maskiner og verktøy som brukes under fremstilling av håndlagde kaker og konfekt. Det settes strenge krav til hygiene, kunnskap om oppbevaring av råvarer og halvfabrikata, samt at konditoren må ha forståelse for hva som skjer under bakeprosessen og ulike typer produksjonsformer.
Bli med på kurs i konditorfagets kunst - nybegynner eller profesjonelle - alle er velkommen. Kursene holdes av Raphaël Macpabro, chef pâtissier fra Paris med tyve års erfaring. Privat kurs til hjem, mulig via nettsiden. Kursene i Oslo. +1000
Vi tilbyr kurs til fagbrev i konditorfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du relevant arbeidserfaring og ønsker å få dokumentert hva du kan? Teorikurs til fagbrev er første steg på veien for å dokumentere din kompetanse.