Vi tilbyr kurs om historie som enkeltfag halvår. Historie er ett av de seks minstekravsfagene som gir studiekompetanse. Gjennom faget får du god oversikt over verdens- og Norges-historien de siste 4.000 årene.
Vi tilbyr kurs om religion og etikk som enkeltfag halvår. Obligatorisk for studieforberedende utdanningsprogram, studiespesialiserende retning. Hovedområder i faget er religionskunnskap og religionskritikk, islam og en valgfri religion, kristendommen, filosofi, etikk og livssynshumanisme.
Vi tilbyr kurs om sosialkunnskap som enkeltfag halvår. Sosialkunnskap fokuserer på samspillet mellom individ og samfunn og tar opp viktige etiske dilemma. Faget bidrar til kompetanse som kan danne grunnlag for deltakelse i arbeidslivet og for videre studier i samfunnsvitenskapelige fag.
Vi tilbyr kurs om sosiologi og sosialantroplogi + sosialkunnskap som fagpakke halvår. Disse to fagene til sammen gir deg en fordypning på Språk, samfunnsfag og økonomi. Sosiologi og sosialantropologi: Muntlig Sosialkunnskap: Skriftlig.
Vi tilbyr kurs om sosiologi og sosialantropologi som enkeltfag halvår. Sosiologi og sosialantropologi (Vg2) er et valgfritt programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram: samfunnsfag, språk og økonomi.
Vi tilbyr kurs i historie som live online undervisning. Du trenger dette faget for å oppnå generell studiekompetanse. Historie er ett av de seks minstekravsfagene som gir studiekompetanse. Gjennom faget får du god oversikt over verdens- og Norges-historien de siste 4000 årene.
Vi tilbyr nettbasert kurs i medisinsk historie og etikk. Medisinsk historie og etikk omhandler hovedtrekkene i den medisinske historien og sentrale temaer innen medisinsk etikk. Den vestlige medisinen har gjennomgått en rekke omveltende faser de siste 2000 år.
The course provides increased knowledge of the scientific process.
Affiliated Honorary Research Fellow er et utviklingsløp med varighet på 160 uker eller 4 år hvor deltakernes egne vitenskapsprosesser står i fokus og hvor gjennomført løp gir vitenskapelig realkompetanse.
Kurset gir økt kunnskap om vitenskapsprosessen. En rekke relevante og interessante problemstillinger tas opp på kurset. Hva skiller vitenskapen fra forskning og hva kreves av den vitenskapelige prosess? Hvilke utfordringer og hindringer står individet ovenfor i vitenskapsprosessen?