HMS opplæring og kurs innen arbeidsmiljø har etterhvert blitt et omfattende felt. I denne kategorien finner HMS-kurs for alle typer arbeidsmiljøer. I tillegg er det generelle kurs om arbeidsmiljøloven, risikovurdering, tillitsvalgtopplæring, verneombud, sikkerhetsstyring og sikkerhetsledelse. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner det du er på jakt etter.
Webinar i samarbeid med STAFO: Hvordan forebygger vi seksuell trakassering på arbeidsplassen?
Limita Lunde og Alf Kåre Knudsen, fra advokatselskapet Bing Hodneland forteller om sentrale arbeidsrettslige problemstillinger som kan oppstå i løpet av et ansettelsesforhold. Advokatene drar oss gjennom arbeidsforholdet fra «vugge til grav».
Vi tilbyr kurs i HMS-håndbok. Alle har et lovpålagt krav om å jobbe systematisk med helse, miljø og sikkerhet (HMS). Bedriftens HMS-mål og organiseringen av arbeidet skal være lett tilgjengelig for alle de ansatte.
Vi tilbyr et omfattende digitalt HMS-kurs for å styrke ansattes kunnskap innen systematisk helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid (HMS). Kurset, i tråd med internkontrollforskriften §5, oppfyller lovmessige krav og gir en praktisk tilnærming til HMS.
Verneombudet i en bedrift er pålagt å gjennomføre kurset uavhengig av hvor mange ansatte bedriften har. Vi har tilrettelagt et nettbasert kurs som går igjennom alle de nødvendige punktene som er fastbestemt av arbeidstilsynet
Vi tilbyr kurs i HMS-ledelse basert på ISO 45001. Formålet med kurset er å gi en grunnleggende forståelse for hensikten med et ledelsessystem for HMS. Kurset er basert på ISO 45001 som er en standard for ledelse av arbeidsmiljø og sikkerhet. Kravene i denne standarden vil bli gjennomgått.
Vi tilbyr nettkurs i HMS-ledelse med ISO 45001. Formålet med kurset er å gi en grunnleggende forståelse for hensikten med et ledelsessystem for HMS. Kurset er basert på ISO 45001 som er en standard for ledelse av arbeidsmiljø og sikkerhet. Kravene i denne standarden vil bli gjennomgått.
This Foundation training course is designed to enable participants to gain basic knowledge of the requirements of ISO 31000:2018 standard. ISO 31000:2018 provides generic guidelines for the design, implementation and maintenance of risk management processes throughout an organization.
Bærekraftig drift krever god risikostyring. God risikostyring vil igjen bidra til økt operasjonell suksess. Akvakulturnæringen har utfordringer som må håndteres for å sikre bærekraftig drift. Å kjenne risikoene, og håndtere disse på riktig måte er sentralt.
Vi tilbyr kurs om risiko og risikostyring i ISO standarder. I dette kurset får du innføring i og praktisk erfaring med risikostyring som verktøy for å kunne prioritere ressurser og aktiviteter for å oppnå mål, og reduserer risiko i større og mindre organisasjoner.
Vi tilbyr nettkurs om risiko og risikostyring i ISO standarder. I dette kurset får du innføring i og praktisk erfaring med risikostyring som verktøy for å kunne prioritere ressurser og aktiviteter for å oppnå mål, og reduserer risiko i større og mindre organisasjoner.
Vi tilbyr kurs i arbeid i arbeidsmiljøutvalg - AMU - online. Kurset gir grunnlag for å bli en aktiv og løsningsorientert deltaker i AMU. Du får kunnskap om og innsikt i AMUs ulike roller og oppgaver, blant annet når AMU er rådgivende og når det kan fatte vedtak.
The course provides the participants with a general understanding of how Norwegian Health and Safety regulations are expected to be implemented in all work environments.
Vi tilbyr grunnkurs i arbeidsmiljø. Kurset oppfyller arbeidsmiljølovens krav til opplæring av verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg (AMU), men andre kan også ha god nytte av opplæringen.
Vi tilbyr HMS-opplæring for arbeidsgiver. Målsettingen er at deltakerne skal oppnå en god forståelse for sitt ansvar som arbeidsgivere. Fokus på arbeidsmiljø kan gi gevinst i forhold til sykefravær, trivsel etc.
Vi tilbyr kurs i hovedverneombudets rolle og oppgave. Kurset har som mål å utvikle hovedverneombudet (HVO) til å bli en ressurs og samarbeidspartner for alle i virksomheten inne helse-, miljø- og sikkerhetsarbeidet.
Målet med nettverksgruppene er å lære av hverandres erfaringer for å bli tryggere i rollen som hovedverneombud. Samlingene bruker gruppens egne ressurser, noen ganger med innspill fra eksterne bidragsytere, og alltid med kyndig veiledning fra en av Arbeidsmiljøsenterets konsulenter.
Vi tilbyr kurs i arbeid i trusler og vold på arbeidsplassen Det er mange yrkesgrupper som utsettes for utagerende atferd i løpet av arbeidshverdagen fra bruker, klienter, pårørende eller miljøet rundt.
Vi tilbyr HMS-kurs for bedrifter. Forkortelsen HMS sier det meste: Helse, miljø, sikkerhet: å unngå ulykker og skader er både etisk riktig og bedriftsøkonomisk lønnsomt. Kostnadene ved å ikke å ta dette arbeidet på alvor er store og i mange tilfeller kan ikke verdien måles i kroner og øre.
Vi tilbyr HMS-kurs for arbeidstaker. Kurset imøtekommer ledelsens ansvar for opplæring av arbeidstakere, slik det omtales i Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning, når det kommer til å ruste arbeidstakeren for aktiv deltakelse i virksomhetens HMS-arbeid.
Vi tilbyr HMS-kurs for daglig leder som nettkurs. HMS-kurs for ledere gir ledere i alle bransjer grunnleggende opplæring i helse, miljø og sikkerhetsarbeid. Det gir kunnskap om gjeldende krav, hva som karakteriserer god HMS.
Vi tilbyr HMS-kurs for verneombud og AMU på nett. Fra 01.01.2024 kreves det at alle foretak med 5 ansatte eller flere skal velge verneombud, i foretak med flere enn 30 ansatte skal det også utnevnes et arbeidsmiljøutvalg.
Vi tilbyr HMS for ledere som e-læring. Ledere som skal gjennomføre lovpålagte HMS-kurs kan nå velge filmbasert opplæring. Du følger et firma som gjennom systematisk HMS-arbeid legger grunnlaget for bedret omdømme og økt lønnsomhet.
Kursdeltageren følger en nyansatt i et byggefirma som blir stilt ovenfor relevante arbeidssituasjoner på en typisk byggeplass. § 6.1 kartlegge farer og problemer og på denne bakgrunn vurdere risiko, samt utarbeide tilhørende planer og tiltak for å redusere risikoforholdene.
Vi tilbyr nettkurs om hvitvaskingsregelverket - en praktisk tilnærming. Hele 19 av 22 regnskaps- og revisjonsforetak står til stryk etter Finanstilsynets tematilsynsrapport av 21.12.21 og har blitt ilagt overtredelsesgebyrer. Regelverket er omfattende.