Den nye arbeidsmiljøloven inneholder bestemmelser som sier at alle firmaers daglige leder skal gjennomgå kurs og opplæring i helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid. Her finner du kurs i HMS for ledere over hele landet. Opplæring kan tas både som klasseromsopplæring eller via nettstudie. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg og din bedrift.
Bli sertifisert HMS-leder – kurs for fagpersoner med bred HMS-faglig kompetanse.
På kurset får du en innføring i kravene i åpenhetsloven og hvordan aktsomhetsvurderinger kan gjennomføres i praksis. Åpenhetsloven skal bidra til å fremme bedriftens respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold.
Vi tilbyr HMS opplæring for arbeidsgiver. Arbeidsgiver har ifølge arbeidsmiljølovens bestemmelser ansvar for at arbeidsmiljøet i virksomheten er fullt forsvarlig.
Vi tilbyr HMS kurs for arbeidsgiver og grunnkurs i arbeidsmiljø for verneombud, arbeidsmiljøutvalg og arbeidsledere. Alle nyvalte verneombod, arbeidsledere og medlemmer av arbeidsmiljøutval bør gjennomføre grunnopplæring i arbeidsmiljø umiddelbart etter tiltreding.
Vi tilbyr kurs i HMS-ledelse basert på ISO 45001. Formålet med kurset er å gi en grunnleggende forståelse for hensikten med et ledelsessystem for HMS. Kurset er basert på ISO 45001 som er en standard for ledelse av arbeidsmiljø og sikkerhet. Kravene i denne standarden vil bli gjennomgått.
Vi tilbyr nettkurs i HMS-ledelse med ISO 45001. Formålet med kurset er å gi en grunnleggende forståelse for hensikten med et ledelsessystem for HMS. Kurset er basert på ISO 45001 som er en standard for ledelse av arbeidsmiljø og sikkerhet. Kravene i denne standarden vil bli gjennomgått.
Vet du nok om hva arbeidsgiveransvar innebærer av grunnleggende plikter? Hva gjør du om en av dine ansatte skader seg? Alle snakker om HMS, men få vet hva det innebærer av innsats. Dette kurset gir deg svarene, også på spørsmål vi håper du aldri vil få.
Webinar i samarbeid med STAFO: Hvordan forebygger vi seksuell trakassering på arbeidsplassen?
Limita Lunde og Alf Kåre Knudsen, fra advokatselskapet Bing Hodneland forteller om sentrale arbeidsrettslige problemstillinger som kan oppstå i løpet av et ansettelsesforhold. Advokatene drar oss gjennom arbeidsforholdet fra «vugge til grav».
Vi tilbyr HMS-kurs for ledere som nettkurs. Arbeidsmiljølovens §3-5 krever at alle virksomheters øverste leder skal kunne dokumentere opplæring i HMS arbeid. Plikten er personlig og kan ikke delegeres og gjennomgått opplæring skal kunne dokumenteres skriftlig.
Vi tilbyr HMS-kurs for ledere som virtuelt klasserom. Arbeidsmiljølovens §3-5 krever at alle virksomheters daglige leder eller øverste leder skal kunne dokumentere opplæring i HMS arbeid. Plikten er personlig og kan ikke delegeres og gjennomgått opplæring skal kunne dokumenteres skriftlig.
HSE-course for manager - online. According to the Working Environment ACT §3-5, the employer shall have training in health, environment and safety work (HSE). The obligation is personal and can not be delegated. This course aims to provide such training.
Vi tilbyr HMS-opplæring for ledere og mellomledere på norsk eller engelsk. Dette er kurset som dekker kravene i arbeidsmiljølovens §3-5 til HMS-opplæring av arbeidsgiver. Kurset følger tilhørende veiledning 588.
Vi tilbyr HMS-opplæring for ledere og mellomledere som virtuelt klasserom. Dette er kurset som dekker kravene i arbeidsmiljølovens §3-5 til HMS-opplæring av arbeidsgiver. Kurset følger tilhørende veiledning 588.
The new (2006) Working Environment Act (WEA) demands that managing director (employer) has an approved course in Health, Environment and Safety. We now offer this course in English.
HSE training for managers, managing directors and CEOs is required by Norwegian law. This course provide the required documentation and knowledge according to Working Environment Act. A fast and efficient process. Valid HSE certificate issued immediately upon completed course and payment.
HMS kurs for bedriftens øverste leder er obligatorisk. Våre HMS kurs for ledere (lederkurs) forholder seg til de til en hver tid gjeldende retningslinjer gitt av myndighetene og i henhold til Arbeidstilsynets veiledning, med utgangspunkt i arbeidsmiljøloven §3-5.