HMS opplæring og kurs innen arbeidsmiljø har etterhvert blitt et omfattende felt. I denne kategorien finner HMS-kurs for alle typer arbeidsmiljøer. I tillegg er det generelle kurs om arbeidsmiljøloven, risikovurdering, tillitsvalgtopplæring, verneombud, sikkerhetsstyring og sikkerhetsledelse. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner det du er på jakt etter.
Arbeidsmiljøsenteret arrangerer HMS-rådgiverskolen. Dette er en tilleggsopplæring innen HMS. Etter fullført opplæring vil deltakeren ha tilstrekkelige kunnskaper innen HMS til å kunne fungere som rådgiver, sakkyndig og koordinator.
Vi tilbyr kurs i hovedverneombudets rolle og oppgave. Kurset har som mål å utvikle hovedverneombudet (HVO) til å bli en ressurs og samarbeidspartner for alle i virksomheten inne helse-, miljø- og sikkerhetsarbeidet.
Vi tilbyr HMS grunnkurs som webinar. Målet er å gjøre det lett for deltakerne å lykkes med HMS-arbeidet ved å gi deltagerne en forståelse av egen rolle og funksjon i HMS-arbeidet, og hvilke muligheter som ligger i et aktivt samspill med andre HMS-aktører knyttet opp mot formålet med HMS-regelverket.
Verktøyet V-RISK-10 er en sjekkliste i 10 steg som dekker historiske og kliniske risikohåndteringsvariabler. V-RISK-10 blir stadig validert i flere helseforetak og har prediktiv validitet for sjekklisten.
Ansatte i private og offentlige som søker å forebygge og redusere uønskede situasjoner. De som jobber under forhold og med mennesker som vil kunne utagere og være i stand til å utøve vold, samt å påføre andre trusler om vold.
Vi tilbyr grunnopplæring i arbeidsmiljø m/nettkurs. Utvikling.org har utviklet et konsept hvor vi gjennomfører grunnopplæring i arbeidsmiljø for verneombud og AMU (40 timers kurset) på kun 2 dager fysisk samling.
Vi tilbyr HMS-opplæring for ledere og mellomledere. Dette er kurset som dekker kravene i arbeidsmiljølovens §3-5 til HMS-opplæring av arbeidsgiver. Kurset følger tilhørende veiledning 588.
The new (2006) Working Environment Act (WEA) demands that managing director (employer) has an approved course in Health, Environment and Safety. We now offer this course in English.
The main focus on the course is the physical and the psychosocial working environment in companies, The WEA and the Internal control regulations. As the participants are members of The WEC we’ll have focus on that as well.
Vi tilbyr HMS-kurs for ledere. Kurset gir en innføring i de viktigste aspektene i HMS-arbeidet. Undervisningen blir veksling mellom korte forelesningssekvenser og gruppearbeid. Kursbevis blir utstedt etter gjennomført kurs for å oppfylle kravet til skriftlig dokumentasjon.
Vi tilbyr HMS-kurs for verneombud. HMS-kurset tilfredsstiller krav om opplæring i arbeidsmiljø for verneombud og AMU medlemmer. Undervisningsformen blir en veksling mellom korte forelesningssekvenser og gruppearbeid.
Vi tilbyr kurs i lekeplasskontroll modul A2. Barn skal få utvikle seg, mestre nye situasjoner og lære. Barn skal få leke. Det skjer ikke uten et skrubbsår eller noen blåmerker iblant, sånt hører med. Men mer alvorlige ulykker bør vi ikke tolerere!
Vi tilbyr kurs i lekeplasskontroll modul D1. Barn skal få utvikle seg, mestre nye situasjoner og lære. Barn skal få leke. Det skjer ikke uten et skrubbsår eller noen blåmerker iblant, sånt hører med. Men mer alvorlige ulykker bør vi ikke tolerere!
Formålet med beredskapsøvelser er å heve kompetansen intern i bedriften, og bli bevisste på tidsrommet fra ulykken oppstår, til profesjonell hjelp ankommer ulykkesstedet. Samtidig er målet å kvalitetssikre bedriftens beredskapsplan.
Vi tilbyr 40 timers HMS-kurs som dekker arbeidsmiljølovens krav til grunnopplæring for verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg. Arbeidsmiljøloven krever at arbeidsgiver sørger for at verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg (AMU) gjennomgår og kan dokumentere HMS-opplæring.
Vi tilbyr HMS-kurs for ledere. Kurset er lovpålagt, varer én dag, og gir opplæring i helse, miljø og sikkerhet. Særlig vekt legges det på lovene og reglene som ligger til grunn for et forsvarlig arbeidsmiljø. HMS-kurset er tilpasset for ledere, og alle som har personalansvar.
I Sikkerhetsforskriften stilles det krav til bedrifter om at det må gjennomføres nødvendig opplæring innen FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg) for personer som skal jobbe med både lav- og høyspenningsanlegg.