HMS opplæring og kurs innen arbeidsmiljø har etterhvert blitt et omfattende felt. I denne kategorien finner HMS-kurs for alle typer arbeidsmiljøer. I tillegg er det generelle kurs om arbeidsmiljøloven, risikovurdering, tillitsvalgtopplæring, verneombud, sikkerhetsstyring og sikkerhetsledelse. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner det du er på jakt etter.
Vi tilbyr kurs i HMS, sikkerhet i grøfter med kursleder Kjetil Flugund. Ved utførelse og prosjektering av grøftearbeid stilles det krav til kunnskap om sikringstiltak og hvilke faremomenter som kan oppstå.
Vi tilbyr HMS-kurs - sikkerhet i kummer. Temadagen er beregnet for operatører, teknikere o.a. i kommuner og entreprenørfirma som utfører arbeid i tilknytning til kummer og som vil forbedre sine HMS rutiner ved arbeid i kummer.
Vi tilbyr HMS grunnkurs for verneombud. Gi verneombud og medlemmer av AMU den opplæring som Arbeidsmiljøloven forutsetter, slik at de respektive verv kan utføres på en tilfredsstillende måte.
Vi tilbyr HMS grunnkurs for verneombud - offshore. Kurset gir verneombud den opplæring som Arbeidsmiljøloven og Rammeforskriften med tilhørende forskrifter forutsetter, slik at de respektive verv kan utføres på en tilfredstillende måte.
We provide course about HSE Health, safety and environment offshore in english. Provide safety representatives with the training required by the working environment act and the framework regulations and assoxiated regulations, so that the respective duties can be performed in a satisfactory manner.
Vi tilbyr 8 timers kurs om risikovurdering. Hovedmålet med kurset er å gi en innføring i hva risikovurdering, herunder innføring i de viktigste begrepene og de vanligste fremgangsmåtene i en risikoanalyse.
Kurs diisocyanater
Alle virksomheter må kartlegge sine risiko- og problemområder innenfor HMS. Kartleggingen kan være alt fra å finne ut hvordan medarbeiderne trives og samarbeider til undersøkelser av fysiske forhold.
Vi tilbyr kurs i HMS for daglig leder. Arbeidsmiljøloven stiller krav om at ledere av virksomheter skal gjennomgå og kunne dokumentere opplæring i systematisk helse, miljø og sikkerhetsarbeid.
Arbeidsmiljøloven stiller krav om at verneombud, hovedverneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg skal gjennomgå og kunne dokumentere opplæring i systematisk helse, miljø og sikkerhetsarbeid.
Vi tilbyr grunnkurs i arbeidsmiljø. Kurset består av 2 dager undervisning på et av våre kurssteder, og som inkluderer en nettbasert læringsmodul som gjennomføres på egenhånd etter 2-dagers kurset.
Vi tilbyr grunnkurs i arbeidsmiljø (verneombud AMU). Obligatorisk grunnopplæring i HMS og arbeidsmiljø over 2 dager, med mulighet for påbygging med e-læring ved krav om 40-timers kurs. Kurset inkluderer HMS-regelverk, forskrifter og Arbeidsmiljøloven.
Vi tilbyr lovpålagt HMS-kurs for ledere. Kurset gir opplæring i helse, miljø og sikkerhet i henhold til alle krav i arbeidsmiljøloven. Kurset tar for seg lover og regler som ligger til grunn for et forsvarlig arbeidsmiljø, og er basert på arbeidsmiljøloven §3 - 5.
Vi tilbyr HMS grunnkurs (pliktig for VO og AMU). Kurset gir kunnskap om grunnprinsippene i det systematiske helse, miljø og sikkerhetsarbeidet. Kurset er i samarbeid med utvikling.org.
Vi tilbyr obligatorisk HMS-kurs for ledere (pliktig for ledere, alle nivå). Kurset fokuserer på lederens ansvar og muligheter knyttet til HMS. Kurset er utviklet i samarbeid med Utvikling.org samarbeider med IOSH i UK (Institute for Occupational Safety and Health).
Vi tilbyr HMS-kurs for verneombud. HMS-kurset tilfredsstiller krav om opplæring i arbeidsmiljø for verneombud og AMU medlemmer. Undervisningsformen blir en veksling mellom korte forelesningssekvenser og gruppearbeid.
Vi tilbyr kurs om lekeplasskontroll modul A2. Barn skal få utvikle seg, mestre nye situasjoner og lære. Barn skal få leke. Det skjer ikke uten et skrubbsår eller noen blåmerker iblant, sånt hører med. Men mer alvorlige ulykker bør vi ikke tolerere!
Vi tilbyr kurs om lekeplasskontroll modul D1. Barn skal få utvikle seg, mestre nye situasjoner og lære. Barn skal få leke. Det skjer ikke uten et skrubbsår eller noen blåmerker iblant, sånt hører med. Men mer alvorlige ulykker bør vi ikke tolerere!
Vi tilbyr oppdateringkurs om drift av kjelanlegg. Temaveiledning om bruk av farlig stoff, del 2, kjelanlegg for damp og hetvannsystemer sier at sertifikat / kompetansebevis skal fornyes hvert 5. år.
Vi tilbyr kurs i kjeloperatør trinn 1. Kjeloperatørkurs for selvstendig drift av kjelanlegg under 0,5MW og for kjeloperatører som drifter større anlegg under ledelse av kjelpasser. Etter endt kurs skal du ha fått forståelse for faget som du kan anvende i videre opplæring og praktisk arbeid.