Den nye arbeidsmiljøloven har satt nytt fokus på kursing innen Helse, miljø og sikkerhet. Her finner du generelle HMS-kurs for alle typer bedrifter og organisasjoner over hele landet. Disse tar for seg for eksempel; HMS-regelverk, internkontroll, miljø og kvalitetsstandarder på arbeidsplassen. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger hjelp med å lete.
Dette HMS-kurset er rettet spesielt mot ansatte i bygg og anleggsbransjen. Denne bransjen er statistisk sett mer utsatt for skader og alvorlige ulykker enn andre bransjer. Mange av disse ulykkene involverer nyansatte og utenlandske arbeidere.
Vi tilbyr kurs i HMS-kurs for montering av modulbygg som nettkurs. Dette kurset er et omfattende nettkurs. Nettkurset gir deg en innføring i HMS-regelverket og de lovene og forskriftene som er relevante for deg, og hvordan disse kan etterleves i praksis.
HMS-kurs for utenlandske arbeidstakere er et innføringskurs i HMS-reglene med fokus på de utfordringene som kan oppstå i møtet med norsk arbeidsliv. I HMS-kurset lærer man om reglene som gjelder for arbeid med systematisk helse, miljø og sikkerhet i norske virksomheter.
Innføring i HMS er et innføringskurs i HMS-reglene. I kurset lærer man om reglene som gjelder for arbeid med systematisk helse, miljø og sikkerhet i norske virksomheter. Kurset inneholder også nyttig informasjon om hva man skal gjøre i en nødssituasjon.
Bruk av hjemmekontor har økt betydelig de siste årene og i enkelte yrker har så mange som over 50% mulighet til å jobbe hjemmefra. Det reiser seg mange spørsmål i denne sammenheng. Hva gjelder med tanke på arbeidstid og arbeidsmiljø. Hva med nødvendig utstyr og HMS?
Det generelle HMS kurset er for deg som ikke nødvendigvis er leder eller verneombud i bedriften, men likevel ønsker å dokumentere din kompetanse innen helse, miljø og sikkerhetsarbeid. Dette kurset fungerer på samme måte som våre andre kurs, men har en mer generell tilnærming.
Arbeidsmiljølovens § 7-4 fastslår at medlemmer av Arbeidsmiljøutvalget skal ha samme opplæring som verneombud. Det betyr at også medlemmer i AMU (Arbeidsmiljøutvalget) kan gjennomføre kortere HMS opplæring slik Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning § 3-19 sier.
HSE training for managers, managing directors and CEOs is required by Norwegian law. This course provide the required documentation and knowledge according to Working Environment Act. A fast and efficient process. Valid HSE certificate issued immediately upon completed course and payment.
HMS kurs for bedriftens øverste leder er obligatorisk. Våre HMS kurs for ledere (lederkurs) forholder seg til de til en hver tid gjeldende retningslinjer gitt av myndighetene og i henhold til Arbeidstilsynets veiledning, med utgangspunkt i arbeidsmiljøloven §3-5.
Verneombudskurset er et alternativ til det vanlige 40-timerskurset for verneombud. Verneombud skal ha tilstrekkelig kunnskap og opplæring til å utføre vervet på en forsvarlig måte. Det er arbeidsgiver som skal sørge for at verneombudet får den nødvendige opplæringen gjennom verneombudskurs.
The HSE course provides the participants with a general understanding of how Norwegian Health and Safety regulations are expected to be implemented in all work environments, according to the laws.
Dette online HMS Kurset er et overordnet kurs for alle øverste ledere,daglig leder, styreleder, ledere med lederansvar, mellomledere eller prosjekt/team/linje-leder, HR m.m. Alle ledere som har noen form for driftsansvar, eller personalansvar. Dette kurset er generelt og ikke bransjetilpasset.
Dette BES-Vakt kurset handler om å jobbe i olje- og gassektoren der farlige situasjoner kan oppstå. Det er viktig at den som fører tilsyn med utførelsen av varmt arbeid, trange rom og røde soner har rett kompetanse og kan utføre sine oppgaver på en sikker måte.
Trygt landbruk er eit oppfriskingskurs i HMS for landbruksnæringa og er tilbydd som e-læring. Kurset er eigna for dei som allereie kan dokumentere kravet til HMS-opplæring i Arbeidsmiljølova §3-5. Kurset er berekna til 6 timar, har valfri ettertest og du får kursbevis.
NLR Vest sitt nettkurs om utvalde ugras og bekjemping av desse. Høymole, hundekjeks, lyssiv, krypsoleie, vassarve og linbendel.
Bedrifter som kan dokumentere at de følger kvalitetssystemet Bransjestandard hest kan søke Norsk Hestesenter om å bli godkjent. Godkjente bedrifter har rett til å markedsføre seg med logoen «Godkjent hestevirksomhet».