Kurs i fermentering og melkesyregjæring i Vinje

Matberedskap og permakultur

Me tilbyr kurs i fermentering, sjølvhushald. Bli med tidligere Farmen- mentor, Hedda Kortnes. Lær korleis du med enkle grep kan få ein meir berekraftig kvardag med fermentering og sjølvberging. Målsettinga er å lære korleis du kan kome deg gjennom vinteren med mykje sjølvprodusert mat

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 09.10.2025 4 dager09.10.2025 5400 kr

Nybegynnerkurs i fermentert drikke - online

Vi tilbyr online nybegynnerkurs i fermentert drikke. Lære å lage sprudlende vannkefir og kombucha, sunne festdrikker som er gode for magen. Du får tilsendt kulturer i posten slik at du kommer raskt i gang.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 420 kr

Nybegynnerkurs i fermentert drikke og fermentert mat - online

Vi tilbyr online nybegynnerkurs i fermentert drikke og fermentert mat. Fermentert mat og drikke er gull verdt for mage og tarm. Margit Vea viser hvordan lage vannkefir og kombucha, deler historier, tips og demonstrere ulike måter å fermentere grønnsaker på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 550 kr

Ville vekster som mat - privet / grupper

Ville vekster, blomster og bær løfter maten opp i helt nye dimensjoner, det smaker vidunderlig og dette er virkelig lokalprodusert helse kost. Om vi ønsker oss en god helse så er dette mat vi bør inkludere i vårt kosthold – uansett hvilken type diett vi ellers følger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer Avtales kr