Vi tilbyr webinar om arbeid under spenning (lavspenning). Personell som skal arbeide under spenning skal ha tilstrekkelig opplæring i dette og arbeidet skal utføres etter anerkjente metoder og relevante arbeidsprosedyrer.
Vi tilbyr kurs om FSE høyspenning for bedrifter. Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg (FSE), erstatter tidligere sikkerhetsforskrift for høyspenningsarbeider. Forskriften er altså felles for både lav- og høyspenning. Videre henviser FSE til NEK EN 50110-1.
Vi tilbyr nettkurs om FSE høyspenning. Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg (FSE), erstatter tidligere sikkerhetsforskrift for høyspenningsarbeider. Forskriften er altså felles for både lav- og høyspenning.
Vi tilbyr kurs om FSE L for instruert personell med førstehjelp for bedrifter. Kurset vil være med på å tilfredsstille myndighetenes minstekrav for den som skal betjene sikringer og motorvern, så de kan gjøre dette på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte.
Vi tilbyr nettkurs om FSE L for instruert personell med førstehjelp. Kurset vil være med på å tilfredsstille myndighetenes minstekrav for den som skal betjene sikringer og motorvern, så de kan gjøre dette på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte.
Vi tilbyr webinar om FSE L for instruert personell med førstehjelp. Kurset vil være med på å tilfredsstille myndighetenes minstekrav for den som skal betjene sikringer og motorvern, så de kan gjøre dette på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte.
Vi tilbyr kurs om FSE L med førstehjelp som nettkurs. Fokus er på gjeldende forskrift (FSE) og førstehjelp med fokus på brann- og andre skader som kan oppstå under drift og vedlikehold av el-installasjoner.
Vi tilbyr kurs om FSE L med førstehjelp som webinar. Kurset tilfredsstiller myndighetenes krav til opplæring i FSE forskriften for de som jobber på anlegg inntil 1000V. Opplæring skal gjennomføres innen hver 12. måned.
Vi tilbyr kurs om FSE L og FSE H med førstehjelp for bedrifter. Målsettingen er at ved gjennomført kurs skal deltakerne ha en bevisst holdning til elsikkerhet, slik at antall personskader og materielle skader kan reduseres.
Vi tilbyr FSE- kurs. Hvert år rammes rundt 3000 yrkesaktive av strømulykke. Det er helt avgjørende å kunne grunnleggende førstehjelp for å redde liv i slike situasjoner, og derfor krever FSE-forskriften §7 at det gis årlig opplæring i førstehjelp.
Vi tilbyr Førstehjelpskurs for elektropersonell. Hvis du har tatt FSE kurs på nett eller på andre måter, tilbyr vi praktisk førstehjelpskurs, slik at du tilfredsstiller myndighetens krav til årlig gjennomgang av praktisk førstehjelp.
Vi tilbyr spillbasertkurs i FSE instruert personell med førstehjelp. Sikkerhetsforskriften stiller krav til at det gis nødvendig årlig opplæring av personell innen FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg), og inneholder også en innføring i førstehjelp ved ulykker.
Vi tilbyr spillbasertkurs i FSE Lav- og høyspenning med førstehjelp. Sikkerhetsforskriften stiller krav til at det gis nødvendig årlig opplæring av personell innen FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg), og inneholder også en innføring i førstehjelp ved ulykker.
Vi tilbyr spillbasertkurs i FSE lavspenning med førstehjelp. Sikkerhetsforskriften stiller krav til at det gis nødvendig årlig opplæring av personell innen FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg), og inneholder også en innføring i førstehjelp ved ulykker.
Vi tilbyr Lift/personløfter spillbasert nettlurs. Alle som skal operere personløfter må ha gjennomgått dokumentert sikkerhetsopplæring. Kurset har blandet undervisning. Første delen tas som spill etter gjeldende lover, forskrifter og standarder. Den praktiske delen tas fysisk hos B7people.
Kurset gir en innføring i tidligere regelverk og gir deltakerne bedre forutsetninger for å kunne vedlikeholde, drifte og utføre endringer/utvidelser på elektriske anlegg som er bygget etter eldre regelverk.
Kurser tar for seg viktige forhold ved arbeid i medisinske områder. Alt fra rutiner og fokus ved arbeid på sykehus til teknisk forståelse vedrørende oppbygning av elektriske anlegg.
Vi tilbyr spesialtilpassende kurs. Ved behov kan kan vi skreddersy kursløsninger etter kundens ønske, da kan emner og innhold settes sammen for best mulig dekke samlet kompetansebehov.
Kurset er et innføringskurs i regelverk som gjelder for maskiner, og tar for seg krav som gjelder ved bygging av maskiner. Viktige prinsipper rundt maskinsikkerhet, risikovurdering, kompetansebehov og dokumentasjon som må være på plass før maskiner som skal settes i drift.
Vi tilbyr FSE og førstehjelpkurs. Kurset dekker myndighetenes krav til årlig opplæring av elektrofagarbeidere Lavspent/høyspent.
Vi tilbyr FSE instruert førstehjelp. Kurset dekker myndighetenes krav til årlig opplæring av instruert personell. Innholdet baserer seg på Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg.
Vi tilbyr internkontroll for elektrovirksomheter. Kurset gir en innføring i Internkontrollforskriften, med fokus på å etterleve krav for virksomheter med elektropersonell ansatt. Opplæringen tar for seg innholdet i ett internkontrollsystem for installasjonsvirksomheter.
Vi tilbyr kurs i overordnet elektrorelatert regelverk. Kurset er tilpasset ledere i elektrobedrifter og tar for seg sentrale forskrifter som man bør ha kjennskap til som leder i foretak som utfører arbeid på elektriske anlegg.
Trenger du eller dine ansatte opplæring i FSE? Vi tilbyr spillbasert nettkurs i FSE Lav- og høyspenning med førstehjelp. Kurset foregår som spill utviklet av FIDL etter gjeldende lover, forskrifter og standarder.
Vi tilbyr Kurs i FSE for instruert personell nettkurs. FSE for instruert personell tilfredsstiller kravene i FSE Forskriften (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg).
Trenger du eller dine ansatte opplæring innen sikker bruk av løfteredskap (anhukning, stropping og signalgiving) eller kraner, trucker og masseforflytningsmaskiner, må du ha gjennomført modul 1. Vi tilbyr spillbasert nettkurs Modul 1.
Vi tilbyr spillbasert nettkurs Modul 1 basis. Modul 1 Basis kan gjennomføres både som selvstendig E-læring eller som erstatning for fysisk bok i klasseromsundervisning. Ved klasseromsundervisning vil instruktør få tilgang til faghefte, PPT m.m.
Vi tilbyr spillbasert nettkurs Modul 2.2 Basis (truck). Kurset kombinerer digital egentrening med stedlig undervisning for å maksimere læringseffektiviteten og sikkerhetskompetansen. Dette er en interaktiv e-bok som erstatter behovet for en fysisk lærebok.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i høyspenningsanlegg på land.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i offshore høyspenningsanlegg.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i, og drift av, elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lav- og høyspenningsanlegg på land.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i, og drift av, elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lav- og høyspenningsanlegg offshore.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lavspenningsanlegg på land.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lavspenningsanlegg offshore.
Vi tilbyr FSE-kurs med førstehjelp. Alle som jobber med, eller i nærheten av, elektriske anlegg er pålagt årlig sikkerhetsopplæring. Kurset går gjennom myndighetenes krav til opplæring og inneholder:
Sikkerhetsforskriften stiller krav til bedrifter om at det må gis nødvendig opplæring av medarbeidere innen FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg). Kravet gjelder både for dem som arbeider med lav- og høyspenningsanlegg.