I kategorien etikk finner du kurs, opplæring og foredrag om etikk i næringslivet. Effektivitet og profitt er selvfølgelig viktig i de fleste virksomheter. Stadig viktigere blir også kunnskap og tiltak rundt etiske investeringer og næringslivets ansvar for utvikling og miljø. Kurs og foredrag om Klima, miljøvern og nødhjelp finner du ved å følge linken.
Vi tilbyr nettkurs i VEKS-fag. Bli en mer bevisst fagutøver. VEKS-fag er ikke knyttet direkte opp mot noen bestemt terapeututdanning, men passer for studenter fra alle retninger. VEKS-fag består av de 4 temaene: Vitenskapslære, Etikk, Kommunikasjon og Samfunnslære.
Vi tilbyr digitalt kurs om kunstig intelligens, etikk og risiko. Risikomomentene rundt kunstig intelligens er mange og berører flere fagområder. Hovedutfordringen med trygg og ansvarlig bruk av kunstig intelligens og maskinlæring er at problemstillingene utfordrer mange helt ulike fagområder.
Vi tilbyr foredrag om etikk. Kunsten å ta gode valg - Gode valg fordrer involvering - Gode valg fordrer dømmekraft - Gode valg fordrer aktivitet.
Vi tilbyr nettstudiet fagbrev IT-driftsfaget for praksiskandidater. Jobber du med IT-drift men mangler formell kompetanse? Hvis du har yrkespraksis fra arbeide med IT, kan du ta fagbrev i IT-driftsfaget for praksiskandidater.
Vi tilbyr verdibasert ledelse og etikk - digital gjennomføring. Faglig innhold på bachelornivå. Modulen gjennomføres i bolker på 2 + 2 kursdager, med en avsluttende eksamen for de som ønsker det
Kurset gir oversikt over og oppdatering av emner i næringslivsetikk og samfunnsansvar som man trenger for å håndtere dette i arbeidslivet. Utviklingen her har gått raskt mht holdninger generelt og i arbeidslivet spesielt.
Vi tilbyr nettbasert kurs i medisinsk historie og etikk. Medisinsk historie og etikk omhandler hovedtrekkene i den medisinske historien og sentrale temaer innen medisinsk etikk. Den vestlige medisinen har gjennomgått en rekke omveltende faser de siste 2000 år.
Vi tilbyr nettbasert kurs i publisering. Dette emnet gir deg en praktisk rettet innføring i publisering på nett og papir, og du lærer også om publiseringsetikk, effektmåling og søkemotoroptimalisering.
I boka «Bløff» har forfatter Bår Stenvik dykket ned i alt fra historie og økonomistudier til hjerneforskning og popmusikk for å studere kampen mellom bedrag og sannhet. I årtusener har denne striden formet vår kultur og atferd, og institusjoner som rettsvesen og religion.
Er vi på vei inn i en teknologisk dystopi, med overvåkning og store sosiale forskjeller – eller en utopisk verden der maskinene gjør jobben og det er nok til alle? Litteraturen har utforsket disse spørsmålene i hundre år, og gir oss verktøy for å tenke om hvilken framtid vi ønsker.