Vi tilbyr heilpraktikerutdannelse som nettkurs. Utdannelsen er en bred og grunnleggende utdannelse i naturmedisin hvor du blir en naturmedisinsk allmennpraktiker. På studiet får du en god og bred kompetanse på mange av naturmedisinens fagområder.
Vi tilbyr nettkurs i histaminintoleranse. Kurset består av 5 leksjoner (totalt 5 undervisningstimer). Vi garanterer tilgang til kurset i minst et år. og du kan se kurset så mange ganger du ønsker.
Vi tilbyr innføring i funksjonell medisin som nettkurs. Kurset er ett grunnkurs i funksjonell medisin. Etter den amerikanske modellen / IFM (Institute for Functional Medicine) som er en modell for holistisk forståelse av sykdom og sunnhet.
På kurset lærer du om Kneipterapi og andre formerfor hydroterapi (terapeutiske vannbad).
Bachelor i ernæring tilbys som nettstudium. De to første semestrene i bachelorgraden tilsvarer årsstudium i grunnleggende medisin, og studenter kan ta første og / eller andre semester som skolestudier ved vår avdeling i Oslo eller i Spania.
Halvårsstudium i kost og ernæring tilbys som nettstudium. Studiet vil gi deg grunnleggende kunnskaper om kosthold og ernæring. Studiet gir en innføring i næringstoffer som karbohydrater, proteiner og fett, samt vitaminer og mineraler.
Årsstudium i grunnleggende ernæring skal gi studentene et teoretisk grunnlag for å forstå humanernæring i et biokjemisk, fysiologisk, helsemessig og samfunnsmessig perspektiv. Fagområdet omfatter sammenhenger mellom kosthold, næringsstoffer og helse.
Vi tilbyr grunnkurs i matomsorg og ernæringstiltak for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Kurset har som mål å styrke ernæringsarbeidet i hjemmetjenesten og institusjoner, og bidra til at nødvendige tiltak iverksettes på et tidlig stadium, før personen utvikler underernæring.
Vi tilbyr grunnkurs i matomsorg og ernæringstiltak for helsefagarbeider som nettkurs. Eldre og syke med hjemmesykepleie eller i sykehjem skal vurderes for ernæringsmessig risiko.
Vi tilbyr nettbasert studie i ernæring og bærekraftig kosthold. I et stadig større landskap av kostholdsinformasjon og meningsutvekslinger fra nyheter, sosiale medier, influensere, aviser, myndigheter og akademikere, er det uoversiktlig å vite hva man egentlig skal forholde seg til.