Vi tilbyr kurs i Byggherreforskriften for bedrifter. På kurset gir vi deltakerne en innføring i Byggherreforskriften og reguleringene i denne, med fokus på aktørenes ansvar og roller i arbeidet med helse, miljø og sikkerhet i prosjekter.
Vi tilbyr nettkurs i Byggherreforskriften. Målsettingen med kurset er å gi deltagerne en innføring i Byggherreforskriften og reguleringene i denne, med fokus på aktørenes ansvar og roller i arbeidet med helse, miljø og sikkerhet i prosjekter.
Vi tilbyr kurs i Byggherreforskriften som virtuelt klasserom. På kurset gir vi deltakerne en innføring i Byggherreforskriften og reguleringene i denne, med fokus på aktørenes ansvar og roller i arbeidet med helse, miljø og sikkerhet i prosjekter.
Lær om koordinering av sikkerhet, helse og arbeidsmiljø (SHA) på byggeplassen. Dette kurset er tilpasset alle som har en rolle i bygge- og anleggsprosjekter, eller som skal arbeide med SHA og HMS der byggherreforskriftens krav blir anvendt.
Vi tilbyr kurs i SHA koordinater som virtuelt klasserom. Hovedfokuset i kurset er koordinators rolle, plikter, ansvar muligheter og begrensninger. Men innholdet i kurset er også svært nyttig og relevant for de øvrige roller som forskriften omfatter.
Vi tilbyr kurs om belysning og universell utforming - online. Dette kurset vil inspirere deg til å utforme gode inkluderende lysmiljøer som er bra for alle. Det åpner også for muligheten til å begrunne avvik fra gjeldende standarder innenfor rammen av lov og forskrift.
Lyskultur arrangerer kurs i samarbeid med Grønn Byggallianse. BREEAM-NOR-manualen stiller krav til dagslys, utsyn, blendingskontroll, måling av energiforbruket, lysforurensning, høyfrekvent belysning, interne og eksterne lysnivåer og lyssoner og -styring.
Vi tilbyr kurs i dagslys og dagslysberegning i DIALux evo online. Kurset vil gi gode råd og veiledning for hvordan planlegging og prosjektering av godt dagslys kan gjennomføres.
Vi tilbyr grunnkurs i lys og belysning online. Dette kurset gir deg en samlet oversikt over visuelle og lystekniske begreper innen lys og belysning. Kurset bygger på Lyskulturs publikasjon 1 A Lysboken, Lyskulturs mest omfattende publikasjon hittil.
På dette halvdagskurset lærer du om hvordan du kan lage gode rom ved hjelp av belysning. Du får en innføring i belysningsteknikk, interiørarkitektur og design. Sammen ser vi på kriterier for valg av belysning, armaturer, lyskilder,styringer og forskrifter. Du får praktiske øvinger underveis.
Dette kurset omfatter løsninger etter tradisjonelle elektriske nødlyssystemer, samt SWGS-systemer og etterlysende. Kurset dekker både preaksepterte og alternative løsninger. Dette er ett av våre mest populære kurs!
Vi tilbyr kurs i lysberegning DIALux evo 13 - for viderekomne online. Lær deg det populære verktøyets mer avanserte egenskaper, slik at du kan foreta mer kompliserte lysberegninger og prosjekteringer, samt dokumentere disse.
Vi tilbyr kurs i lysstyring online. Bli rustet til å prosjektere lysstyring. Her får du grunnleggende forståelse for lysstyring og reelle problemstillinger knyttet til dagens krav for teknologi og energieffektivitet.
Vi tilbyr online kurs om prosjektering av innendørsbelysning - online. Kurset vil gi deg som kursdeltaker en praktisk innføring i hvordan planlegge innendørsbelysning i henhold til lover, standarder og Lyskulturs veiledere
Vi tilbyr kurs om prosjektering av utendørsbelysning online. Kurset vil gi deg en praktisk innføring hvordan du kan planlegge utendørsbelysning i henhold til lover, standarder og Lyskulturs veiledere. E
Vi tilbyr nettkurs i branntetting. Branntettingskurs er en viktig opplæring som fokuserer på teknikker og metoder for effektiv branntetting i bygninger og konstruksjoner.
Fra 1. januar 2024 må også alle virksomheter med 5 til 9 ansatte ha et verneombud. Tidligere var kravet minimum 10 ansatte. Tilpass kursplanen i ditt eget tempo. Våre interaktive moduler, praktiske oppgaver og ressursrike materialer vil sikre at du får en grundig forståelse av verneombudets rolle og
Vi tilbyr nettkurs som brannsikringsmontør passiv brannsikring - grunnkurs. Veien til dokumentert kompetanse. Brannfaglig fellesorganisasjon tilbyr montører innen passiv brannsikring faglig kompetanseheving ved å legge til rette for en personellsertifisering i faget.
Vi tilbyr nettkurs som brannsikringsmontør passiv brannsikring - spesialisering. Veien til dokumentert kompetanse. Brannfaglig fellesorganisasjon tilbyr montører innen passiv brannsikring faglig kompetanseheving ved å legge til rette for en personellsertifisering i faget.
Vi tilbyr HMS-kurs for ledere i bygg- og anleggsbransjen som e-læring. Obligatorisk HMS-opplæring for ledere i henhold til Arbeidsmiljøloven §3-5: Arbeidsgivers plikt til å gjennomgå opplæring i helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid.
Vi tilbyr nettkurs om mineralittpuss - egenskaper og reparasjon. Edelpussen kjent som mineralittpuss, var en svært vanlig sluttbehandling på murbygg i Norge i perioden 1900-1970. Mange private, offentlige, og monumentale bygg har fasader med denne vakre og holdbare pusstypen.
Vi er inne i en tid hvor det skjer mye som får stor betydning for den eksisterende bygningsmasse. Stikkord som klimaendring og klimaavtale, sirkulær økonomi mm. EU besluttet i 2018 at de skal oppgradere 35 millioner bygninger i perioden 2020 – 2030.
Vi tilbyr temakurs om når pumpe- og tetningssystemet ditt betyr noe som nettbasert undervisning. Målsettingen er å gi deltakerne kunnskap og forståelse av deres pumpe og tetningssystem slik at de kan gjøre nødvendige tiltak for å redusere uventede stopp og kostnader.
Vi tilbyr kurs Temakurs: Bevaringsverdige bygg – Innføring i vernebestemmelser og kulturminneverdier. Kulturminner er verdier for både publikum og eiere, men de kan også være utfordrende å forvalte på en god måte.
Du vil lære viktigheten av å kartlegge en systematisk tilstand på bygg og vil øke din kompetanse og forståelse, samt se nytteverdien i å bruke NS 3424 som verktøy. Dette er trinn 1 av 2 uavhengige 4-timers temakurs.
Kulturminner er verdier for både publikum og eiere, men de kan også være utfordrende å utvikle på en god måte. I dette kurset vil vi formidle hva som skal til for å sikre prosesser i prosjektteamet og mot vernemyndighetene som utløser merverdiene.
Treindustriens Tekniske Forening har gjennom vår broderforening i Sverige, STTF, fått tilgang til 20 undervisningsfilmer for trelast-industrien. Filmene er meget relevante for nyrekrutterte og alle i bedriften.
Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som betongfagarbeider som nettundervisning. På kurset lærer du om produksjon, oppføring, ombygging og vedlikehold av bygninger, konstruksjoner og anlegg. Du lærer om prefabrikkerte betongelementer og plassbygde betongkonstruksjoner.
Plan- og bygningsloven med tilhørende forskrifter og veiledninger setter krav til gjennomføring av uavhengig kontroll innenfor viktige og kritiske områder. Dette gjelder ved søknad om nybygg, eller ombygging av eksisterende bygninger. Et av disse områdene er Bygningsfysikk.
Vi tilbyr fagbrev produksjonsteknikkfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du relevant arbeidserfaring og ønsker å få dokumentert hva du kan? Teorikurs til fagbrev er første steg på veien for å dokumentere din kompetanse.
Vi tilbyr kurs i førstehjelp bygg og anlegg som nettkurs. Trenger du eller dine ansatte opplæring i førstehjelp? Et førstehjelpskurs gir deg den tryggheten du trenger dersom en akuttsituasjon skulle oppstå.