Vi tilbyr brannforebyggende brannvernlederkurs som virtuelt klasserom. Målsettingen er å øke virksomheters kompetanse om hvordan brannvernarbeidet kan gjennomføres for å sikre liv, helse, miljø og materielle verdier.
Vi tilbyr nettbasert brannforebyggende brannvernlederkurs med det formål å øke virksomheters kompetanse om hvordan brannvernarbeidet kan gjennomføres for å sikre liv, helse, miljø og materielle verdier.
Vi tilbyr branntettingskurs som virtuelt klasserom. Målsettingen er at kurset gir deltakerne økt kunnskap om brannceller, brannseksjoner, bygningstekniske forhold og grunnleggende kunnskap som er nødvendig for å gjennomføre branntetting på en sikker og forskriftsmessig måte.
Vi tilbyr brannvernkurs for bedrifter. Kursets varighet og omfang tilpasses ditt firma sine behov, kurset består normalt av en teoretisk og en praktisk del. Den praktiske delen vil bestå av praktiske slukkeøvelser.
Vi tilbyr nettbasert brannvernskurs. Brannvernloven med forskrift og HMS-lovgivningen krever at alle ansatte i «særskilte brannobjekter» skal ha opplæring i forebyggende brannvern og brannslukking. Det er arbeidsgivers ansvar å kunne dokumentere at de ansatte har den nødvendige kunnskapen.
Vi tilbyr forsterket brannvernkurs for bedrifter. Etter gjennomført opplæring skal deltakerne selvstendig kunne gjøre riktig bruk av bedriftens håndslukkeutstyr, og som gruppe kunne yte organisert innsats med tungt slukkeutstyr.
Vi tilbyr 2-dagers bedriftsinternt grunnkurs i industrivern for nytt mannskap i bedriftens industrivern. Opplæringen skal ivareta personellets sikkerhet, være tverrfaglig og risikotilpasset den enkelte virksomhet.
Vi tilbyr kurs om FG-750 automatiske brannalarmanlegg for bedrifter. Kurs i henhold til FG-750 regler for automatiske brannalarmanlegg. Kurset er basert på gjeldende utgave av standard NS-3960. Kurs for de som arbeider med og innenfor faget brannalarmanlegg.
Vi tilbyr onlinekurs om FG-750 automatiske brannalarmanlegg. Kurs i henhold til FG-750 regler for automatiske brannalarmanlegg. Kurset er basert på gjeldende utgave av standard NS-3960. Kurs for de som arbeider med og innenfor faget brannalarmanlegg.
Vi tilbyr onlinekurs om FG-750 automatiske brannalarmsystemer i landbruk og veksthus. Kurset er for de som arbeider med brannalarmanlegg i landbruk og veksthusnæring og har bestått eksamen fra FG-750 automatiske brannalarmanlegg kurs.
Vi tilbyr onlinekurs om FG-750 talevarsling. Kurs for de som arbeider med talevarsling og har bestått eksamen fra FG-750 automatiske brannalarmanlegg kurs. Kurset tar utgangspunkt i krav gitt i NS 3961, TEK17, forskrift om brannforebygging og ivaretar kompetansekravene til personell gitt i FG-750.
Vi tilbyr onlinekurs om FG-900 prosjektering av automatiske slokkesystemer - sprinkler. Kiwa tilbyr nå sertifikatrettet opplæring innen automatiske slokkesystemer (sprinkler) i henhold til FG-krav (FG-900).
Vi tilbyr onlinekurs med resertifisering innen brannalarmanlegg (FG-750). Repetisjon gjennomføres som videoundervisning. Informasjon om tidsplan for eksamensdagen sendes ut i egen e-post i etterkant av påmelding.
Vi tilbyr onlinekurs med resertifisering innen sprinkleranlegg (FG-900). Resertifisering for de som har personellsertifisering i henhold til FG-900 utførelse, prosjektering, kontroll og vedlikehold.
Vi tilbyr 2,5 timers grunnleggende brannvernkurs med slokkeøvelse som tilfredsstiller kravet om opplæring av ansatte i brannvern. Kurset tar for seg brannteori og avsluttes med slukkeøvelse. Målet med kurset er at deltagerne skal kunne forebygge uønskede hendelser.
Vi tilbyr 5 timers grunnleggende brannvernkurs med slokkeøvelse som tilfredsstiller kravet om opplæring av ansatte i brannvern. Kurset tar for seg brannteori, slukkeøvelse og førstehjelp. Målet med kurset er at deltagerne skal kunne forebygge uønskede hendelser.
Vi tilbyr 6,5 timers grunnleggende brannvernkurs med slokkeøvelse som tilfredsstiller kravet om opplæring av ansatte i brannvern. Kurset tar for seg brannteori, slukkeøvelse og førstehjelp. Målet med kurset er at deltagerne skal kunne forebygge uønskede hendelser.
Det kan være vanskelig å vurdere hva din arbeidsplass trenger for å ivareta brannsikkerheten. Bedriftstilpassede kurs er spesielt utviklet for deres behov, og gjennomføres hos dere.
Vi tilbyr brannvernleder kurs 1 som webinar. Du lærer deg hvilke krav som stilles til tekniske og organisatoriske tiltak i bygget. I tillegg belyses hvilke roller eier, bruker og brannansvarlig har i forbindelse med brannsikkerhet.
Kurset gir en introduksjon til HMS-prinsippene for nyansatte. Dette HMS-kurset er rettet spesielt mot bygg og anlegg. I kurset får du en bedre forståelse for sammenhengen mellom HMS-arbeid og SHA-planer.
FSE for instruert personell tilfredstiller kravene i FSE Forskriften (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg). I denne forskriften stilles det krav til nødvendig opplæring av personell som arbeider og drifter elektriske anlegg.
Vi tilbyr nettkurs med innføring i brannvern og førstehjelp.
Take an interactive, film-based and easy-to-understand hot working course when it suits you! The course is approved by the Norwegian Fire Protection Association and is based on film, animation and active participation.
Dette er en gratis test- eller demoversjon om du vil, på vårt kurs "Brannvern ved utførelse av varme arbeider. Du får her mulighet til å se hvordan kurset er. Både kvalitetsmessig, men og hvordan det fungerer rent praktisk.
Vi tilbyr Grunnleggende brannvernopplæring. Forankret i Forskriften om brannforebygging finner vi kravet om opplæring i brannvern, for brukere av bygg i det private næringslivet, samt brukere av offentlige bygg.
Vi tilbyr nettkurs som brannsikringsmontør passiv brannsikring - grunnkurs. Veien til dokumentert kompetanse. Brannfaglig fellesorganisasjon tilbyr montører innen passiv brannsikring faglig kompetanseheving ved å legge til rette for en personellsertifisering i faget.
Vi tilbyr nettkurs som brannsikringsmontør passiv brannsikring - spesialisering. Veien til dokumentert kompetanse. Brannfaglig fellesorganisasjon tilbyr montører innen passiv brannsikring faglig kompetanseheving ved å legge til rette for en personellsertifisering i faget.