Her finner du kurs for brannsikkerhet og brannvern, hvorav flere er lovpålagte HMS-kurs. Du finner kurs både for nybegynnere og viderekomne. Du finner spesialiserte kurs for brannslukking, brannvernleder, varmearbeider og nøkkelpersonell med mer. Finner du ikke kurset du leter etter kan du ringe 417 65 300, så finner vi det for deg.
Take an interactive, film-based and easy-to-understand hot working course when it suits you!. Fire protection during hot work course is approved by the Norwegian Fire Protection Association and is based on film, animation and active participation.
Vi tilbyr Presentasjon av vårt kurs "Brannvern ved utførelse av varme arbeide. Det er en gratis test- eller demoversjon om du vil, på vårt kurs "Brannvern ved utførelse av varme arbeider. Du får her mulighet til å se hvordan kurset er. Både kvalitetsmessig, men og hvordan det fungerer rent praktisk.
Vi tilbyr kurs i sertifisering varme arbeider. Alle som utfører varme arbeider må ha innsikt i brannrisiko, samt kunne utføre arbeidet på en slik måte at brann ikke oppstår.
Vi tilbyr brannvernlederkurs for bedrifter. Kurset dekker lovverkets krav til opplæring av brannvernledere i bedrift. Det gis en grundig innføring i brannteori og innsats ved brann samt utløst alarm. Internkontroll og dokumentasjon av brannvernarbeid vektlegges.
Vi tilbyr kurs om industrivern for bedrifter. Brannvern og førstehjelp for industribedrifter samt grunnleggende industrivern. Kundens risikobilde er bestemmende for kursets innhold og lengde, med en generell og en kundespesifikk del.
Kurset gir en introduksjon til HMS-prinsippene for nyansatte. Dette HMS-kurset er rettet spesielt mot bygg og anlegg. I kurset får du en bedre forståelse for sammenhengen mellom HMS-arbeid og SHA-planer.
FSE for instruert personell tilfredstiller kravene i FSE Forskriften (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg). I denne forskriften stilles det krav til nødvendig opplæring av personell som arbeider og drifter elektriske anlegg.
Vi tilbyr kurs i varm arbeider. Med varme arbeider forstås arbeider hvor det benyttes maskiner og utstyr som genererer gnister og varme som kan føre til brann. Alle kurs kan gjennomføres på norsk og engelsk. Ønsker dere kurs på f.eks. polsk, så må dette forhåndsavtales.
Vi tilbyr nettkurs i varme arbeider på mange språk. Kurs i varme arbeider til alle som utfører varme arbeider der forsikringsselskapene stiller krav om sertifisering.
Vi tilbyr brannvernkurs. Hvilke rettigheter og plikter har du når det gjelder brannsikkerhet på arbeidsplassen? I dette kurset lærer du hva du kan gjøre for å forebygge brann på jobb, og hvor små grep som skal til for å utgjøre enorme forskjeller.
Vi tilbyr kurs i FG-750 Automatiske brannalarmanlegg. Kurs iht. FG-750 regler for automatiske brannalarmanlegg. Kurset er basert på standard NS-3960:2019.
Vi tilbyr kurs i FG-750 Automatiske brannalarmanlegg online. Kurs iht. FG-750 regler for automatiske brannalarmanlegg. Kurset er basert på standard NS-3960:2019.
Vi tilbyr kurs iht. FG-750 regler for automatiske brannalarmanlegg i landbruk og veksthus. Kurset er basert på standard NS-3960:2019. Sertifiseringen bygger på FG-750:2, FG-760:2 og NS 3960:2019 vedlegg B.
Vi tilbyr kurs i FG-750 Talevarsling online. Opplæring tar utgangspunkt i krav gitt i NS 3961:2016, TEK 17, Forskrift om brannforebygging og ivaretar kompetansekravene til personell gitt i FG-750:2 kapittel 6.3.
Kiwa tilbyr nå sertifikatrettet opplæring innen automatiske slokkesystmer (sprinker) i henhold til nye FG-krav (FG-900) online.
Plan- og bygningsloven, Brann- og eksplosjonsvernloven med tilhørende forskrifter og veiledninger krever at slokketeknisk personell skal ha dokumentert kompetanse som grunnlag for å kunne utføre arbeidet fagmessig og betryggende.
Kiwa tilbyr Resertifisering innen sprinkleranlegg (FG-900). Re-eksaminering for de som har personellsertifisering i henhold til FG-900 utførelse, prosjektering, kontroll og vedlikehold.
Vi tilbyr resertifisering innen FG-750 online. Kurset består av informasjon om relevante lover og forskrifter, veiledninger og normer, samt brannfysikk og informasjon om hva som er nytt i relevant standard, NS 3960:2019.
Vi tilbyr resertifisering innen sprinkleranlegg FG-900 online. Kurset er for personell som har personellsertifisering fra FG som utløper / har utløpt. For resertifisering må det avlegges resertifiseringseksamen type A eller type B.
Ta vårt e-læringskurs i varme arbeider for å bli sertifisert til arbeid hvor det benyttes åpen ild, oppvarming eller utstyr som lager gnister. Nettkurset tar mellom fire og seks timer og avsluttes med en eksamen. Du får beskjed umiddelbart om du har bestått kurset.
Vi tilbyr nettkurs som brannsikringsmontør passiv brannsikring - grunnkurs. Veien til dokumentert kompetanse. Brannfaglig fellesorganisasjon tilbyr montører innen passiv brannsikring faglig kompetanseheving ved å legge til rette for en personellsertifisering i faget.
Vi tilbyr nettkurs som brannsikringsmontør passiv brannsikring - spesialisering. Veien til dokumentert kompetanse. Brannfaglig fellesorganisasjon tilbyr montører innen passiv brannsikring faglig kompetanseheving ved å legge til rette for en personellsertifisering i faget.
Vi tilbyr Brannvern Grunnkurs – Teoretisk del som nettkurs. Gi tilstrekkelige kunnskaper og ferdigheter i å forebygge og bekjempe brann.
Vi tilbyr «brannvernleder» – Teoretisk del som nettkurs. Etter gjennomført brannforebyggende kurs skal deltakerne ha tilegnet seg kunnskaper og ferdigheter slik at de utføre oppgaven som brannvernansvarlig på en tilfredsstillende måte.
Vi tilbyr grunnleggende innføring i arbeidet som BES-vakt.Gir kursdeltaker en god opplæring i rollen som BES-Vakt.Kursdeltaker skal erverve kunnskap om hvordan man på best mulig måte skal ivareta brannvern, entring og sikkerhet ved arbeid i trange rom.
Vi tilbyr Opplæring i brann og eksplosjonsvern i industrien. Gi kursdeltaker kunnskaper og ferdigheter slik at de aktivt kan delta i forebyggende arbeid på egen arbeidsplass og ivareta nødvendige beredskapsoppgaver ved brann og ulykke.
Vi tilbyr Opplæring i grunnleggende brannetterforskning . Kurset tar sikte på å tilføre deltakerne kunnskap innen brannetterforskning slik at kursdeltakerne kan skille mellom normale branner og påsatte branner.
Årlig oppstår mange branner på grunn av uforsiktighet og slurv ved utførelse av varme arbeider. De som utfører varme arbeider må ha innsikt i hvilken brannrisiko varme arbeider innebærer, og utføre arbeidet på en slik måte at brann ikke oppstår. Sertifikatet er gyldig i 5 år.