Vi tilbyr nettkurs i bedriftsrådgivning - hvordan komme i gang. I dette kurset lærer du om de ulike rollene du kan ha som rådgiver, og hvordan du kan påvirke eiere og ledere av en virksomhet til å tenke langsiktig, målrettet og å lykkes med faktisk å nå disse målene.
Vi tilbyr kurs i bistand til småbedrifter i vekst som nettkurs. Kurset gir en innføring i de utfordringer bedrifter står ovenfor når de vokser, og på hvilke områder du som regnskapsfører kan gi verdifull bistand.
Vi tilbyr kurs om etablering av rutiner internt og mot kunde som nettkurs. Kursets formål er å gi medarbeider og / eller nyansatt en innføring i rutinebygging på ulike typer oppdrag.
Vi tilbyr kurs i forstå ditt regnskap - grunnlaget for god økonomi som nettkurs. Kurset er laget for deg som ønsker en grunnleggende innføring i regnskapets verden. Kurset er laget på en slik måte at begrepene i regnskapet forklares på en best mulig pedagogisk måte.
Innføring i bærekraftsrapportering etter nordic sustainability reporting standard (nsrs) - nettkurs. Regnskap Norge har initiert og ledet arbeidet med å utvikle en rapporteringsstandard for bærekraft for små og mellomstore virksomheter.
Vi tilbyr innføring i god regnskapsførerskikk som nettkurs. Kursets formål er å gi en kort innføring i det rettslige regelverket GRFS. Regelverket gjelder alle «som i næring fører regnskap for andre» og dermed alle regnskapsførervirksomheter.
Vi tilbyr kurs om konsernregnskap som nettkurs. Kurset gir inngående kunnskap om reglene for utarbeidelse av konsernregnskap og viser teknikkene for gjennomføring ved hjelp av regneark.
Når trenger du mellombalanse og hvordan skal den utarbeides. Hvilke formelle krav gjelder. Når og hvordan sender du den inn til Regnskapsregisteret.
Vi tilbyr kurs i ny revisorlov - betydningen for bruker av revisors tjenester. Dette kurset gir regnskapsfører og andre brukere av revisors tjenester en innsikt i hovedendringer i ny revisorlov, samt hvilken betydning dette har for brukerne av revisors tjenester.
Regnskapsloven utgjør fundamentet for det offentlige årsregnskapet som skal sendes inn til Regnskapsregisteret, og skal gi omverdenen økonomisk informasjon om foretaket. Når det skjer endringer i regnskapsloven må derfor både kunnskap og programvare oppdateres, slik at de nye kravene kan oppfylles.
Regnskapsloven og regnskapsstandardene inneholder prinsippene for korrekt regnskapspresentasjon og inneholder også detaljreguleringer på flere områder. Innenfor disse rammebetingelsene må regnskapsprodusentene foreta sine vurderinger. På flere områder åpnes det for valgmuligheter og skjønn.
Kurset har en praktisk vinkling på utfylling av reiseregning. I tillegg tar det for seg hvorfor man skal bruke reiseregning.
Har du god nok kontroll på avstemming av balansepostene? Få tips til hva som er god internkontroll og dokumentasjon, slik at du får et riktig regnskap.
I dette kurset ser vi på lovkravene til dokumentasjon og avstemming av balansen, og gir eksempler på hvordan dette kan gjøres i praksis.
Feil i midlertidige forskjeller ved fusjon, tilvirkningskontrakter eller leasing kan ha store skattemessige konsekvenser. Dette kurset gir deg løsningene.
Hva betyr det å verdsette aksjer etter egenkapitalmetoden? I dette kurset ser vi på praktiske case som forklarer metoden og hva den betyr for regnskapet.
Dette kurset lærer deg hvordan du kan optimalisere ditt arbeid ved bruk av Excel. Kurset passer svært godt for økonomer og andre som jobber med økonomioppgaver.
Driver selskapet med salg av handelsvarer eller produksjonsvarer? Dette kurset gir deg kunnskap om regnskapsprinsipper og skatteregler, slik at du får kontroll på verdsettelsen av varelageret.
Vet du hva KOSTRA-rapportering og bevilgningsregnskap er? Om ikke er dette kurset perfekt for deg.
Dette KOSTRA-kurset passer svært godt for deg som jobber med kontering av balanseposter i kommunen.
Få oversikt over bokføringsprinsippene. Det hjelper deg til å forstå regelverket og hva du bør tenke over for å få gode system og rutiner.
avstemming. Kurset gir en grundig innføring i krav til bilag, kontoplanen, de mest brukte mva.kodene og gode rutiner for avstemming og dokumentasjon av balansen.
Dette kurset gir en dypere og grundigere innsikt i hvordan man jobber og går frem i utarbeidelse av kommunale regnskap.
Dette kurset gir deg grunnleggende kunnskap og innsikt i hvordan man jobber med og utarbeider kommunale regnskap.
I dette kurset lærer du om formålet med et regnskap, oppbyggingen og sammenhengen mellom resultat og balanse.
Skal du utarbeide eller ønsker å forstå et konsernregnskap, er dette kurset for deg. Vi viser det gjennom et praktisk case.
I dette kurset går vi mer i dybden på problemstillinger som er aktuelle for mange ved utarbeidelse av konsernregnskap.
Oppbevaring av regnskapsmateriale krever litt mer enn god plass i hylla. Dette kurset gir deg kjennskap til alle kravene på en oversiktlig måte.
I dette kurset gjennomgår vi bokføringsreglenes krav til dokumentasjon av arbeidede timer i ulike bransjer.
Dette kurset går i dybden på hvordan du kan bruke pivottabeller. Kurset passer godt for deg som jobber med store datamengder og har det grunnleggende på plass innen Excel.
Dette kurset gir deg god kunnskap om skillet mellom drift og investering i kommuneregnskapet og ser nærmere på KRS 1.
Dette kurset tar for seg føringer i lov og forskrift samt KRS 4 sine avgrensninger mellom drift og investering.
Dette kurset tar for seg KRS 2 sine avgrensninger for hva som inngår i anskaffelseskost og opptakskost for balanseposter.
Dette kurset handler om hvilket økonomisk ansvar styrets medlemmer kan bli dømt til å betale for feil de gjør i utøvelsen av styrevervet.
I dette kurset lærer du om styrets ansvar for å følge med på økonomien i selskapet, og hvilke grep som bør tas om egenkapitalen blir lavere enn forsvarlig.
Styrets rolle i et aksjeselskap er fastsatt i aksjeloven, og dette kurset gir deg en god innføring i hva det innebærer.
Dette kurset gir deg en overordnet og effektiv innføring i temaet verdsettelse av virksomhet, med særlig vekt på diskontert kontantstrøm.
I dette digitale 2 timers kurset gis deltakerne en grunnleggende forståelse av budsjett- og prognoseprosesser og hvordan de brukes som verktøy for økonomistyring.
Dette digitale 2 timers kurset er utformet for å gi en leder av en bedrift en rask og praktisk innføring i likviditet og hvordan man kan håndtere likviditetsutfordringer. Det er fokusert på grunnleggende konsepter og praktiske verktøy som kan tas i bruk umiddelbart.
I kurset Styre og økonomi er det spesielt fokusert på å kunne lese, tolke og forstå regnskapsdokumenter. Kurset vil utruste deltakerne med den nødvendige kunnskapen og ferdighetene som kreves for å kunne analysere økonomiske rapporter og ta velinformerte beslutninger basert på disse rapportene.
Gjennom denne komprimerte versjonen av kurset Økonomi for ikke-økonomer får du nødvendig innsikt i grunnleggende bedriftsøkonomiske teorier, metoder og modeller slik at du får forståelse for de viktigste bedriftsøkonomiske begreper og sammenhenger.
Vi tilbyr utdanning som sertifisert bedriftsøkonom som onlinekurs. Utdanningen til Sertifisert Bedriftsøkonom vil gi deg et helhetssyn innen bedriftsøkonomi. En bred utdanning innen økonomi, markedsføring, salg, juss og entreprenørskap. Utdanningen omfatter 10 moduler som nedenfor.
Vi tilbyr nettbasert kurs om økonomi (ledere). Økonomistyring er en lederoppgave. En leder må kunne utføre budsjettering, regnskap og kalkulasjon. Dette emnet i økonomi gir en grunnleggende innføring i økonomisk planlegging og styring.
Vi tilbyr webinar om belønningsmodeller, opsjoner og aksjeprogram for ansatte. Ulike belønningsmodeller har vært benyttet gjennom århundrer i jobbsammenheng på de aller fleste ledernivåer i forretningslivet.
Trenger flere enn 5 – 7 personer i din bedrift det samme kurset? Da lønner det seg å gjennomføre et bedriftsinternt kurs.
Økonomi for ikke økonomer. Kurs i økonomiforståelse, når du trenger å lære mer om bedriftsøkonomi og forstå økonomiske sammenhenger.
Ønsker du å lære mer om årsregnskap og skatteberegning? I løpet av en dag lærer du å lage et komplett årsregnskap.
Et årsstudium i økonomi og administrasjon passer for deg som vil ha en grunnleggende innføring i økonomi. Studiet gir innsikt i områder som organisasjon og ledelse, forretningsjus, markedsføring og bedriftsøkonomi.