Økt selvledelse gir mulighet til prestasjon og mestring.



Kursarrangør: Bwell Norge AS
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Foredrag
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs Selvledelse. Bedre selvledelse gir mulighet til bedre prestasjon og mestring. Økt selvledelse gir mulighet til prestasjon og mestring.

Innhold:
Økt selvledelse gir mulighet til prestasjon og mestring.


Effekten av økt grad av selvledelse er evne til å prioritere og få til det man ønsker – det motsatte av å gå på autopilot i en mer eller mindre bevisstløs hverdag. God selvledelse kan bidra til økt indre motivasjon, som igjen er nøkkelen til gode valg over tid.

Mentaltrening er en metode for å mestre og prestere på topp også i en hektisk arbeidshverdag. Hjernen er trenbar og må ses på som en muskel.

Foredragsholder:
Ingun Mjaaland er gründer av Mindfultrening. Hun har sin faglige bakgrunn fra Norges Idrettshøgskole med fordypning i fysisk aktivitet og helse. Det hun er ekstra nysgjerrig på, er samspillet mellom de mentale og fysiske prosessene. Hun har erfaring med ulike stressmestring- og prestasjonstiltak i bedrifter og for enkeltpersoner, med mental trening og mindfulness som metoder.

Carina Carl er psykolog (cand.psychol.) med spesialitet i arbeidspsykologi. Hun tilbyr gjennom sitt selvstendige foretak Carina Carl AS ledertrening, individuell terapi, kurs og foredrag for privatpersoner og næringslivet. I tillegg har hun lang erfaring med å undervise gruppetimer i kondisjonstrening, yoga og mindfulness.

Carina brenner for å gjøre psykologi tilgjengelig for folk flest og for arbeidslivet. Hun er spesielt engasjert i lettere psykiske lidelser og har flere års erfaring med å utvikle kurs og foredrag for bedrifter og privatpersoner.