Yogalærerutdannelse med Annette Dyvi



Kursarrangør: ad yoga studio
Sted: Oslo, Majorstua
Oslo
Kursadresse: Professor Dahls gate 24d, 0260 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid:
Fredag kl 17.00 - 21.00
Lørdag kl 08:30 - 18:00
Søndag kl 08:30 - 18:00
Varighet: 9 helger / 11 måneder
Pris: 35.000

Vi tilbyr yogalærerutdannelse med Annette Dyvi. Lengter du etter å bidra til å skape en bedre verden? Alle mestre sier: begynn med deg selv. Her er din begynnelse. Kom, la meg følge deg ad yoga, på din vei til yoga.

Innhold:
La yoga vise hvordan du kan utfolde hele deg og leve i tråd med det innerste og beste i deg.

Min yogalærerutdannelse, Yoga: livet i praksis, er en grunnutdannelse på 200 timer som gir et diplom som yogalærer. Den varer fra 12. januar - 1. desember 2024 og består av 9 helgesamlinger og en retreat over 4 dager.

Dette er en reise i asanapraksis, basert på Hatha Yoga, hvor du utvider din egen fysiske og personlige praksis og kapasitet. Hvordan du møter kroppen og hjertet ditt gjennom yogastillingene er essensielt og ledende i denne prosessen. Du får kunnskap i anatomi og lærer å følge og respektere det som er grunnleggende og viktig for deg. Dette kommer særlig frem i hvordan du praktiserer stillingene på matten.

Du studerer filosofi som inviterer inn nye ideer og synspunkter. Hovedfilosofien vi følger er tantra, i Kashmir Shaivism tradisjonen. Du vil lære filosofihistorie og forstå mer om hvordan yogafilosofien har utviklet seg og hvordan den påvirker vår tolking og forståelse av livet. Filosofien vil også hjelpe deg til å bli bevisst dine grenser, se hva som er mulig og bevege deg mot et nytt ståsted.

Utdannelsen vil lære deg å verdsette din natur, følge den og utvikle hele deg. Gjennom å studere deg selv og dine muligheter nærmere, får du et større perspektiv på ditt personlige potensial og får motivasjon til å gjøre viktige endringer og vokse. Som en del av utdannelsen vil du definere et spesifikt område i deg selv som du er interessert i å utvikle og du vil få støtte og veiledning til å utforske dette nærmere underveis.

Yoga: livet i praksis gir deg verdifull kunnskap, viktige verktøy og rom for egen utvikling. Ut fra egen forståelse og erfaring, lærer du å bygge praksis og klasser, assistere og veilede andre og skape et solid rammeverk for hvordan yoga kan formidles. Du lærer å etablere praktiske systemer som hjelper andre å våkne og vokse. Målet med utdannelsen er at du lar yoga vise vei til ditt hjerte, slik at du blir en autentisk, stødig og inspirerende lærer og tiltrekker deg elever som har glede av å lære fra deg.

Denne unike sammensetningen av lærere, deltakere, utdannelsens struktur, øvelsene og ditt engasjement, gir betingelsene for at du opplever gjennombruddet du har sett for deg og lengter etter.

Utdannelsen er nå i gang. Det er to ledige plasser. Er du en av de heldige som blir med oss videre? Du kan melde deg på og bli med frem til neste samling, 1. mars 2024. Varmt velkommen!

Kursholdere:
Vi er en herlig gjeng med lærere som du vil bli kjent med og som vil bli kjent med deg. Vi gleder oss alle til å ta fatt på denne utdannelsen og dele fra våre respektive felt som vi brenner for i våre liv og praksis.

Hovedlærer: Annette Dyvi:
Å nå inn til essensen av livet og meg selv og oppleve og forstå mer av dette, er drivkraften i alt jeg gjør.

I 1990 fullførte jeg høyskolestudier i improvisasjonsdans i Amsterdam. Jeg virket lenge som skapende dansekunstner i egne og
andres produksjoner, underviste dans og var med å regissere og produsere forestillinger i Norge og Norden.

I 1995 fant jeg min yogiske vei og mester. Jeg lærte noe uvurderlig som er nøkkelen til all yogapraksis: Det vi søker, finnes allerede inni oss. I 2007 åpnet jeg mitt eget yogastudio,

Helgesamlinger 2024:
|12.-14. januar | 1.-3. mars | 12.-14. april | 24.-26. mai | 14.-16. juni | 20.-22. september | 11.-13. oktober |1.-3. november | 29. november-1. desember

Retreat: 19. - 23. august.
Tidspunkt: mandag kl 17.00 - 21.00, tirsdag-torsdag kl 07.30 - 21.00, fredag kl 07.30 - 13.00. Sted: Fornebu hovedgård, Fornebuveien 20, 1366 Lysaker.

Pris og betingelser:
Hele utdannelsen koster kr 35.000 og inkluderer 5 dagers retreat med måltider.

Du betaler kr 5.000 ved bekreftet plass og restbeløpet betales enten i
sin helhet innen 12. januar eller i tre rater, 2. januar, 1. juni og 1. september 2024.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker yogalærerutdannelse