Matkurs - Litt å lage, litt å spise



Kursarrangør: Kulinarisk Akademi
Sted: Kulinarisk Akademi avdeling Sagene
          Oslo, Sagene
Kursadresse: Maridalsveien 87 bygg 7, 0461 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper

Passer godt for kundearrangement og som en enklere teambuildingaktivitet.

Her vil dere selv være med å tilberede måltidets første rett. Dere deles inn i grupper, og gjennom hele kurset veiledes dere av våre kyndige kokker.
Etter endt kokkelering kan dere sette dere til dekket bord for å nyte den selvlagede forretten, deretter resterende av måltidet, tilberedt av våre kokker og servert av servitører.

Kjøkkenseanse: ca 1 time, deretter bespisning

Velg mellom:
Kokkekurs, 4-retters middag og eget lokale.
Kokkekurs, 5-retters middag og eget lokale.

Passer til:
Kundearrangement
Firmaarrangement
Jubileum og markeringer
Vennegjengen
Julebord/sommerfest
Kick-off

Greit å vite:
Minimum antall: 8 personer og oppover
To avdelinger: Sagene & Mathallen
Varighet på kjøkkenet fra 1 til 3 timer
Bespisning eller arrangement har en varighet fra 2 til 5 timer
Antall grupper på kjøkkene, samt størrelse på grupper vil variere etter antall deltagere
Menyen varierer etter sesong og våre kokker bruker alltid de beste råvarene
Med mindre annet er spesifisert kommer drikke i tillegg