Kurs i konflikthåndtering - Bed. internt / Større gr. - Digitalt



Kursarrangør: Inklude
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Lær å håndtere konflikter effektivt med vårt kurs i konflikthåndtering. Få praktiske verktøy for å identifisere, forstå og løse konflikter på arbeidsplassen eller i personlige relasjoner, og styrk kommunikasjon, samarbeid og empati.

Innhold
Dette kurset i konflikthåndtering gir deg innsikt i hvordan konflikter oppstår, utvikler seg, og kan løses på en konstruktiv måte. Du vil lære om ulike typer konflikter, som personlige og arbeidsplasskonflikter, og hvordan faktorer som misforståelser, verdiforskjeller og ressurstvang kan trigge dem. Gjennom teorier som Thomas-Kilmanns modell, vil du få verktøy for å tilpasse din håndteringsstil til situasjonen.

Kurset tar også for seg kommunikasjonens rolle, med fokus på aktiv lytting og håndtering av vanskelige samtaler. Emner som mekling, forhandling, emosjonell intelligens og forebygging av konflikter dekkes, sammen med kulturelle faktorer som kan påvirke konflikter. Gjennom praktiske øvelser og rollespill vil du kunne bruke disse ferdighetene i realistiske scenarier.

Målgruppe:
Kurset kan tilpasses deres nivå og målgruppe, samt holdes både fysisk og digitalt.

Kursekspert:
John Brenne er en dreven foredragsholder som brenner for å lede med hjertet. Han har jobbet som personalleder og HR-leder og har videreutdanning innenfor ledelse og konflikthåndtering.

I 2024 startet han Inklude, som tilbyr bedrifter kompetansebygging, men jobber også med å lage programmer for bedrifter innen inkludering og sosial bærekraft.

Språk:
• Kurset holdes på norsk