Foredrag/Workshop om hvordan skape god kultur redusere sykefravær



Kursarrangør: Zhine AS
Sted: Hele landet, Ta kontakt for avtale
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Foredrag
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Fra 800 pr deltaker

Vi tilbyr foredrag/workshop til offentlige og private virksomheter om hvordan redusere sykefravær grunnet utbrenthet, angst og depresjon. Glede på arbeidsplassen øker trivsel og innsatsvilje. Workshop og foredrag: hvordan best ivareta sin mentale helse, utvikle integritet og positiv vi-kultur.

Innhold:
1 av 3 unge mellom 18-39 har tatt ut sykefravær på grunn av stress, angst eller depresjon. Flertallet tør ikke opplyse om dette til arbeidsgiver. I stedet oppgir de en annen årsak til sykefraværet. (Kilde: Kompetansehuset Deloitte)

Personlig coaching for ledere og/eller ansatte.
Workshop eller foredrag 2 til 4 timer. Evt. lengre varighet for grundig gjennomgang (workshop).

Mål: Økonomisk og menneskelig vekst, godt arbeidsmiljø og ned med syketallene.

Hvordan en bærekraftig bedriftskultur preget av glede og psykologisk trygghet kan gjøre en forskjell

Fordelene ved glade og engasjerte medarbeidere:
• 59% mindre sannsynlighet for turnover
• 37% mindre sannsynlighet for fravær
• 48% mindre sannsynlighet for uhell
• 40% mindre sannsynlighet for burnout
• 21% økning i produktivitet
• 37% høyere salgsrate
• 45% mer resiliens og til endringer
• 300% økning i innovasjon

Kilde: Gallup

Enhver bedrifts vekst starter med veksten i de ansatte. En organisasjon, liten eller stor, er et bedre sted å arbeide ved når det finnes en klar og entydig kultur. ZHINE viser deg veien til hvordan dette gjøres, ved å benytte velprøvde metoder som har løftet tallene på bunnlinjen til tusenvis av bedrifter.

Dette skaper bedre arbeidsmiljø, færre friksjoner og mer moro på jobben. Når man trives og har det bra, retter man energien til kreativitet og arbeidsoppgaver.

Vi bidrar med innsikt, rammeverk og retningslinjer for å bygge gode kulturer, med fokus på bedriftens sjel og identitet. I tillegg handler det om å utvikle mennesker så de kan virke på sitt beste. Mennesker i vekst arbeider bedre sammen og skaper resultater. Du lærer å skape og vedlikeholde den gode energien og drivkraften, med dedikerte og målrettede medarbeidere som kjenner tilhørighet til arbeidsplassen.

Suksess skapes innenfra. Lær å realisere skaperkraft, innovasjon og initiativ i ledere og medarbeidere. Å tilrettelegge for utviklingen av økt livskvalitet, god mental helse og resiliens, samtidig som man samler ansatte om felles visjon, verdier og mål, så ligger forholdene til rette for at bedriften beveger seg i ønsket retning innenfor ønsket tidshorisont.
Med økende trivsel, minker sykefraværet og produktiviteten øker.
Individuell og økonomisk vekst.

Still deg selv spørsmålet:
What's in it for me?
What's in it for all?

Ta steget og utvikle bedriften til en vibrerende organisasjon med en kultur preget av glede, vitalitet og vekst. Det er alt å vinne på å igangsette arbeidet med å skape den beste kulturen og tilfredse medarbeidere, basert på kunnskap forankret i nyere forskning og velprøvde metoder og prinsipper som skaper vekst, i enkeltmenneskene, og derved i bedriften. Sett en fot i det nye. Bli med på reisen. Du blir klar underveis.

• Du kan booke en introduksjons-workshop der du får oversikt over viktige prinsipper og der vi skreddersyr et løp som passer din bedrift.
• Videre kan du booke ulike moduler der vi arbeider direkte med kulturen i bedriften.

Skriv noen ord i skjemaet under. Vi kan sette opp et lunsjmøte der vi snakker om innhold og fremgangsmåter, og du får bedre oversikt over hva ZHINE kan tilby deg og dine medarbeidere.

Happiness is the meaning and the purpose of life, the whole aim and end of human existence.
Aristoteles