Målsettingen med opplæringen er at den som gis opplæring tilegner seg tilstrekkelig kunnskaper om sikker bruk av fallsikringsutstyr, travers- og søylesving-kraner, håndtaljer, luft- og el-taljer og transportable vinsjer, slik at ulykker ved bruk under riggeroperasjoner unngås.
Vi tilbyr kurs i fjellsikring. Det er vår ambisjon at du skal reise fra kurset med en god forståelse av det du har lært. Vi legger vekt på et helhetlig program der du får lære om regelverk, utstyr, fallteori og ikke minst redning i tillegg til de praktiske metodene.
Vi tilbyr grunnleggende kurs i fallsikring. Kurset er praktisk rettet som presenterer grunnleggende metoder og utstyr. Kurset gir deltagerne bedre forutsetninger til å arbeide sikkert i høyden.
Vi tilbyr grunnleggende fallsikring og redning NS 9610. Grunnleggende fallsikring og redning er kurset for deg som ønsker en generell innføring i faget fallsikring. Det er et velegnet kurs for deg som skal bruke enkle metoder for forflytning i høyden.
Kurset er i henhold til opplæringsplanen til NS 9610 Fallsikring og inneholder alle læringsemner og metoder beskrevet i standarden. Instruktørkurset har et helhetlig program, med en god blanding av teori og praksis innenfor de ulike emnene.
Vi tilbyr mastekurs fallsikring. Dette kurset tar sikte på å gi deltakeren en god forståelse for kriteriene som skal ligge til grunn for valg av egnet fallsikringsutstyr til bruk i master og antenner.
Vi tilbyr kurs i sakkyndig fallsikring. Det er en overordnet målsetting å forebygge fallulykker ved å skape positive holdninger til bruk av PVU gjennom sakkyndig personell som har kompetanse og innsikt i valg og bruk av denne typen utstyr.
Det stilles strenge krav fra norske myndigheter til evakuering av skiheiser. I løpet av to timer skal heisene være tømt for gjester, uansett vær og forhold. Å drive redning i høyden fra skiheiser undre krevende forhold setter store krav til kompetanse, utstyr og rutiner.
Vi tilbyr stolpekurs. Vi legger vekt på et helhetlig program der regelverk, relevant utstyr, fallteori, sikkerhetsfilosofi og ikke minst redning er sentrale temaer, i tillegg til de praktiske metodene.
Vi tilbyr Takkurs fallsikring NS 9610. Kurset er iht. opplæringsplanen i Ns 9610 Fallsikring og inneholder både den aktuelle fallsikringsopplæringen og bruk av relevant redningsutstyr og metoder.
Vi tilbyr kurs i Taubasert Fallredning repetisjon. Kurset gir kompetanse til å utføre definerte rednings- og evakueringsoppdrag ved bruk av taubaserte teknikker:
Vi tilbyr fallredningskurs. Opplæringen i bruk av redningsutstyr git i.h.t NS9610:20 del 12 og NOG113.
Vi tilbyr repetisjonskurs i fallredning. Opplæringen i bruk av redningsutstyr git i.h.t NS9610:20 del 12 og NOG113.
Vi tilbyr grunnleggende kurs i fallsikring. Opplæringen er gitt i samsvar med krav i Forskrift om utførelse av arbeid §10-1, 2, 4.
Vi tilbyr fallsikringskurs kundetilpasset entring.
Vi tilby i taumoped
Vi tilbyr kurs i tilkomstteknikk på alle nivå i.h.t NS9600. Tilkomstteknikk er taubasert metode for adkomst, sikring og arbeidsutførelse i høyden. Metoden er utviklet for bruk innen olje- og gassindustrien.
Vi tilbyr kurs i tilkomstteknikk på nivå 2, modell 2. Tilkomstteknikk er taubasert metode for adkomst, sikring og arbeidsutførelse i høyden. Metoden er utviklet for bruk innen olje- og gassindustrien.
Vi tilbyr resertifisering i tilkomstteknikk på alle nivå i.h.t NS9600. Tilkomstteknikk er taubasert metode for adkomst, sikring og arbeidsutførelse i høyden. Metoden er utviklet for bruk innen olje- og gassindustrien.
Etter å ha fullført fallsikringskursets teoridel må deltakeren ha praktisk opplæring på aktuelt fallsikringsutstyr. Den praktiske opplæringen skal gjøre kursdeltakeren i stand til å utøve sine arbeidsoppgaver trygt.
Vi tilbyr fallsikringskurs. Kurset gir en teoretisk og praktisk innføring i fallsikring, og har som mål å gjøre deg kjent med potensielle farer ved arbeid i høyden, og hvordan unngå disse.
Vi tilbyr kurs om modul P-2.4 enkle løfteinnretninger og modul P-4.4 riggerkurs. Målsettingen med kurset er å gi deltakerne kunnskapene til å operere relevant utstyr på en sikker måte.
We provide basic fall protection course in english. Fall protection courses provide participants with increased knowledge about fall protection equipment and raising awareness of safety measures, in order to avoid personal injuries and accidents in the workplace.
Vi tilbyr kurs om grunnleggende fallsikring. Formålet med opplæringen er å lære deltakerne hvordan de kan identifisere farer og risikoer knyttet til arbeid på høyder, og hvordan de kan bruke riktig fallsikringsutstyr for å beskytte seg selv og andre mot fallulykker.
Vi tilbyr kurs i fallsikring og arbeid i høyden med praksis. Kurset gir deltakeren grunnleggende opplæring i bruk av fallsikringsutstyr. Fallulykker er i dag den nest største årsaken til arbeidsulykker med dødelig utgang.
Vi tilbyr stillaskurs 2 - 5 meter inkl. fallsikring, teori. I 2015 fastsatte Arbeids- og sosialdepartementet nye regler i forskrift om utførelse av arbeid. Reglene har særlig stor betydning for alle som monterer og jobber i stillas.
Vi tilbyr stillaskurs fra 5 - 9 meter inkl. fallsikring, teori. Fra 1.1.2016 endres forskriften for bygging av stillaser. Krav til opplæring ved montering, demontering, endring og kontroll av stillas med øverste stillasgulv inntil 9 meter.
Vi tilbyr kurs om enkle løfteinnretninger - modul P2.4. Målsetningen er at etter kurset skal eleven ha tilegnet seg tilstrekkelig kunnskap om riktig bruk av enkle løfteinnretninger, taljer, vinsjer og enkle kraner.
Vi tilbyr kurs om enkle løfteinnretninger - modul P2.4 på engelsk. Målsetningen er at etter kurset skal eleven ha tilegnet seg tilstrekkelig kunnskap om riktig bruk av enkle løfteinnretninger, taljer, vinsjer og enkle kraner.
Vi tilbyr grunnkurs i fallsikring. Opplæringen legger i hovedsak vekt på riktig og sikker bruk av fallsikringsutstyr og praktisk bruk av redningsutstyr. Gjøre seg kjent med vedlikeholdsrutiner og produsentens bruksanvisning slik at fallsikrings- og redningsutstyr brukes på en riktig og sikker måte.
Vi tilbyr grunnkurs i fallsikring på engelsk. Opplæringen legger i hovedsak vekt på riktig og sikker bruk av fallsikringsutstyr og praktisk bruk av redningsutstyr. Gjøre seg kjent med vedlikeholdsrutiner og produsentens bruksanvisning slik at fallsikrings- og redningsutstyr brukes riktig.
Vi tilbyr repetisjonskurs i fallsikring. PTIL KRAV: Vedlikehold av kompetanse. Minimum 5 årlig intervaller. BIKS anbefaler å ta grunnkurs etter godkjent opplæringsplan NS 9610 etter PTIL`s krav.