Skiheisevakuering



Kursarrangør: AAK Safety AS
Sted: Hordaland, Bergen
Hordaland
Kursadresse: Gravdalsveien 245, 5165 Laksevåg (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 08:30 - 16:00
Varighet: 3 dager

Det stilles strenge krav fra norske myndigheter til evakuering av skiheiser. I løpet av to timer skal heisene være tømt for gjester, uansett vær og forhold. Å drive redning i høyden fra skiheiser undre krevende forhold setter store krav til kompetanse, utstyr og rutiner.

Kursinnhold:
AAK Safety har mange års erfaring i å levere utstyr, utvikle metoder og utdanne personell til å ivareta beredskapen hos operatører av skiheiser. Vår filosofi er å levere så enkle løsninger som mulig uten å gå kompromiss med egensikkerheten til redningsmannskapene. Det er allikevel slik at sikkerhetsevakuering er svært krevende og krever mye av personellet.

Våre kurs har en varighet på minimum tre dager og dekker alle aspekter i redningsarbeidet. Det omfatter også ulike metodiske varianter, slik at deltakerne i etterkant kan velge metodikk og utstyr ut fra deres skianletgg sine forutsetninger.

Etter endt kurs skal deltakerne være i stand til å gjennomføre og / eller lede redningsarbeid i skiheiser, samt planlegge og arrangere treninger / øvelser.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale dersom dette er av interesse!


Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs i skiheisevakuering