Drop-in -Taichi og Qi gong - Yin Yoga-Mindful yoga -RBFysio-Gran



Sted: Røykenvik Nesgutua
          Oppland, Gran
Kursadresse: Storgata 28, 2750 Gran (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Taichi og Qi gong kl 07.30-08.45
Varighet: 1 gang
Pris: 200

For deg som liker og starte dagen med bevegelse ! Morgenfugler ! En fin anledning å prøve om dette er noe for deg ! Jeg tilbyr Tai chi og Qi gong og Yin Yoga-Mindful yoga hos RB fysio på Gran 1,5 timer

Kursinnhold:
Drop-in i Taichi og Qi gong og Terapeutisk Yin yoga på RBfysio og fysikalsk instututt.
Jeg setter opp drop-in slik at du kjenne på om dette er noe for deg.

Kom å bli med !

Hva trenger du av kursmateriell ?
Gode innesko for Taichi og Qigong men kan selvsagt gjøres i sokkelesten om du vil .

Kursholder:
Wenche Sellevåg er utdannet terapeutisk Yin & Yang Yoga lærer, Mindfulness instruktør, Puste coach/trener, Tai chi og Qi gong instruktør og Aromaterapi massør. I tillegg sertifisert samtalepartner, ICF/CTI Co-active Coach. Hun er genuint interessert i menneske og har også mer enn 30 års erfaring innenfor personal arbeid og arbeidsmiljø.
Trening og bevegelse har vært en viktig del av livet i alle år. Svømming, Yoga, Pilates, Mindfulness, pusteteknikker, meditasjon for å nevne noe.
Hennes målgruppe er de som har lyst å finne en streching øvelser etter harde intensive treningsformer,sliter spesielt med stressrelaterte plager, sliter med spenninger, fibromyalgi, fatigue, utmattelse, overstimulans i kropp og sinn, tankespinneri, psykisk helse og søvnproblemer. De som ønsker å få et mer balansert liv.
Altså ALLE. Alle idrettsutøvere som trener mer intensivt vil også ha godt av denne type trening for å restituere seg bedre og bygge opp styrke slik at skader lettere kan unngås.
Forebygging.

Kursmateriell:
Diverse Yogautstyr av det du vil trenge fins hos RB fysio. Det eneste du trenger er behagelige klær som ikke strammer. Ditt eget pledd , Kanskje du har egen yogamatte for hygienens skyld, men du trenger ikke. Det fins treningsmatter også der.
Og selvsagt et åpent sinn og vilje til å slappe av og senke "garden" !
Velkommen !