HMS opplæring og kurs innen arbeidsmiljø har etterhvert blitt et omfattende felt. I denne kategorien finner HMS-kurs for alle typer arbeidsmiljøer. I tillegg er det generelle kurs om arbeidsmiljøloven, risikovurdering, tillitsvalgtopplæring, verneombud, sikkerhetsstyring og sikkerhetsledelse. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner det du er på jakt etter.
Vi tilbyr HMS grunnkurs (pliktig for VO og AMU). Kurset gir kunnskap om grunnprinsippene i det systematiske helse, miljø og sikkerhetsarbeidet. Kurset er i samarbeid med utvikling.org.
I Sikkerhetsforskriften stilles det krav til bedrifter om at det må gjennomføres nødvendig opplæring innen FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg) for personer som skal jobbe med både lav- og høyspenningsanlegg.
Hvordan lykkes med AMU-arbeidet for å sikre at AMU blir en nyttig møteplass i din bedrift? Hos oss kan du delta på en onlinesamling over en halv dag. Her får du grunnleggende innføring i AMU sin rolle og oppgaver, samt kravene i arbeidsmiljøregelverket.
Vi tilbyr kurs i avviksbehandling og rotårsaksanalyser. Alle organisasjoner opplever at det oppstår et misforhold mellom det vi har levert og det som var forventet, - et avvik.
Vi tilbyr kurs om belysning og ergonomi (V150). Du lærer hvordan du kan bidra til å etablere et optimalt ergonomisk arbeidsmiljø og gode belysningsforhold på arbeidsplasser.
Vi tilbyr oppdateringkurs om drift av kjelanlegg - nettkurs. Temaveiledning om bruk av farlig stoff, del 2, kjelanlegg for damp og hetvannsystemer sier at sertifikat / kompetansebevis skal fornyes hvert 5. år.
Kurset et tilpasset fagpersoner med bred HMS-faglig kompetanse. På sertifiseringskurset får du kunnskaper om arbeidsmiljøledelse i henhold til ISO 45001:2018, hvordan du kan bidra til å utvikle en god sikkerhetskultur og å redusere risikoforhold på arbeidsplasser.
God kjennskap til risikobildet i egen virksomhet bidrar sterkt til å forhindre uønskede hendelser og sikre at virksomheten når sine mål. På dette kurset lærer du å gjennomføre risikovurderinger (risikoidentifisering, risikoanalyse, risikoevaluering).
Forkortet lovpålagt kurs i HMS. I tillegg til det ordinære 40 timers kurset tilbyr Kiwa et forkortet 20 timers kurs. Arbeidsmiljøloven stiller krav til arbeidsmiljøopplæring for arbeidsgivere, verneombud og medlemmer i AMU.
Nå har du muligheten til å få nyttig kunnskap om arbeidsmiljø på en enkel måte. Hos oss kan du gjennomføre et e-læringskurs og deretter delta på onlinesamlinger over to halve dager.
Vi tilbyr HMS-kurs i bygg og anlegg for bedrifter. I kurset får du en bedre forståelse for sammenhengen mellom HMS-arbeid og SHA-planer. Alle ledere i bygge- og anleggsbransjen må ha fokus på lønnsomhet, risikoforståelse og god kommunikasjon mellom alle aktører i prosjektene.
Vi tilbyr kurs i HMS-ledelse og psykososialt arbeidsmiljø (V110). Vi lærer deg de viktige ledelsesprinsippene for et systematisk HMS-arbeid og hvordan du utvikler et helsefremmende arbeidsmiljø.
Vi tilbyr kurs i HMS-ledelse og psykososialt arbeidsmiljø (V110) online. Vi lærer deg de viktige ledelsesprinsippene for et systematisk HMS-arbeid og hvordan du utvikler et helsefremmende arbeidsmiljø.
Vi tilbyr kurs i kjeloperatør trinn 1 nettkurs. Kjeloperatørkurs for selvstendig drift av kjelanlegg under 0,5MW og for kjeloperatører som drifter større anlegg under ledelse av kjelpasser. Etter endt kurs skal du ha fått forståelse for faget som du kan anvende i videre opplæring og praktisk arbeid.
Kjelpasserkurs for drift av kjelanlegg på 110ºC eller mer, og med effekt på 0,5MW eller mer.
Vi tilbyr kurs i risikoledelse (KV6) online. Kurset gjør deg i stand til å analysere og håndtere risiko i tråd med ISO 31000 og myndighetskrav. Det er relevant for alle typer bransjer, privat eller offentlig, og kan også kvalifisere til Risk Manager sertifisering.
Vi tilbyr grunnkurs i kvalitetsledelse 1 online . Grunnkurset gir deg grunnleggende kunnskap om prinsipper for kvalitetsledelse, og hvordan jobbe med kvalitetssystemer i praksis.
Vi tilbyr kurs i kvalitetsledelse 2, implementering ledelse og forbedring. Velg dette kurset hvis du skal jobbe med oppbygging, implementering, ledelse og forbedring av ledelsessystemer iht. ISO 9001. Etter kurset vil du være godt rustet til å ta fatt på oppgaven som ansvarlig for et ledelsessystem.
Vi tilbyr kurs i ledelsessystemer for arbeidsmiljø og ytre miljø (V120). Du lærer hvordan du bør lede og gjennomføre innføring av ledelsessystemer for ytre miljø og eller arbeidsmiljø iht. de anerkjente internasjonale standardene ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
Vi tilbyr kurs i miljøaspektanalysen - hjertet i miljøledelsessystemet som nettkurs. emaet for dette kurset er effektive miljøaspektanalyser, som gir grunnlaget for policy, mål og handlingsplan. Lær å bruke verktøy til effektiv kartlegging. Kurset går online og varer i tre timer
Innføringskurs i hvordan kartlegge eksplosjonsfarlige områder. Forskrift om helse og sikkerhet i eksplosjonsfarlige atmosfærer stiller krav til sonekartlegging i bedrifter som håndterer brennbare væsker, gasser eller støv.
Vi tilbyr kurs om risikoanalyse i praksis online. Forskrift om systematisk HMS-arbeid §5.6: Internkontroll innebærer at virksomheten skal kartlegge farer og problemer og på denne bakgrunn vurdere risiko, samt utarbeide planer og tiltak for å redusere risikoforholdene.
Bli sertifisert HMS-leder – kurs for fagpersoner med bred HMS-faglig kompetanse.
På kurset får du en innføring i kravene i åpenhetsloven og hvordan aktsomhetsvurderinger kan gjennomføres i praksis. Åpenhetsloven skal bidra til å fremme bedriftens respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold.
Vi tilbyr kurs i HMS Grunnkurs 40 timer. Kurset er ett nettbasert kurs. Kurset vil gi deltagerne en innføring i og grunnleggende kunnskap om, de krav som stilles til HMS arbeidet i arbeidsmiljøloven.
Vi tilbyr kurs i HMS Kurs for ledere. Kurset er ett nettbasert kurs, ved bruk av nettportal. I § 3-5 i Arbeidsmiljøloven står det at arbeidsgiver er pålagt å gjennomgå opplæring innen HMS. KURSET ER UNDER OPPDATERING
Vi tilbyr e-læringskurs om STCW familariseringsprogram passasjerhåndtering. Dette familiariseringsprogrammet skal ivareta den siste gruppens behov for opplæring og trening i å kunne bistå i håndtering av passasjerer på en god måte i nødsituasjoner.
Vi tilbyr kurs i STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk oppdatering (A-VI/1-1, 1-2, 1-3) som e-læringskurs.
Vi tilbyr kurs i STCW medisinsk behandling oppdatering (A-VI/4-2) som e-læring. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne kunne gjennomføre medisinsk behandling om bord på skip (i henhold til tabell A-VI/4-2).
Vi tilbyr digitalt grunnkurs i verne og miljøarbeid land. Målsettingen er at etter gjennomgått kurs skal deltakerne ha den nødvendige kompetanse arbeidsmiljøloven krever av verneombud, ledere og representanter i AMU, slik at de kan praktisere sine verv på en fullgod måte.
Vi tilbyr grunnkurs i verne og miljøarbeid offshore som e-læring. Målsettingen er at etter gjennomgått kurs skal deltakerne ha den nødvendige kompetanse arbeidsmiljøloven krever av verneombud, ledere og representanter i AMU, slik at de kan praktisere sine verv på en fullgod måte.
Vi tilbyr NNH-godkjent nettbasert kurs i anatomi og fysiologi. Du hører faglærer og kan følge med på egne tegninger og modeller som brukes i studieveiledningen. Sentrale fysiologiske prosesser og problemstillinger beskrives nøye, og tegningene er unikt tilpasset teksten.
Vi tilbyr Norsk Grunnkurs i Førstehjelp (NGF). På oppdrag fra Helsedirektoratet har Standard Norge utarbeidet spesifikasjoner for førstehjelp for følgende bransjer: Industri, Bygg&Anlegg, Havbruk, Transport Vi tilpasser også kurs for hoteller og restauranter!
Dette kurset er et grunnleggende kurs som er utviklet for dem som jobber i industrien, og som trenger å forholde seg til Arbeidstillatelser, eller AT og Sikker Jobb Analyse, eller SJA.
Målrettet HMS-arbeid er arbeidsgiverens ansvar. Kurset «HMS for ledere» skal gi ledere en innføring i systematisk HMS-arbeid. Kurset er lagt opp i tråd med det som i følge arbeidsmiljøloven er intensjonene med opplæring for arbeidsgivere.
«Innføring i eksplosjonsvern» gir en kort oversikt over sikkerhet i eksplosjonsfarlige områder. Brukeren lærer seg, hvordan eksplosjonsprosessen fungerer, hvordan å klassifisere farlige stoffer og områder og får en del praktiske retningslinjer.
Et skreddersydd kurs vil være basert på kundens behov, og utformet etter kundens egne retningslinjer og prosedyrer. Her vil også utseende på kurset være basert på kundens visuelle profil.