Aqua Pilates



Kursarrangør: Svømmeakademiet i Oslo
Sted: Harbitz Torg Bad
          Oslo, Hoff/Skøyen
Kursadresse: Harbitzalléen 19, 0275 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 8 ganger

Vi tilbyr undervisning i Aqua Pilates. Dette er en rolig trening i vann med fokus på styrke, balanse og bevegelighet. Pilates er en treningsform hvor det jobbes spesielt med kjernemuskulatur og med fokus på å trene hele kroppen.

I Pilates er det fokus på korrekt utførelse av øvelser og bevegelser, og det er en allsidig treningsform som blir brukt både av dansere og idrettsutøvere for å trene styrke, balanse og bevegelighet. I Aqua Pilates kan man jobbe både med motstanden og oppdriften i vannet, og tilpasse treningen til egne ferdigheter og egen form. I tillegg jobbes det med riktig pusteteknikk og reduksjon av spenninger i kroppen.

Pilates blir også brukt i forbindelse med skadeforebygging og gjenopptrening. Trening i vann er spesielt skånsom for leddene da oppdriften i vannet reduserer belastningen.
Du kan melde deg på kurs/gruppe som har startet hvis ledige plasser. Rabatt i forhold til antall gjenværende ganger ser du ved online påmelding. Vår instruktør står på land og viser eller forklarer øvelser. Velkomm

Målgruppe for kurset:
Gruppetrening til musikk i vann for voksne som vil holde seg i god fysisk form eller bare koble av fra hverdagens stress og mas. Treningen passer for alle aldre. Du kan tilpasse tempo og intensitet i treningen til ditt eget nivå. Vi har dyktige og blide instruktører som leder treningstimene.

Kursmateriell:
Du må ta med badehette, badetøy og godt humør! Badehette kan kjøpes av kursarrangør.