Velkommen til en dag i tangens verden!
Vi er så heldige å få besøk av "Ting med tang", og de skal holde en innholdsrik og sosial dag hos oss med fokus på sanking og bruk av tang og tare i mat.
Dette er en gyllen mulighet til å lære alt man trenger å vite og få bli med på hele prosessen, fra tangen klippes i sjøen til den står på middagsbordet.
Innhold for dagen og inkludert i prisen:
• Foredrag om tang og tare som finnes i norske farvann
• Tangsafari; sanking av tang og tilberedelse av fangst
• Lunsj
• Tangverksted; matkurs med bruk av tang og tare
• 3-retters middag
Alle deltakere får med seg et glass med syltet tang hjem.
Sted: Litt over havet, Sliperiveien 17, 4912 Gjeving
Tid: Oppmøte kl 10, middag kl 18, restauranten stenger kl 22:00.
Pris: 1750 kr
Frist for påmelding: 1. mai
(Totalt 12 plasser)
Overnatting:
Deltakere får 20% rabatt på overnatting på Hotel Lyngørporten.