K2 utdanning er en videregående skole for de som ønsker å ta opp fag eller ta generell studiekompetanse på videregående skole nivå.
Vi tilbyr fagbrev som barne og ungdomsarbeider. Du lærer å tilrettelegge aktivitet for å bedre fysisk og psykisk helse hos barn og unge. Kurset gjennomføres som klasseromsundervisning på campus til faste tider en gang i uken. Opptak gjør at du enkelt kan repetere fagstoffet.
Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som barne og ungdomsarbeider. Jobber du med barn og unge i barnehage eller SFO og ønsker fagbrev, da er barne og ungdomsarbeider utdanningen for deg. Du lærer å tilrettelegge aktivitet for å bedre fysisk og psykisk helse hos barn og unge.
Vi tilbyr fagbrev som barne og ungdomsarbeider vg2 / vg3. Ta barne og ungdomsarbeider vg2 / vg3 utdannelse hos K2 som privatist. Hos K2 Kompetanse kan du ta programfag fra videregående skole.
Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som betongfagarbeider. På kurset lærer du om produksjon, oppføring, ombygging og vedlikehold av bygninger, konstruksjoner og anlegg. Du lærer om prefabrikkerte betongelementer og plassbygde betongkonstruksjoner.
Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som byggdrifter. Du får kompetanse på drift og vedlikehold av bygninger, anlegg og installasjoner, samt tverrfaglig forståelse og kjennskap til bygg og funksjonene til de tekniske installasjonene.
Vi tilbyr fagbrev som elektriker. Utdanningen er for deg som ønsker å jobbe med elektriske installasjoner og elektrisk energi. En elektriker kan jobbe med blant annet boliger, håndverks- og servicevirksomheter, offentlige virksomheter, alarm- og sikkerhetsanlegg samt industrivirksomheter.
Vi tilbyr fagbrev elektriker som kveldskurs. Utdanningen er for deg som ønsker å jobbe med elektriske installasjoner og elektrisk energi. En elektriker kan jobbe med blant annet boliger, håndverks- og servicevirksomheter, offentlige virksomheter, alarm- og sikkerhetsanlegg samt industrivirksomheter.
Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som ernæringskokk - kveld. Ernæringskokkfaget handler om valg av råvarer og tilberedning av ernæringsriktig mat og spesialkost. Det er produksjon av helsefremmende og trygge måltider som skal bidra til matomsorg og gode måltidsopplevelser ved ulike institusjoner.