Din leverandør av sikkerhetsopplæring

Vi har et bredt utvalg av kurs for dine ansatte. Vi underviser i truck, maskin, kran, HMS, FSE, brannvern og førstehjelp. Kursene kan holdes i våre kurssentre i Oslo, Vestfold og Telemark (Sandefjord), Moss og Bergen, i din bedrift eller som fjernundervisning.
Søk

Kunnskap gir trygghet

Kompetansebedriften AS er en totalleverandør av sikkerhetsprodukter og opplæring til industrien. Vår filosofi er enkel: Nøkkelen til en sikker og effektiv arbeidsdag går gjennom kunnskap og riktig utstyr. I våre kurssentre i Oslo, Vestfold og Telemark (Sandefjord), Moss, Trondheim og Bergen holder vi interessante og lærerike kurs, presentert på en pedagogisk og lett forståelig måte. Våre kursholdere og instruktører har lang erfaring fra bygg, anlegg og offshorevirksomhet. Kompetansebedriften setter kunden i fokus, og tilpasser selvfølgelig opplæringen etter ditt behov.
Arbeidslag som får demonstrasjon av løfteredskap på en arbeidsplass.
Norgeskart med markering av lokasjonene til til Kompetansebedriften sine avdelinger i Oslo, Bergen, Trondheim, Moss og Sandefjord.

Her finner du oss

Med flere kontorer i Norge er vi representert i nærheten av deg. Vi har kontor i Oslo, Sandefjord, Moss og Bergen. Har du ikke mulighet til å være fysisk tilstede i et av våre kurslokaler tilbyr vi også flere av kursene våre som fjernundervisning på nett.

Vi er registrert som medlem i flere bransjeorganisasjoner.

Pottemakerveien 6B, 0954 Oslo, Norway

+47 22 66 01 33

Sander Orlov
a week ago
Tok C1 og C2 kurs hos Kompetansebedriften. Hadde Jostein som instruktør. Veldig kunnskapsrik og morsom. Det ble også servert mat her, så sulten blir man ikke. Anbefaler sterkt!
Herman Uv
a week ago
Veldig fornøyd med kurset! 🙂
Simen Bogen
a week ago
Kjempe god opplæring🥇
Anders Grette
2 weeks ago
Var på truckførerkurs (T1 til T5) Kjempe hyggelige og dyktige folk, anbefales sterkt.
M. Ibrahim Khalid
2 weeks ago
Kjempe god opplæring på trucken, god læring og mye mengdetrening på opplæringen, anbefales!

Abonner på vårt nyhetsbrev

Artikler

Støttebenstruck

Hva er en støttebenstruck? Det finnes to hovedgrupper for trucker: motvektstruck og støttebenstruck. En støttebenstruck er en trucktype som er utstyrt

Les mer »

Skyvemasttruck

Hva er en skyvemasttruck? En skyvemasttruck er en gaffeltruck som er designet for å manøvrere godt i høyden på reoler

Les mer »
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten. Du samtykker ved å bruke nettstedet videre.