I kategorien ledelse og strategi finner du alle typer lederkurs innen lederutviklingskurs, endringsledelse, prosjektledelse, etikk og bedriftskultur med mer. Du finner også kurs for kvalitetssikring, selskapsrett og styrearbeid. Dersom du ønsker å starte din egen bedrift vil det være lurt å ta et gründer og etableringskurs. Finner du ikke kurset du leter etter her, finner du det kanskje i kategorien HR og personal eller Markedsføring og salg. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker at vi skal finne et kurs for deg.
Vi tilbyr kurs om kunsten å ta feil for bedrifter. Frykten for å gjøre feil herjer norsk arbeidsliv. Det brukes mer tid på å rapportere og å unngå kritikk enn på å produsere.
Vi tilbyr kurs om når alt flyter for bedrifter. Endring er det normale det visste allerede de gamle grekerne. De sa «Panta Rei» alt flyter. Du stiger aldri ned i den samme elva, fordi vannet har beveget seg. Det er verre med oss, som ikke alltid ser nytten eller gleden i endringsprosesser.
Vi tilbyr kurs om oppspark til avspark - skråblikk på konferansen for bedrifter. En konferanse eller et møte trenger en god start! Arild Hoksnes er ekspert på å se skrått på de fleste temaer, og et slikt skråblikk kan være nettopp det som setter forsamlingen i godt modus.
Vi tilbyr kurs om å ta tida tilbake: fokusert tidsbruk for bedrifter. Du lever på en misforståelse dersom du tror at du har for lite tid. Du har like mange timer i døgnet som alle andre. Da gjenstår bare ett problem: Å disponere tiden riktig. Vi går fort til kjernen av time management, tidsstyring.
Vi tilbyr kurs om organisasjon og ledelse for bedrifter. Hovedtrekk ved vår kompetanse innen organisasjon og ledelse. ASOKs medarbeidere kan vise til en lang rekke oppdrag knyttet til utredning og utvikling av organisasjoner, først og fremst innen statlig, fylkeskommunal og kommunal virksomhet.
Få tips til hvordan din virksomhet kan arbeide med bærekraft. Vi gir deg innblikk i organisering av bærekraftsarbeid, samt regelverk og rammer for bærekraft.
bærekraft er lønnsomt: Dette kurset er utviklet i samarbeid med Thamsklyngen og Norsk Kylling AS og gir deg innsikt og nyttige tips til hvordan din virksomhet eller bedrift kan legge om til en grønn og sirkulær drift og retning.
I dette podkurset diskuterer vi de nye reglene for kjønnssammensetning i styrer sammen med våre gjester, Marianne Danielsen og Frode Solberg.
Vet du hva et klimaregnskap er og hva du skal bruke det til? I samarbeid med PwC diskuterer vi hvordan et klimaregnskap kan bidra til å redusere utslippet av klimagasser for din bedrift.
I dette podkurset ser vi på revisors rolle i bedriftens bærekraftsarbeid. I tillegg får du god innsikt og nyttig informasjon om hvordan PwC jobber med bærekraft i egen bedrift og mot vårt felles mål om å redusere virksomheters klimaavtrykk.
I dette podkurset snakker vi om styrets mange oppgaver i et aksjeselskap. Og om styremedlemmenes personlige ansvar, der styret gjør lurt i å vurdere en styreansvarsforsikring!
I dette podkurset diskuterer vi styrets plikt til å ta grep dersom den økonomiske situasjonen i selskapet blir utfordrende?
Et podkurs i samarbeid med Etisk Handel Norge som tar for seg åpenhetsloven, hensikten og virkninger for næringsdrivende.
Få oversikt over regnskapsmessige og skattemessige problemstillinger når et selskap investerer i aksjer.
I dette kurset lærer du om vilkårene for når en kjøper kan angre på et kjøp.
- aksjeloven § 3-8 Dette kurset vil gjøre det enklere for deg å ta stilling om en avtale er en § 3-8 avtale og hvordan prosessen er for en slik avtale.
I dette kurset lærer du å avvikle og slette et aksjeselskap. Du lærer om bl.a. avviklingsregnskap, skattemelding og årsregnskap, uttaks- og justeringsregler.
Få kontroll på aksjerettslig og regnskapsmessig behandling av egne aksjer ved hjelp av konktrete eksempler på de ulike transaksjonene innenfor temaet.
Vanligvis betaler skyldneren sin kreditor i tråd med avtalen, og forpliktelsen opphører da å eksistere. Men, det er heller ikke uvanlig at kreditors krav faller bort uten at kreditor har fått oppfyllelse.
Dette kurset gir deg god innsikt og kunnskap om grunnleggende aksjerettslige, regnskaps- og skattemessige bestemmelser vedrørende fusjon.
EU-forordningen om kunstig intelligens, også kalt KI-loven eller AI-loven, er en forordning om kunstig intelligens i EU. I dette kurset får du en innføring i hva du trenger å vite om regelverket.
Har du gode rutiner for å sikre at du får betalt for dine varer og tjenester? Dette kurset vil gi deg innsikt i viktige strategier og beste praksis for å minimere risikoen for manglende betaling.
Dette kurset gir deg en oversiktlig gjennomgang av reglene som gjelder skattlegging av lån til personlige aksjonærer.
Hvordan avgjør du regnskapsføringen av offentlig tilskudd? I dette kurset skal se på dette, og hvordan tilskuddet skal periodiseres.
Tilbyr din bedrift oposisjoner til sine ansatte? Dette kurset gir deg nødnvendig og relevant kunnskap om hvordan du bør håndtere det i regnskapet.
Dette kurset vil gi deg en innføring i hva pant er, hvordan pant stiftes og hvordan man sikrer vern for pantsettingen.
Dette kurset gir deg oversikt over reglene for pengekrav: Forfall, purring, forsinkelsesrente, motregning og foreldelse av krav.
Dette kurset handler om hvilket økonomisk ansvar styrets medlemmer kan bli dømt til å betale for feil de gjør i utøvelsen av styrevervet.
I dette kurset lærer du om styrets ansvar for å følge med på økonomien i selskapet, og hvilke grep som bør tas om egenkapitalen blir lavere enn forsvarlig.
Styrets rolle i et aksjeselskap er fastsatt i aksjeloven, og dette kurset gir deg en god innføring i hva det innebærer.
I dette kurset vil du få en grundig gjennomgang av kravene i åpenhetsloven, og direkte og indirekte virkninger den har for næringsdrivende.