Herunder ligger alle kurs innenfor byggefaget i hele Norge. Enten du er ute etter sertifiseringer og mesterbrev, eller vil lære mer om byggfag på hobbybasis skal du finne det du er ute etter her hvor som helst i landet. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger assistanse i søkingen.
Vi tilbyr stillaskurs med bygging opp til 5 meters høyde for bedrifter. Pris varierer ut i fra hvor kurset holdes, dag, kveldstid og antall personer pr. kurs. Varighet 7,5 timer teori og 7,5 timer praksis.
Vi tilbyr stillaskurs med bygging opp til 5 meters høyde. Varighet 7,5 timer teori og 7,5 timer praksis.
Vi tilbyr stillaskurs med bygging opp til 9 meters høyde for bedrifter. Pris varierer ut i fra hvor kurset holdes, dag, kveldstid og antall personer pr. kurs.
Vi tilbyr stillaskurs med bygging over 9 meters høyde for bedrifter. Pris varierer ut i fra hvor kurset holdes, dag, kveldstid og antall personer pr. kurs. Varighet 36 timer teori og 72 timer praksis.
Vi tilbyr brukerkurs på stillas for bedrifter. Pris varierer ut i fra hvor kurset holdes, dag, kveldstid og antall personer pr. kurs.
Pris varierer ut i fra hvor kurset holdes, dag, kveldstid og antall personer pr. kurs. Varighet fra 2 til 5 dager.
Vi tilbyr brukerkurs for stillas. Få den nødvendige opplæringen og sertifiseringen du trenger for å arbeide trygt og effektivt i høyden med vårt Brukerkurs Stillas. Dette kurset er i samsvar med forskriften om utførelse av arbeid § 17-5, som krever opplæring for alle som bruker stillas.
Vi tilbyr Stillaskurs 2-9m. Vårt stillaskurs gir deltakerne en inngående forståelse av ulike stillastyper, inkludert Trestillaser, Rør- og koplingsstillaser, Systemstillaser, Knekkestillaser, Rullestillas, og Bukkestillas/hengestillas med oppheng.
Vi tilbyr kurs for støy. Dette støyforebyggende kurset øker bevisstheten rundt problematikken med støy for å forhindre støyinduserte hørselsskader.
Mange sykehus krever at elektrikerne de bruker innehar kompetanse på elektriske installasjoner i medisinske områder. Kursdeltagerne skal få en oversikt over hvilke normkrav de må forholde seg til, så de kan gi oppdragsgiver den anlegget han ønsker og forventer.
Vi tilbyr kurs i FSE for høyspentmontører - bedriftsinternt. Ikess har utviklet et FSE kurs som tilfredsstiller myndighetenes krav til sikkerhetsopplæring beskrevet i FSE forskriften og NEK EN 50110.
Kurset vil være med på å tilfredsstille myndighetenes minstekrav for den som skal betjene sikringer og motorvern, så de kan gjøre dette på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte. Kurset vil være med på å oppfylle bedriftens ansvar om sikkerhetsopplæring for de ansatte.
Målet er å øke førstehjelpskompetansen ved strømskader, slik at du vet hvordan du skal opptre i en ulykkessituasjon og dermed gir en nødvendig førstehjelpsberedskap for personell som jobber med elektriske anlegg.
Vi tilbyr IK-Elektro kurs - Bedriftsinternt. Kurset gir el-kontrollører økt trygghet og effektivitet i en krevende hverdag, gjennom å se på faktiske avvik i elektriske anlegg, hvordan disse bør defineres i forhold til anvendt norm og forskrift og hvordan de bør klassifiseres.
Vi tilbyr kurs i jordingssystemer og feilproblematikk - Bedriftsinternt. Er det noe alle vet, så er det at jording er viktig i alle typer nettsystemer. Men det er ofte svært forskjellige oppfatning av hva som skal jordes, hvor ofte man skal utjevne og hvorfor.
Mange ønsker seg et kurs der normens definisjoner forklares på en enkel og lettfattelig måte, med praktisk tilnærming, samtidig som man ivaretar kravene til en verifikasjon. Dette kurset holdes bedriftsinternt og kan skreddersys til din bedrift.
Målet med kurset er å gi deltagerne den innsikten som er nødvendig for å forstå hva elektrofagmannen må ta høyde for, så det elektriske anlegget oppnår forskriftsmessig person, brann og driftssikkerhet, enten man til daglig bruker et dataprogram eller manuelt beregner ute på arbeidsstedet.
Vi tilbyr kurs i NEK 400:2022 for bedrifter. Bli oppdatert på de viktigste endringene som trår i kraft 1.7.2022, og få vist hvilke praktiske konsekvenser endringene får og hvordan disse kan etterleves.
Vi tilbyr dagskurs i NEK 400:2022 for bedrifter. Bli oppdatert på de viktigste endringene som trår i kraft 1.7.2022, og få vist hvilke praktiske konsekvenser endringene får og hvordan disse kan etterleves.
Vi tilbyr kurs om fag og jus om reklamasjoner. Målsettingen med kurset er bevisstgjøring av de rettigheter og plikter du har som utførende. Unngå typiske reklamasjoner. Reklamasjoner kan være både svært kostbare og ubehagelige.
Vi tilbyr kurs om fuktmekanikk og fuktkontroll. Målsettingen med kurset er at kursdeltagerne skal få en god forståelse for hvilke fuktbelastninger som påvirker bygningskonstruksjonene. Videre skal deltagerne lære hvordan man kan holde kontroll med fukt i en byggeprosess.
Vi tilbyr kurs om fuktmekanikk og fuktkontroll for bedrifter. Målsettingen med kurset er at kursdeltagerne skal få en god forståelse for hvilke fuktbelastninger som påvirker bygningskonstruksjonene. Videre skal deltagerne lære hvordan man kan holde kontroll med fukt i en byggeprosess.
Vi tilbyr e-læringskurs om fuktmekanikk og fuktkontroll. Målsettingen med kurset er at kursdeltagerne skal få en god forståelse for hvilke fuktbelastninger som påvirker bygningskonstruksjonene. Videre skal deltagerne lære hvordan man kan holde kontroll med fukt i en byggeprosess.
Vi tilbyr kurs om gjeldende byggeregler i TEK og SAK. Målsettingen er at deltagerne skal etter kurset være i stand til og finne frem i regelverket, kunne dokumentere at regelverket blir fulgt og sørge for at det foreligger tilstrekkelig dokumentasjon ved kontroll og tilsyn.
Vi tilbyr e-læringskurs om hvordan treffe bedre på kalkylene. Har du kontroll på grunnlaget du legger inn i kalkylene? Kurset tar for seg noen grunnleggende forhold som er viktige når du skal kalkulere et byggeprosjekt.
Vi tilbyr kurs om håndverkerens våtromsveileder (HVV) fagarbeider. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne ha kunnskap om regelverket samt de tekniske og bygningsfysiske utfordringene i våtrom. Deltakerne skal også kunne gjøre riktig valg av løsninger og produkter.
Vi tilbyr kurs om krav til utførelse. Skal du kalkulere pris eller stå ansvarlig for utførelse hvor teknisk beskrivelse etter NS3420 er lagt til grunn for kontrakt, trenger du ha grunnleggende kjennskap til systemet og hvilke bestemmelser som ligger bak postkodene.
Vi tilbyr kurs om å lede effektive byggeplasser. Målsettingen er at deltakerne skal få oversikt over hva som skal til for at aktuelle byggeprosjekter kan gjennomføres på en effektiv måte, samt relevant erfaring med utgangspunkt i et av bedriftens egne prosjekter.
Vi tilbyr stillasbrukerkurs som e-læring. Kurset er for deg som skal bruke stillas som arbeidsplattform i henhold til §17-5 i «Forskrift om utførelse av arbeid». Kurset er et supplement til den opplæringen som skal gis på arbeidsstedet.
Vi tilbyr stillaskurs del 1 (stillas opptil 9 meter) som e-læring. Alle som skal bruke, bygge, demontere eller kontrollere stillas er pålagt å ha dokumentert teoretisk og praktisk opplæring.
F-gass forordningen stiller krav til alle som gjør kuldeteknisk arbeid på blant annet luft-til-luft-varmepumper. Vi sertifiserer personell i alle kategorier.
Nå er krav om fem års gyldighet på F-gass sertifikater innført. Er sertifikatet ditt fem år eller eldre, må du fornye det for å jobbe lovlig.
Har du gjennomført grunnleggende opplæring, men ønsker litt mer praktisk øvelse på riggen før selve F-gass kurset?
Du må dokumentere loddeferdigheter for å få f-gass-sertifikat. Lær det du trenger på vårt hardloddekurs.
En sterk økning i salget av varmepumper i Norge og bevisste forbrukere stiller høyere krav til en ryddig og profesjonell opptreden ved salg og reklamasjoner.
Vi tilbyr luft-til-luft-varmepumpekurs. Lær hvordan du monterer varmepumper trygt, effektivt og slik at de fungerer optimalt. Du lærer også feilsøking og service.
Skal du prosjektere kuldeanlegg med brannfarlige kuldemedier, må du vite hvordan du gjør risikovurdering og beregner tillatt fyllingsmengde i henhold til relevante standarder.
Arbeid med brannfarlige kuldemedier innebærer en risiko. Lær det viktigste på vårt endagskurs slik at du kan gjennomføre tiltak som ivaretar din egen sikkerhet.
Being responsible for operational safety or for maintenance functions places special competence requirements on those who hold these roles. Managing equipment and facilities to maintain technical level is not sufficient.
Vi tilbyr Stillasbrukerkurs. Grunnleggende generell sikkerhetsopplæring for stillasbrukere iht. Forskrift om utførelse av arbeid best. 703.
Forskriften bestemmer at arbeidsgiver skal sørge for at arbeidstakere som bruker stillas som arbeidsplattform for å utføre arbeid i høyden har fått opplæring. Fallsikringskurs gir deltakerne økt kunnskap om fallsikringsutstyr for å unngå personskader og ulykker på arbeidsplassen.
Vi tilbyr stillaskurs fra 2 - 5 meter. 17-2. Krav til opplæring ved montering, demontering, endring og kontroll av stillas med øverste stillasgulv fra to meter og inntil fem meter
Vi tilbyr stillaskurs fra 5 - 9 meter, teori inkludert fallsikringskurs. Målsettingen er å gi teoretisk opplæring til personell som skal montere, demontere, endre og kontrollere stillaser med øverste stillasgulv fra fem til ni meter i standardoppstilling.
Vi tilbyr stillaskurs over 9 meter. 17-4. Krav til opplæring ved montering, demontering, endring og kontroll av stillas med øverste stillasgulv fra ni meter, samt for stillaser som ikke monteres i standardoppstilling etter leverandørens monteringsanvisning